Bekendtgørelse

Opdateret

FTC har for nylig godkendt de nye påtegninger og vidnesbyrdsretningslinjer. Disse retningslinjer hævder, at parterne skal oplyse de materielle forbindelser bag påtegninger. UdenVirus.dk’s offentliggørelse af oplysninger er angivet nedenfor.

UdenVirus.dk er en oplysende hjemmeside, som styres af JSC “Elektroniniai sprendimai”. Virksomheden er beliggende i Litauen. Den blev grundlagt i 2004 af den lidenskabelige computersikkerhedsekspert Ugnius Kiguolis. I al den tid, har han arbejdet som udgiveren og udvikleren af UdenVirus.dk. Selvfølgelig er han i dag ikke den eneste bag dette projekt. I forsøget på at tage dette projekt til det næste niveau, har Ugnius udvidet sit hold støt.

UdenVirus.dk er affilieret til flere anti-malware og anti-spyware-programmer. Virksomheden arbejder i tilknytning til disse selskaber: Enigma Software, Malwarebytes, IS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight BV, Webroot, BullGuards, ParetoLogic. Disse virksomheder betaler særlige kommissioner, efter brugere køber deres produkter gennem webstedet. Det vigtigste program, som anbefales af projektet, er SpyHunter af Enigma Software.

Der er ingen sponsorerede eller betalte indlæg på sitet. De er alle skrevet af de erfarne sikkerhedseksperter fra UdenVirus.dk, der tester hvert program, før de skriver et indlæg eller en anmeldelse.

Du kan læse mere om UdenVirus.dk projektet på Om os. Privatlivspolitik, Brugsbetingelser og Ansvarsfraskrivelse findes her. Hvis du har spørgsmål, kan du nå os gennem Kontakt os.

Filer
Software
Sammenlign