Abonner

Opdateret

Vil du holde øje med de nyeste spyware og sikkerhedsnyheder? Abonner på UdenVirus nyhedsbrevet!
Ved at klikke på send-knappen anerkender du, at du forstår, at udenvirus.dk vil behandle og gemme de oplysninger, du sender via denne formular, herunder eventuelle opdateringer i overensstemmelse med privatheds politik.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

UdenVirus.dk er en anerkendt kilde til cybersikkerhed, malware- og spyware nyheder, samt virus fjernelsesguides. Hver historie er udarbejdet af erfarne it-eksperter, der løbende forbedrer deres viden og søger at dele cyberkriminalnyhederne med både professionelle og uerfarne computerbrugere.

Cyberkriminel økonomi udnytter vores internet-prægede liv og mangel på viden om den bedste sikkerhedspraksis. Resultatet af dette er, at cyberkriminalitet nu er lige så almindelig som kriminalitet i den virkelige verden. Der er ingen tvivl om, at det, at du følger med i de nyeste malware tendenser og sikkerhedsnyheder er simpelthen et must i dagens verden.

I modsætning til, hvad de fleste tror, er den eneste måde at tillade hackere at få adgang til din computer og dine personlige oplysninger på, ikke kun ved at klikke på mistænkelige links.

I dag kan kriminelle aktører få adgang til din computer med lethed, hvis du har tendens til at forsinke de softwareopdateringer, som din computer konstant minder dig om. Desuden kan din computer blive kompromitteret, lige efter at have besøgt dit yndlingswebsted. Det er åbenlyst, at der er mange uventede teknikker, som de cyberkriminelle benytter til at få adgang til din computer eller de oplysninger, der er lagret på den eksternt.

Det er dog ikke let at beskytte dig mod malware, phishing eller svindel, fordi de cyberkriminelle har tendens til at skifte de teknikker, de bruger til at bedrage computerbrugere. Der er ingen beskyttelsesmetode, som kan holde dig 100% sikker, fordi svindlere hurtigt finder måder at omgå de traditionelle sikkerhedsmetoder på.

UdenVirus-teamet vælger de vigtigste emner i cyberkriminalitetens verden, og præsenterer dem for læsere på et forståeligt sprog. Hvis du vil lære om de seneste svindelnumre, der bruges af online-svindlere og malware-udviklere, kan du abonnere på UdenVirus-nyhedsbrevet og modtage de mest relevante nyheder direkte i din indbakke.

Få styr på tingene, mens du sipper til din morgenkaffe. Vær den første til at kende til de nyeste Android-sårbarheder, nye ransomware-varianter og trends blandt phishing-strategier, der bruges af svindlere. Det tager mindre end 10 minutter at gennemse de nyheder, der kan hjælpe dig med at undgå at blive offer for cyberkriminalitet.

Hjælp os med at sprede nyheder om voldsomme computervirusser

Safety online is a matter of everyone's concern

UdenVirus-teamet inviterer også webmastere til at deltage i kampen mod cyberkriminelle, og hjælpe med at sprede nyhederne om de computerstrusler, der i øjeblikket er på vej overalt globalt. Virus Activity plugin er en flersproget udvidelse til din startside, der giver information om de nyeste og farligste malware- og spyware varianter.

Denne widget viser en liste over nyligt opdagede computerstrusler, samt dem, der for nylig er blevet aktive igen. Længden af den nævnte liste kan konfigureres til at præsentere et bestemt antal aktive computervirusser.

Virus Activity WordPress plugin

Lad dine besøgende vide, at de hurtigt kan fjerne spyware

Tilføj pluginprogrammet Virus Activity til sidebjælken eller sidefoden og lad dine besøgende være opmærksomme på de trendende computerstrusler. Et kig på denne widget vil advare den besøgende om en igangværende ransomware-kampagne, ny banking malware eller en browser hijacker, der distribueres aktivt sammen med gratis software.

Besøgende på dit websted modtager de seneste oplysninger om aggressive Windows, Mac og Android OS malware versioner, da listen over trusler opdateres dagligt. Widgeten er meget fleksibel – den kan tilpasse sig dit websites design automatisk eller lade dig tilpasse dets design efter dine egne præferencer.