Fjern TeslaCrypt virus

TeslaCrypt virus fjernelsesguide

Hvad er TeslaCrypt virus?

Hvad er TeslaCrypt?

TeslaCrypt er endnu en ransomware, der bruger AES-krypteringsmetoden til, at blokere folks adgang til deres personlige oplysninger, såsom fotos, dokumenter og andre filer. Derudover er denne virus også interesseret i video gaming-relaterede filer, såsom Minecraft, World of Warcraft, StarCraft, World of Tanks, Dragon Age, RPG Maker, og Steam. Når den kommer ind på mål-computeren, der den efter forudbestemte filtyper og krypterer dem straks. Filer, der kan krypteres inkluderer: .unity3d, .blob, .wma, .avi, .rar, .DayZProfile, .doc, .odb, .asset,, smede, .cas, .map, .mcgame, .rgss3a,. store, .wotreplay, .xxx, .m3u, .png, .jpeg, .txt, .crt, .x3f, .ai, .eps, .pdf, .lvl, .sis, .gdb. efter dette låser TeslaCrypt virus skærmen og opfordrer folk til, at betale løsesummen inden for tre dage, for at dekryptere dem. Desuden skaber den en fil kaldet help_to_decrypt_your_files.txt på skrivebordet, som er knyttet til TOR betalingssystemet, hvor folk kan tjekke deres betalingsstatus og indtaste dekrypteringsnøgler. En anden ting at nævne her er, at i modsætning til andre ransomwares (Cryptolocker, Simplelocker, Threat Finder og mange andre), tillader TeslaCrypt virus betalinger via PayPal, My Cash-kort og Bitcoin. Men at betale løsesummen via PayPal koster dobbelt så meget, som at betale med Bitcoins. Hvis dette ondsindede program allerede har dekrypteret dine filer, er vi nødt til at skuffe dig med, at du har brug for at få fat i dekrypteringsnøglen, for at inddrive dine filer. I skrivende stund er der intet program, der ville være i stand til at dekryptere filerne, der er krypteret af TeslaCrypt virus. Men vi anbefaler ikke, at gennemføre betalingen, da der ikke er nogen garanti for, at dine personlige oplysninger vil blive genoprettet. I værste fald kan du videregive bankoplysninger til cyberkriminelle og tilskynde dem til, at udføre andre forbrydelser i fremtiden. Hvis denne trussel allerede har forurenet din computer og dine personlige data, anbefaler vi dig, at foretage de nødvendige handlinger, og fjerne den ved hjælp af en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Hvordan kan TeslaCrypt hijacke min computer?

I lighed med andre alvorlige computertrusler, spredes TeslaCrypt virus ved hjælp af forskellige, vildledende metoder. De mest almindelige af dem er spam og falske alarmer. Vær forsigtig, da både spam og falske alarmer ser professionelle ud. De kan bedrage folk ved at hævde, at de er bragt af velrenommerede virksomheder, og kan overbevise folk om at åbne dem ved at hævde, at de har modtaget en faktura, en regning, foto eller andet vigtigt dokument. Det er derfor, vi anbefaler dig ikke at have blind tillid til alle e-mails. Sørg først og fremmest for, at du er fortrolig med afsenderen, om temaet er korrekt formuleret, og om der ikke er nogen grammatik-og tastefejl. Undgå desuden, at klikke på forskellige advarsler, pop-ups, scanninger og lignende ting, mens du besøger på ukendte hjemmesider. Hvis du falder for at åbne en inficeret vedhæftet fil eller klikker på smittet link, bliver TeslaCrypt ransomware aktiveret uden at du selv indser det. Derfor kan du, før eller senere, modtage et sådant krav:

Your files have been safely encrypted on this PC: photos, videos, documents, etc. Click “Show encrypted files” Button to view a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
Encryption was produced using a unique public key RSA-2048 generated for this computer. To decrypt files you need to obtain the private key.
The only copy of the private key, which allow you to decrypt your files, is located on a secret server in the Internet; the server will eliminate the key after a time period specified in this window.
Once this has been done, nobody will ever be able to restore files…
At the time of research, the TeslaCrypt virus distribution method was unknown, however, following successful infiltration on computer systems, the software scans all drives and encrypts certain file types using AES encryption. Encrypted files will have the .ecc extension applied to the filename.

Hvis du ser en sådan indberetning på skærmen i øjeblikket, så spild ikke din tid. Kør en fuld scanning med et velrenommeret anti-spyware program, så hurtigt som muligt, da du på denne måde kan spare, i hvert fald nogle, af dine personlige oplysninger.

Hvordan fjerner jeg TeslaCrypt virus?

Først og fremmest ønsker vi, at opfordre dig til at begynde at tage dig af dine personlige oplysninger på forhånd. Det er et MUST at have et velrenommeret anti-spyware program installeret og opdatere det så meget som muligt, for at forsøge at forhindre sådanne trusler som TeslaCrypt. Desuden bør du lave sikkerhedskopier af dine filer og holde dem væk fra din computer.

Hvis du allerede har oplevet fil-kryptering og ønsker at fjerne TeslaCrypt virus, bør du scanne din maskine med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Disse programmer vil hjælpe dig til, at fjerne denne farlige ransomware fra din computer. Desværre kan vi ikke sige det samme om dine personlige filer. Selvfølgelig kan du prøve at benytte et file recovery-værktøj, såsom R-Studio eller PhotoRec; Men vi kan ikke garantere, at dine data vil blive genoprettet.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog