Fjern Yahoo Redirect virus (Fjernelsesguide) - aug 2018 opdatering

Yahoo Redirect virus fjernelsesguide

Hvad er Yahoo omdirigeringsvirus?

Yahoo omdirigeringsproblemet og dets udbredelse

Yahoo Redirect virus

Hvis Yahoo omdirigeringer nogensinde har generet dig, vil du vide, hvor irriterende de kan være. På grund af dem, kan du finde dig selv på et fuldstændigt ukendt hjemmesider, der forsøger at gøre sig selv mere populære eller forsøger at inficere din computer med tilhørende malware.

Hvad er årsagen til Yahoo omdirigeringer? Hvilke risici er der forbundet med den? Hvordan fjernes Yahoo omdirigeringsvirus? Alle disse oplysninger kan findes i dette indlæg.

Fordeling af Yahoo omdirigeringsvirus

Yahoo omdirigeringsvirus kan også tilføjes til kategorierne “browser hijacker” og “potentielt uønsket program”. Programmer, der hører til disse grupper, er spredt ved hjælp af tre forskellige teknikker:

 • Traditionel installationsmetode. Du kan installere Yahoo omdirigeringsmalware eller lignende browser hijacker, ved hjælp af en typisk installationsteknik, som kræver, at du går til programmets officielle website, vælger programmet og downloader det til systemet. Det er et klart eksempel på, hvor opmærksom og forsigtig du skal være, mens du browser på internettet og leder efter den software, du har brug for.
 • Bundling. Yahoo omdirigeringsproblemet kan også begynde, at afbryde dig ud af ingenting. I dette tilfælde, bør du vide, at du er blevet lokket til, at installere en browser hijacker på din computer, i et bundt med anden software. Programmer, der oftest er involveret i distribution af browser hijackers, er forskellige download managers, PDF creators, video streaming software, videooptagelse software og lignende gratis programmer.
 • Malvertising. Der er masser af ulovlige og legitime websteder, der er blevet ramt af malvertising. Dette udtryk betyder, at de er fyldte med den skadelige kode, der forårsager forekomsten af ​​vildledende popup-annoncer på disse websteder. Typisk set tilbyder de, at downloade “nødvendige” opdateringer eller fremmer undersøgelser og konkurrencer.

Den nemmeste måde at undgå infiltration fra browser hijackers på, og beskytte dig selv fra Yahoo omdirigeringsproblemet er, at installere en pålidelig anti-spyware. Hvis du har brug for et værktøj, der kan advare dig om mulig infiltration fra potentielt uønskede programmer og vira, bør du vælge FortectIntego.

Yahoo Redirect virus

Yahoo omdirigeringsvirusaktivitet på systemet

Denne virus ligner Google Redirect virus og Bing Redirect virus, der har generet pc-brugere i næsten fire år. Så snart en af disse trusler trænger ind i systemet, forårsager de ændringer på hver af web-browserne. Indstillinger, der for det meste bliver ændret af Yahoo omdirigeringsvirus, er startsiden, standard-søgemaskinen, nye faner og bogmærker.

I de fleste tilfælde, er hijackers i stand til, at ændre disse indstillinger uden at det bliver bemærket, så du kan bemærke Yahoo omdirigeringer på de værste tidspunkter. Desuden begynder denne trussel at generere indkomst til sine udviklere, ved at forårsage ændrede søgeresultater på folks søgemaskiner og omdirigere dem til forudbestemte hjemmesider.

Her bør vi advare dig om, at du, efter at have klikket på sådanne annoncer, kan blive omdirigeret til en virkelig ondsindet hjemmeside, der bruges til at sprede alvorlige malware.

Hvis du har været på udkig efter Yahoo omdirigeringsfjerner, bør du vide, at den kan gemme sig under forskellige navne. Yahoo Redirect fix kan kun ske, når du kender navnet på din virus. I dette tilfælde, bør du finde den browser hijackerer, der gemmer sig på din computer. For at forhindre alle mulige farer, som eliminerer nyttige komponenter fra computeren, anbefaler vi dig, at vælge en Automatisk fjernelsesmulighed. Mere information om Yahoo omdirigeringsfjernelse kan findes nedenfor.

Fjernelse af Yahoo omdirigeringsvirus fra computeren og alle web-browserne

Som vi allerede har nævnt, kan Yahoo omdirigeringsvirus infiltrere din computer, uden at blive bemærket. Dette er blot en af de mange ligheder med andre computer parasitter. Men du kan forhindre dette, ved hjælp af opdateret anti-spyware. Det samme kan siges om fjernelse af denne browser hijacker.

Du bør ikke udsætte dette, da den kan få dig til, at besøge ondsindede websteder. Hvis du tror, at Yahoo omdirigeringsvirus har infiltreret din Mac eller Windows OS, skal du benytte et af de værktøjer, der er angivet nedenfor, eller følge en manuel fjernelsesguide. Hvis du bruger anti-malware, skal du sørge for, at opdatere den, før en fuld systemscanning.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Yahoo Redirect virus fjernelsesguide

Fjern Yahoo Redirect fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Yahoo Redirect og relaterede programmer
  Se her efter Yahoo Redirect eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Yahoo Redirect fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Yahoo Redirect eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Yahoo Redirect virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Yahoo Redirect fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Yahoo Redirect fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Yahoo Redirect og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Yahoo Redirect fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Yahoo Redirect fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Yahoo Redirect og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Yahoo Redirect fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Yahoo Redirect fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Yahoo Redirect eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Yahoo Redirect fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Yahoo Redirect spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog