Fjern Google omdirigeringer (Virus Fjernelsesguide) - opdateret aug 2017

Google omdirigering fjernelsesguide

Hvad er Google omdirigering?

Google omdirigeringsinfektion lever stadig

Google Omdirigeringsvirus (søgeresultater)

Google omdirigeringsvirus definerer malware eller et sæt af dem, der forårsager omdirigeringer til tvivlsomme domæner. Malware er blevet et af de mest alvorlige problemer i cyberverdenen. Alene ved denne infektion har Google modtaget nok kritik for at spionere på sine brugere og omgå phishing-links blandt sine søgeresultater.

Størstedelen af klager, rapporter om URL-omdirigeringer på Google-siden og lignende søgemaskiner blev registreret i 2012. Men truslen er stadig levedygtig, da den kommer op til overfladen igen en gang imellem. Både Windows 10, Linux og Mac OS-brugere kan blive ramt. Bemærk, at der også findes Google-omdirigeringsvirus iPhone- og Android-versioner. Alternativt er denne virus kendt som Chrome-omdirigeringsvirus.

Hvis du har bemærket at Google omdirigerer dig til Yahoo eller andre domæner (disse websteder kan være enten kendte eller helt nye for dig), bør du træffe de nødvendige foranstaltninger for at løse problemet. Ligesom Yahoo Redirect virus og Bing omdirigeringsvirus fungerer den som en hybrid af en browser hijacker og et potentielt uønsket program.

Det største problem her er dens eliminering – infektionen kan skjule sig under et hvilket som helst URL-domænenavn, så det kan være svært at slette den manuelt. FortectIntego eller Malwarebytes fremskynder fjernelsen af Google omdirigeringsvirus. De sparer også din tid ved at fjerne alle webscripts og “hjælperelementer”. Det er yderst vigtigt at “afinstallere” dem alle, for ikke at opleve dette problem igen.

Resultater af malware

“Er Google omdirigeringsvirus farlig”? Dette er et af de spørgsmål, nysgerrige brugere måske stiller. Selvom den teknisk set ikke er så kompleks som Petna eller Cerber malware, kan dens konsekvenser være lige så irriterende som det at håndtere de tidligere trusler.

Før vi diskuterer forebyggelsen af browser hijackers, så lad os tage et kig på de mest almindelige symptomer på denne infektion:

 • Google omdirigering til Comcast, Bing, Yahoo og lignende websteder. Dette kan naturligvis udløse pop op-advarsler. Under alle omstændigheder indikerer en sådan adfærd, at browseren er plaget af en browser infektion.
 • Ændret browser og systemindstillinger. Denne virus ændrer typisk standard søgemaskinen, nye faner og startsiden. Den kan også tilføje ekstra udvidelser.
 • Putte kommercielt indhold i søgeresultaterne. Hvis Google-søgemaskinen er ændret til et eller andet mistænkeligt Ask eller PlusNetwork-værktøj, kan du måske se mere kommercielle annoncer i søgeresultatet.
 • Sporing af dine onlineaktiviteter. Mere aggressive versioner af Google-omdirigeringstrussel kan ikke kun indsamle oplysninger om dine ofte besøgte websteder og søgeindtastninger, men indsamle personlige oplysninger, f.eks. Navn, e-mail, IP og hjemmeadresser og sælge disse data til forretningspartnere.

Sådanne fænomener bør ikke ignoreres, selvom overdreven reklame ikke forstyrrer dig. Dette problem har intet at gøre med sikker browsing, og selvom du har et velrenommeret værktøj til fjernelse af malware, der er installeret på din computer, skal du være opmærksom, mens du tilføjer en ny værktøjslinje eller en browserudvidelse.

Google OmdirigeringsvirusGoogle omdirigeringsvirus har mange former for forklædning. Den nemmeste måde at fjerne Google omdirigeringsvirus på, er at scanne systemet med opdateret sikkerhedssoftware.

Hvorfor er Google omdirigeringstricket blevet så populært?

Penge er det, der driver svindlere til at benytte dette trick. Nogle af skaberne af Google omdirigeringssvindel arbejder sammen med online-annoncører eller bestemte tredjeparter. Ved at lede brugere til bestemte websteder, får de en vis andel af overskuddet fra webtrafikken.

Som vi allerede har nævnt, kan nogle af disse websteder være helt harmløse (Yahoo, Bing, Facebook eller Comcast), men det gælder ikke for dem alle.

Tips til at undgå denne irriterende malware

Ved første øjekast ser det ud til, at installation af et gratis program fra betroede kilder vil udelukke dig fra byrden af PUP og malware. Men få brugere indser, at selv med hensynsløs installation af den seneste opdatering af Skype eller Java kan de komme til at installere uønskede elementer, såsom f.eks. Adware og browser hijackers .

Hvad du skal gøre, når du installerer freeware og shareware er at overvåge installationsprocessen omhyggeligt. Vælg en “Brugerdefineret” eller “Avanceret” installationsmetode. Den beskriver de valgfrie downloadindstillinger. Fjern markeringene fra irrelevante add-ons, og klik derefter på “Install” -knappen.

På grund af den fleksible form kan malware også fungere via webscripts. I så fald kan du muligvis ikke se nogen specifikke ændringer i browseren. Heldigvis er der selv her en løsning. Fortsæt til afsnittet om fjernelse af Google omdirigeringsvirus.

Eliminer Google omdirigeringsvirus

For at bremse infektionen permanent kan anvendelse af flere metoder være en bedre løsning. Kør et anti-spyware værktøj til at starte fjernelsesprocessen for Google omdirigeringsvirus. Softwaren vil også lokalisere og slette de registreringsnøgler, der er forbundet med denne trussel. Efter scanningen kan du kontrollere de vejledende retningslinjer. De instruerer i, hvordan man kan slippe af med uønskede og tvivlsomme browser-tilføjelser.

En fuld browsernulstilling letter også fjernelsen af Google omdirigeringsvirus. Hvis du stadig er generet af lejlighedsvise omdirigeringer, skal du ændre dine proxyindstillinger og værtsfil. Du kan finde de specifikke instruktioner for din browser på nettet. Fortsæt nu med nedenstående retningslinjer. Safari-brugere finder også instruktionerne til omdirigering af scam-redigeringsprogrammer til Google for deres browser.

Selvom infektionen er bredt spredt og allerede opererer for flere brugere, kan den foretrække brugere, der bor i et bestemt land, som for eksempel Tyskland.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Google omdirigering fjernelsesguide

Fjern Google fra Windows systemer

For at slippe af med Google-omdirigeringsproblemet, skal du afinstallere alle programmer/apps, der forekommer mistænkelige. Du bør også helt sikkert slippe af med programmer, som du ikke kan huske at have installeret på din computer.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Google og relaterede programmer
  Se her efter Google eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Google fra Mac OS X systemet

For at ordne din Mac OS X, bør du forsøge at finde alle poster, der virker ukendte for dig. Alle apps, som du ikke kan huske at have installeret på din computer, bør elimineres.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Google eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Google omdirigering fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Google fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Google fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Google og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Google fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Google fra Google Chrome

For at rette Google Chrome-webbrowseren og glemme omdirigeringer til ukendte websteder, bør du dobbelttjekke dine udvidelser. Sørg for at fjerne alle poster, der ser tvivlsomme ud, eller som du ikke engang kan huske at have installeret på din webbrowser:

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Google og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Google fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Google fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Google eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Google fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Google spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog