Malwarebytes Anti Malware gennemgang, gratis download

Malwarebytes Anti-Malware er et program der er enkelt og nemt at bruge, og som der kan hjælpe folk med at bekæmpe malware. Ifølge dens skabere, skal man vælge Premium-versionen, som giver en real-time beskyttelse, hurtigere scanninger og tillader planlægning af scanninger eller database opdateringer.

Det omfatter også en fuldstændig opdateret brugergrænseflade (UI) og evnen til at beskytte 3 pc'er på én gang. Men det lader til, at Malwarebytes gratis version også er i stand til at konkurrere med de førende produkter i branchen, der lover at opdage og fjerne alle former for malware, herunder worms, trojanske heste, rootkits, rogues, dialers, spyware og andre cyber infektioner.

Hvis du beslutter dig for at downloade dette program, vil du downloade Malwarebytes Anti-Malware 3.2.

Malwarebytes anmeldelse af udenvirus.dk research center:

Efter at have testet Malwarebytes Anti-Malware på vores computere, bemærkede vi, at det er et meget tilpasseligt værktøj, som har nogle ekstra værktøjer til manuel malware fjernelse. Programmet findes på mange sprog, og det har ikke problemer med at køre ved siden af ​​andre anti-virus og anti-spyware-programmer.

Malwarebytes scanning skiller sig ud ved sin hastighed. Men det har ikke at en synlig effekt på CPU-forbruget. På grund af dens avancerede teknologi, er malware ikke i stand til at blokere Malwarebytes scannere og forhindre dets fjernelse.

Den seneste, Malwarebytes Anti-Malware 3, version, giver nu brugerne mulighed for at scanne i arkiver og slippe af med spyware hurtigere. Derudover, startende med 1,70 version, identificerer programmet automatisk Microsoft Windows 8 og Internet Explorer 10 i dens scannings logs som standard quarantine detected spyware og fjerner det.

Brugere kan tillade en trussel til at køre midlertidigt eller tilføje et fundet element til Ignorer-listen, hvis det er en harmløs applikation. Det er blevet lovet at fanen Funktioner vil blive styrket med mere af det nye indhold i fremtiden.

Så, hvorfor bør jeg downloade Malwarebytes?

For at opsummere, er Malwarebytes Anti-Malware et kraftfuldt sikkerhedsværktøj, som kan bruges til at holde dit system sikkert. I modsætning til de fleste andre sikkerhedsprogrammer, giver det en live-beskyttelse og fulde scanninger af alle drev for at give brugeren mulighed for at ordne PC'en med Malwarebytes uden problemer.

Databasen for dette program kan opdateres så ofte som du ønsker. Alligevel er der nogle ulemper, vi har bemærket: Malwarebytes bonus live beskyttelse kommer kun med premium-versionen, og ja, det er et program alene til at bekæmpe malware, så det kan ikke sammenlignes med den mere alvorlige software derude. 

Tilbud
Gør det nu!
Download
Malwarebytes Anti Malware Tilfredsheds
Garanti
Download
Malwarebytes Anti Malware Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Malwarebytes, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Malwarebytes har en gratis begrænset scanner. Malwarebytes tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Ugnius Kiguolis er en professionel malwareanalytiker, som også er grundlæggeren og ejeren af Udenvirus.dk.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog