Combo Cleaner gennemgang, gratis download

Combo Cleaner – et professionelt Mac vedligeholdelsesværktøj med en meget effektiv anti-virusmotor

Combo Cleaner er en effektiv system optimizer og anti-virus software til Mac operativsystemer, der er kompatibel med Yosemite, El Capitan og Sierra frameworks. Dens kraftfulde anti-virusmotor er i stand til at opdage og fjerne cybertrusler som malware, adware og andre potentielt uønskede programmer. Ud over en tilstrækkelig beskyttelse mod ondsindede programmer er Combo Cleaner udstyret med Disk Cleaner, Big Files finder, Duplicates finder, Privacy Scanner og Software Uninstaller.

På grund af den misforståelse, at macOS ikke er modtagelig overfor cyberinfektioner, springer brugerne ofte de  vigtige sikkerhedstrin over, der involverer at bruge en omfattende anti-malware-software. Mac malware er imidlertid meget reel og bliver mere udbredt som tiden går. Selvom potentielt uønskede programmer som adware kan være irriterende at håndtere (især hvis der ikke foretages de rette foranstaltninger for at fjerne det), er farligere virus som MacDownloader, KeRanger, X-agent i stand til at stjæle meget mere følsom information, låse personlige filer, og meget mere.

Combo Cleaner er en af de bedste løsninger til malware-relaterede problemer, da den ikke bruger open source-motoren til at opdage trusler, men i stedet baserer sig på et dedikeret cybersecurity-researcherhold, der opdaterer databasen hvert par timer. Desuden indeholder databasen ikke kun macOS-virusser, men bruger også pc-malware-databasen. Mens Mac'er ikke kan blive inficeret med Windows-virusser, stopper denne funktion brugere, der videresender inficerede filer til maskiner, der bruger Windows.

Alt i alt er Combo Cleaner en perfekt assistent til enhver MacOS-maskine, der vil holde cybertrusler væk, samt sikre en jævn drift af systemet ved hjælp af systemoptimeringsfunktioner.

Installation og funktionalitet

Brugere kan downloade og installere applikationen fra Mac App Store og prøve den gratis.

Installationsprocessen er hurtig og ligetil – brugerne skal blot at downloade installationsprogrammet og trække ikonet til programmappen. Så snart Combo Cleaner er installeret, vil brugerne se de tekniske oplysninger om deres Mac, som f.eks. Ledig diskplads, RAM, der bruges/er tilgængeligt og CPU'ens belastning.

Dashboard

Programmets grænseflade er meget strømlinet og nem at bruge. De separate funktioner kan findes til venstre i instrumentfladen. Brugere kan igangsætte den fulde systemscanning, som kontrollerer diskfejl, duplikater, privatlivsproblemer og cybertrusler. Den fulde scanning tager cirka 20 minutter (dette kan variere afhængigt af diskens størrelse), men brugerne kan stadig benytte deres maskiner til andre funktioner i mellemtiden.

Så snart scanningen er færdig, vil brugerne kunne se resultaterne med det samme. Men uden Premium-version kan brugerne kun rydde deres diske, opdage store filer og se duplikater. For at ordne computeren ved hjælp af Combo Cleaner, skal brugerne købe en fuld licens.

Hovedtræk ved Combo Cleaner

Combo Cleaner's funktioner kan forbedre Mac'ens drift ved hjælp af følgende værktøjer:

  • Antivirus. En af de mest værdifulde funktioner i Combo Cleaner er dens antivirusmotor, som er yderst effektiv i forbindelse med opdagelse og fjernelse af macOS-malware. Desuden viser applikationen også Windows-virusser. Derudover kan adware og andre PUP'er ikke kun forstyrre den daglige browsing, men også føre til datalækage af følsomme oplysnigner eller endog identitetstyveri (adware er kendt for at omdirigere brugere til phishing og tech support scam sider);
  • Disk Cleaner. Denne funktion giver brugerne mulighed for hurtigt at fjerne uønskede og midlertidige filer og rydde op på systemet for en jævn og hurtigere computerdrift.
  • Store filer. Gamle og glemte filer kan ofte tage meget plads på enheden og påvirke den. Denne funktion gør det muligt at finde ubrugte filer, beskrive deres placering, størrelse osv .;
  • Duplikater. Duplikat-filer er helt ubrugelige, men det kan være svært at opdage, fordi de gemmes på en anden placering. Derfor kan denne funktion hjælpe brugere med at finde alle duplikat-filer og tilbyde at fjerne dem. Bemærk, at denne funktion også virker for duplikater med forskellige metoder;
  • Privacy Scanner. Brugere, der er bekymrede for deres privatliv, kan være sikre ved hjælp af Privacy Scanner på Combo Cleaner. Denne funktion scanner maskinen for cookies, browserhistorik og lignende data. Brugere kan også gøre brug af fuld browser-reset funktionen, der kan bruges til Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox osv.
  • Uninstaller. Dette er en perfekt løsning for brugere, der har problemer med at fjerne spor af potentielt uønskede applikationer.

Prisen. Er det værd at investere i dette værktøj?

Ligesom enhver anden legitim software er Combo Cleaner ikke gratis, i hvert fald ikke når det kommer til den fulde funktionalitet. Som nævnt ovenfor kan appen downloades fra Apple Store eller dens officielle hjemmeside gratis. Brugere kan derefter udføre en fuld system-scanning og kan rense deres disk, se og fjerne duplikater. For andre funktioner, som f.eks. Antivirus scanningsresultater/rengøring, programafinstallering og privatlivsscanner, skal brugerne købe Premium-versionen af programmet.

Brugere kan vælge imellem to muligheder: Single User License og Family/Office License. De, der kun bruger en enkelt maskine derhjemme kan købe en licens til en computer til $44,95, mens en familie-/kontorlicens er gyldig til fem computere og koster $88,95. Betalingen sker hver sjette måned, så de, der ikke ønsker at fortsætte med at bruge Combo Cleaner, kan til enhver tid afbestille deres abonnement.

Combo Cleaner Price

Dem, der ikke er tilfredse med købet, kan få pengene tilbage inden for en 30-dages periode. Derudover håndteres betalinger af et sikkert e-handelswebsted, der er certificeret af TRUSTe og DigiCert.

Konklusion

Cyberkriminalitet er en stigende tendens: ransomware låser brugernes filer og krypto-mining misbruger systemernes ressourcer til at grave efter krypto-valuta. Mens disse svindlere har en stor indtjening fra dette, lider uskyldige computerbrugere, når de mister deres personlige data og udsættes for risikoen for identitetstyveri. Sikkerhedsresearchere arbejder løbende på at bekæmpe cybertrusler og kommer med nye løsninger til mere sofistikerede infektioner. Derfor skal brugerne benytte sig af den teknologi, der er tilgængelig for at beskytte deres privatliv.

Dem, der stadig er overbevist om, at Mac ikke behøver beskyttelse, tager grueligt fejl – Mac malware er ikke noget at spøge med. På grund af denne misforståelse har brugerne en tendens til at springe vigtige sikkerhedsforanstaltninger over, og få deres personlige oplysninger stjålet. Combo Cleaner bruger en avanceret teknologi til at forsvare brugere mod cyberangreb og forhindre den skade, som malware kan forårsage. Derudover kan de ekstra funktioner i dette antivirusprogram fremskynde og rense macOS, så det kører jævnt.

Alt i alt er Combo Cleaner et godt værktøj til ikke blot at beskytte dig selv mod computervirus, men også vedligeholde enheden og holde den problemfri.

Removing malware

Tilbud
Gør det nu!
Download
Combo Cleaner Tilfredsheds
Garanti
Download
Combo Cleaner Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Combo Cleaner, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Combo Cleaner har en gratis begrænset scanner. Combo Cleaner tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ekspert i bekæmpelse af malware, virus og spyware...

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog