Brugsbetingelser

Opdateret

Tak for dit besøg på UdenVirus.dk. Læs disse oplysninger omhyggeligt, før du går ind på webstedet, da du ved at benytte det og/eller downloade software, som tilbydes her, indikerer, at du accepterer disse Brugsvilkår. Hvis du ikke accepterer, bedes du stoppe med at benytte denne hjemmeside.

Udtrykkene “UdenVirus.dk”, “Service”, “Site”, “vi”, “os” refererer til ejeren af stedet, udtrykket “du” refererer til brugeren af webstedet.

  1. UdenVirus.dk er et site, der er offentligt tilgængeligt til generelle formål, som er dedikeret til at bekæmpe spyware. Det er et oplysende websted, der giver en oplysende præmium service på nul omkostninger til medlemmer og ikke-medlemmer på dette site. Sitet indeholder databasen over spyware parasitter, nyheder relateret til internetsikkerhed og spyware, software udviklet til fjernelse af spyware, filer relateret til personlig sikkerhed, privatlivets fred og/eller spyware, og “Spørg os” sektionen.
  2. Sitet kan være tilknyttet et produkt, der anbefales på det. Nogle af disse produkter (anti-spyware-programmer, anti-virus, Optimizers, etc.) er betalte. Vi kan få affilierede provisioner, når vores gæster køber nogle af disse produkter, der er anbefalet af os på UdenVirus.dk. De er alle legitime programmer, og er blevet testet, før vi tilføjer dem til webstedet. Men når du henter software fra UdenVirus.dk, påtager du dig hele risikoen. Hjemmesiden tager ikke ansvaret for nøjagtigheden eller driften af anbefalede programmer.
  3. UdenVirus.dk og dets partnere hverken gennemgår eller overvåger eventuelle websteder knyttet til Tjenesten eller fra korrektioner, redigeringer, beskrivelser, kommentarer på dette websted. Når man klikker links fra UdenVirus.dk, anerkender alle brugere at UdenVirus.dk ikke er ansvarlig for nøjagtigheden eller indholdet af disse links.
  4. Besøgende kan skrive kommentarer og give feedback til UdenVirus.dk og dets partnere. Du accepterer, at du ikke sender eller overføre ophavsretligt beskyttet, ulovligt, skadeligt, truende, misbrugende, chikanerende, ærekrænkende, vulgært, obskønt, blasfemisk, hadefuldt, racistisk, etnisk eller på anden måde anstødeligt materiale af nogen art, herunder, men ikke begrænset til, ethvert materiale der opfordrer til adfærd, der ville udgøre en strafbar handling, overtræde andres rettigheder, eller på anden måde overtræde gældende lokale, statslige, national eller international ret.
  5. At slå oplysninger af ophavsretligt beskyttet materiale op er ikke tilladt, og dine kommentarer, rettelser, redigeringer, beskrivelser vil blive fjernet fra denne hjemmeside. UdenVirus.dk og dets partnere forbeholder sig retten til, efter eget skøn, at redigere, nægte at lægge op eller fjerne ethvert materiale tilsendt eller oplæg i kommentarer eller oplæg. UdenVirus.dk og dets partnere forbeholder sig retten til, efter eget skøn, at nægte adgang til webstedet/sidesystemer lagt op til almindeligt fællesskabsbrug. Uautoriseret og ulovlig brug af hjemmesiden kan give anledning til et erstatningskrav.
  6. Brugen af ​​Tjenesten og hjemmesiden er på egen risiko. HVERKEN UDENVIRUS.DK ELLER NOGEN AF ​​DATTERSELSKABERNE ER ANSVARLIGE FOR DIG ELLER FOR NOGEN TAB ELLER SKADE ELLER NOGEN DIREKTE, INDIREKTE, FØLGESKADER, SÆRLIGE, PØNALE ELLER LIGNENDE SKADER SOM FØLGE AF DIN ADGANG ELLER BRUG AF ELLER DIN MANGLENDE ADGANG TIL ELLER BRUG, SERVICE OG DE STEDER OG DE TILGÆNGELIGE OPLYSNINGER OM SERVICEN OG LOKALITETERNE ELLER FØLGE AF NOGEN OPFØLGNING TIL ELLER SOM FØLGE AF NOGEN FORELIGGENDE OPLYSNINGER OM TJENESTEN OG WEBSTEDER. DU GIVER HERMED AFKALD PÅ ETHVERT OG ALLE KRAV MOD UDENVIRUS.DK OG DETS DATTERSELSKABER, DIVISIONER, AFFILIEREDE, AGENTSER, REPRÆSENTATNER OG LICENSGIVERE SOM FØLGE AF DIN BRUG AF SERVICEN OG DE STEDER OG DE FORELIGGENDE OPLYSNINGER HEROM.
  7. Eventuelle kommentarer, rettelser, redigeringer du sender eller overfører til Tjenesten og/eller de steder er, og vil blive behandlet som ikke-fortrolige og ikke-proprietære. Du påtager dig det fulde ansvar for det, du sender eller overfører, og du giver UdenVirus.dk og dets partnere ret til at redigere, kopiere, offentliggøre og distribuere oplysninger eller indhold, du sender eller overfører til ethvert formål.
  8. Som besøgende på UdenVirus.dk kan du modtage regelmæssige e-mail opdateringer og lejlighedsvise e-mails fra administratorerne. Du kan blive informeret om nye funktioner og forbedringer. Vi forsøger at begrænse email-kontakt så meget som muligt fra systemadministratorer, men når e-mails sendes, og returneres med en dårlig e-mail adresse, vil vi forsøge at finde den korrekte adresse fra enhver linket hjemmeside, og hvis dette ikke dine oplysninger, vil den blive deaktiveret .
  9. Denne brugeraftale og eventuelle uenigheder, der udspringer af eller i tilknytning til Tjenesten og hjemmesiden skal være omfattet af, og fortolkes og håndhæves i overensstemmelse med love i Litauen. Din brug af eller dit indlæg til dette websted udgør din accept af, men er ikke begrænset til, de nuværende betingelser i denne aftale.
  10. Overtrædelse af disse Brugsbetingelser vil forårsage opsigelse af adgangen til webstedet og fjernelse af postede oplysninger. Eventuelle uenigheder, der udspringer af anvendelsen af ​​UdenVirus.dk, vil blive styret af retterne i Litauen.

Du kan læse mere om UdenVirus.dk projekt på Om os. Privatlivspolitik, Ansvarsfraskrivelse og Bekendtgørelse kan findes her. Hvis du har spørgsmål, kan du nå os gennem Kontakt os.

Filer
Software
Sammenlign