Om os

Opdateret

UdenVirus er projektet, der er dedikeret til at hjælpe folk med, at få mere viden om spyware, malware, adware og andre farlige programmer, der er spredt på internettet. Det er en af de største kilder til sikkerhedsrelaterede oplysninger, der er afgørende, når man forsøger at forhindre eller fjerne virus – klare og professionelt skrevne parasit-beskrivelser, detaljerede fjernelsesinstruktioner, anti-spyware og anti-virus softwareanmeldelser, nyhedsartikler og meget mere.

UdenVirus er ikke nyt. Folk bag dette projekt begyndte at analysere malware (spyware, adware, trojanske heste, etc.) i 2004. Fra den dag, har missionen for dette websted altid været den samme – at hjælpe brugerne med, at fjerne ENHVER virus.

UdenVirus.dk giver oplysninger af den højeste kvalitet om malware og generel sikkerhed. Indholdet, som offentliggøres her, er opdelt i flere store sektioner:

NYHEDER – få alle de nyeste oplysninger om pc-sikkerhed

Internettet holder aldrig op med, at ændre sig. Hver dag bringes der nye vira, kritiske sårbarheder, nye versioner af sikkerhedssoftwares og forskellige spywareundersøgelser. Det er, hvad vores nyhedessektion er skabt til. Her finder du information om de væsentligste spyware-relaterede problemer, berygtede parasitter, sikkerhedssoftware udgivelser og andre vigtige begivenheder. Sitet glemmer heller ikke, at være opmærksom på vildledende reklamer, spam og phishing.

Gå til Nyheder

Malware – se populære vira og deres fjernelsesmetoder

Malware-sektionen er det største afsnit på UdenVirus.dk, der omfatter alle former for parasitter. Den udfyldes af UdenVirus’ eksperter hver dag, så det er ingen overraskelse, at den indeholder artikler om mere end 8000 trusler, og dette tal er stigende. Hver beskrivelse indeholder detaljerede oplysninger om virussens adfærd, dens distributions- teknikker og fjernelsesmetoder. Brugere kan finde trin-for-trin vejledninger til fjernelse og anbefalede værktøjer til automatisk fjernelse af virus. Programmer, der er angivet her, er som regel dem, der bruges, når der testes for virus. Alle beskrivelser er fyldt med yderligere detaljer, som typisk bliver afsløret efter nogen tids virusfunktionalitet.

Gå til Malware

SOFTWARE – sammenlign de mest avancerede malware-fjernere

Der er masser af forskellige anti-spyware-programmer på markedet i dag. Men ikke alle af dem er på samme niveau – nogle anti-spyware-programmer er kun gode til fjernelse af virus, mens andre garanterer den højeste beskyttelse. Det er derfor, vi har besluttet at lave en særlig software-sektion og hjælpe folk med, at vælge den bedste virus-fjerner. Her finder du anmeldelser af forskellige programmer, testresultater og overordnede vurderinger.

Gå til Software

FILER – Få at vide hvilke filer, du bør undgå

Filer-sektion har meget tilkfælles med Malware-sektionen, fordi vira ikke kan forekomme uden filer. Alle filer er grupperet efter deres type, dvs. udvidelser. De fleste af filerne har korte beskrivelser, men du vil altid vide, hvilke af dem, der hører til uskadelig software og hvilke af dem, der er ondsindede. Fil-biblioteket bliver konstant opdateret.

Gå til Filer

SPØRG OS – få UdenVirus kundesupport

Den vigtigste mission for dette projekt er, at hjælpe folk med at kæmpe mod forskellige former for edb-parasitter, herunder spyware, malware, adware, trojanske heste osv. Vi forsøger at støtte folk, der bruger manuelle parasit fjernelsesinstruktioner, men nogle gange er det umuligt at anvende dem, da internettet er fyldt med sofistikerede vira, der kun kan elimineres ved hjælp af komplekse fjernelsesguider. Dette er ikke en let opgave. For at hjælpe folk med, at spare deres tid og også hjælpe dem med at undgå eventuelle problemer, der måtte være forårsaget af forkert anvendelse af visse instruktioner, besluttede vi at skabe Spørge-sektion. Tøv ikke med at spørge, besvare andres spørgsmål og deltage i en diskussion. Vi ville være glade for, at hjælpe dig.

Gå til Spørg os (UdenVirus kundesupport)

Hvis du har spørgsmål vedrørende 2spyware projektet, kan du nå os ved hjælp af oplysninger, der er angivet på Kontakt os siden. Læs Privatlivspolitik, Brugsbetingelser, Ansvarsfraskrivelse og Bekendtgørelse her.

Filer
Software
Sammenlign