SpyHunter gennemgang, gratis download

123

SpyHunter er en meget effektiv malware remover med et enkelt interface, der er nemt at bruge

Dette program er et fremragende værktøj til både hjemme-pc-brugere og erfarne sikkerhedseksperter. Det kan anvendes til at fjerne regelmæssige spyware og ransomware parasitter, adware, browser hijackers og lignende uønskede programmer.

Der er to forskellige versioner tilgængelige på markedet i dag – SpyHunter Free og SpyHunter Registered version. Prøveversionen af dette program kan bruges til at scanne computeren for malware, og kontrollere, om den er inficeret eller ej. Til fjernelse af fundne parasitter, er du nødt til at aktivere SpyHunter ved at købe den licenserede version.

Denne version tilbyder gratis teknisk support kaldet Spyware HelpDesk, brugerdefinerede virus rettelser og daglig SpyHunter definitionsopdateringer. Du kan indsende en Support Ticket eller kontakte SpyHunter via telefonen, hvis en anti-spyware undlader at opdage en virus på din computer. Men dette vil næppe blive bemærket, da der er 12900 trusler opført i dennes trusselsdatabase.

Hvis du stadig er generet af spørgsmålet “Kan jeg have tillid til SpyHunter?”, så bør du kigge på det, som pressen nævner, i hver beskrivelse af vira. Disse udtalelser er blot endnu en bekræftelse af, at dette er et troværdigt værktøj, der lever op til alles forventninger.

Hent SpyHunter

Den nyeste programversion er SpyHunter 5. Den er kompatibel med Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista og XP. Mac OS-brugere bør vente et stykke tid – vi kan forsikre dig om, at SpyHunter til Mac er ved at blive lavet. Du bør dog bemærke, at Spy Hunter til Mac IKKE er relateret til dette anti-spyware værktøj og dens udvikler er Enigma Software. Dette er et betalt spil, der ejes af Aspyr Media og spredes gennem diverse download hjemmesider.

Hvis du ønsker at downloade SpyHunter til din computer, bør du huske på, at det kun er de officielle partnere i Enigma Software, som er udvikleren af denne software, og kan give dig den legitime SpyHunter 5 registreringskode, også kendt som SpyHunter nøglen. UdenVirus.dk er en af de ældste partnere i dette selskab, som folk sætter deres lid til, når de søger efter SpyHunter aktiveringskoden.

Hvis du har været på udkig efter SpyHunter crack på internettet, er den første ting, du bør vide, at dette er ulovligt. Folk, der bruger sådanne filer, kan straffes af politiet eller andre statslige myndigheder for at bruge ulovlig software. Desuden kan en sådan SpyHunter serie blive set og blokeret af udvikleren af softwaren. Endelig kan den være inficeret med spyware og andre former for trusler, hvilket kan føre dig til yderligere problemer. Det samme kan siges om SpyHunter torrent-filer, så hold dig venligst væk fra dem.

SpyHunter Sammenligning

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter og Malwarebytes antimalware er to malware fjernere, der ligner hinanden ganske meget. De tilbyder begge to typer af versioner – gratis (prøve) versioner og betalte (premium) versioner. Selvom Malwarebytes præsenteres som en gratis antimalware, er det kun dens Premium version, der garanterer real-time beskyttelse af systemet (som betales).

Folk hævder, at denne Malwarebytes forårsager bremsninger af systemet, så hvis du ikke ønsker at ofre pc'ens hastighed til gengæld for, at holde den sikker, bør du overveje SpyHunter. Desuden, hvis du mener, at kundeservice er en vigtig ting, du bør tænke dig om en ekstra gang, før du installerer Malwarebytes anti-malware. Der er masser af skuffede kunder, der ikke har modtaget nogen hjælp fra dennes udviklere.

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter og McAfee Antivirus er to forskellige programmer, der let kunne arbejde ved siden af hinanden. Men deres trusselsdatabaser er meget ens, så du kan kun stole på SpyHunter, som er billigere end McAfee. Ud over dette, tager det længere tid for denne antivirus, at scanne systemet og slette opdaget malware. Desuden bør du, hvis du har at gøre med en aggressiv trussel, vælge SpyHunter. Endelig, hvis kundeservice er vigtigt for dig, bør du ikke vælge McAfree. Der er masser af mennesker, som klager over dette.

SpyHunter vs Spybot

Når man sammenligner SpyHunter og Spybot, bliver det tydeligt, at disse programmer er på forskellige niveauer. Spybot er en simpel spyware remover, der har en meget mindre trusselsdatabase end SpyHunter. Det betyder, at den kan lade din pc være inficeret med malware og hævde, at den er sikker. Desuden ser det ud til, at den er meget svag, når det kommer til rootkit fjernelse.

SpyHunter vs Webroot

Webroot er et fantastisk værktøj, når du søger at forhindre virus på din computer. Den giver grundlæggende funktioner, såsom pc-sikkerhed, identitetsbeskyttelse, password manager, backup og så videre. Nogle af disse funktioner kan ikke findes på SpyHunter, men du kan bruge begge disse programmer sammen. Men hvis du er på udkig efter et enkelt program, der er nemt at bruge, bør du vide, at Webroots interface er ganske kompliceret, og der er masser af pc-brugere, der er kørt ind i problemer, når de har prøvet at bruge det.

SpyHunter vs Bitdefender

BitDefender er en kraftfuld anti-virus. Men hvis du vil undgå infiltration fra potentielt uønskede programmer, såsom browser hijackers og adwares, bør du benytte den sammen med SpyHunter, som er dedikeret til dette. Desuden kan du opleve, at systemet er langsommere fra tid til anden, når du har Bitdefender på din computer, hvilket ikke er blevet bemærket, ved test af SpyHunter.

SpyHunter vs AVG

Der er masser af forskellige meninger om AVG Antivirus. Der er folk, der er glade for at bruge det, og der er folk, der er meget skuffede efter at have installeret dette program. Vær opmærksom på, at AVG er blevet brugt til at sprede andre programmer i et bundt med det. Dette er aldrig blevet gjort med SpyHunter. Desuden har det bedt brugerne om, at installere yderligere værktøjer til at fjerne fundne vira fra deres computere. Endelig kan dette program medføre kommercielle annoncer på din computer. Hvis du ikke ønsker at løbe ind i sådanne ting, bør du tænke på andre antivirusprogrammer.

SpyHunter FAQ

Spørgsmål: Jeg har været på udkig efter en pålidelig anti-spyware, så jeg lavede en søgning på internettet og besluttede, at downloade SpyHunter. Alt virker fint, men min ven siger, at han har set masser af negative anmeldelser relateret til den. Kan jeg have tillitd til disse dårlige anmeldelser af SpyHunter?

Svar: Det er godt, at du laver research over programmer, før du henter dem på computeren. Du bør dog altid huske på, at det ikke er alle udtalelser, der er lagt ud på internettet, som du bør have tillid til. Der er masser af fora, der hører til konkurrenter til SpyHunter. Det er klart, at de hævder, når de søger at øge deres egen indkomst, at SpyHunter er en virus, rogue eller lignende trussel. Dette er dog ikke sandt.

SpyHunter er et værktøj, der er certificeret af West Coast Labs Checkmark Certification program, som er en uafhængig test service. Også dette program er en OPSWAT Certified Partner, er det blevet nævnt af PC World, The Wall Street Journal, Forbes og andre anerkendte kilder.

Spørgsmål: Jeg har brug for et program til at fjerne en virus fra min computer. Jeg ønsker at downloade SpyHunter, men før jeg gør det, så jeg vil gerne spørge jer, om jeg kan have den samme tilltid til SpyHunter, som til andre kendte sikkerhedsapplikationer?

Svar: Der er masser af folk, der spørger os “Er SpyHunter en virus?”, “Kan jeg have tillid til SpyHunter?” Og så videre. SpyHunter fra Enigma Software er et legitimt program, som er blevet testet af den velrenommerede test-tjeneste kaldet West Coast Labs Checkmark Certification. Hvis du lige er kommet ind på et site, som hævder, at SpyHunter er en virus, så er der en stor sandsynlighed for, at det fremmer et konkurrende program. Disse vurderinger er ikke professionelle, så kan du roligt ignorere dem.

Spørgsmål: Jeg har brug for en gratis malware remover og min ven anbefaler SpyHunter. Er det gratis?

Svar: Nej, SpyHunter er en betalt virus remover. Men du kan installere den gratis scanner for at se, om din pc er inficeret eller ej.

Spørgsmål: Jeg har en helt ny computer, og jeg leder efter anti-spyware til at holde den sikker. Jeg ville virkelig gerne prøve SpyHunter, men der er masser af forskellige meninger om den. Er SpyHunter et fupnummer?

Svar: Vi modtager masser af forskellige spørgsmål om, hvorvidt SpyHunter er sikkert, om det er et fupnummer, og så videre. Nej, det er bestemt ikke et fupnummer. Dette er en velrenommeret malware remover, skabt af Enigma Software. Den er blevet præsenteret på diverse download hjemmesider i mere end 10 år – kunne en scamware holde så længe? Ville den desuden være godkendt af en sådan test-tjeneste som West Coast Labs Checkmark Certificering? Det mener vi ikke, at den ville.

Tilbud
Gør det nu!
Download
SpyHunter Tilfredsheds
Garanti
Download
SpyHunter Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af SpyHunter 5, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
SpyHunter 5 har en gratis begrænset scanner. SpyHunter 5 tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Mere end 40.000.000 downloads!
Mere end 40.000.000 downloads!
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Ugnius Kiguolis er en professionel malwareanalytiker, som også er grundlæggeren og ejeren af Udenvirus.dk.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog