Fjerne Yahoo Toolbar (Fjernelsesguide) - sep 2016 opdatering

Yahoo Toolbar fjernelsesguide

Hvad er Yahoo værktøjslinje?

Yahoo værktøjslinje – et søgeværktøj, der skal bruges med forsigtighed

Yahoo værktøjslinje på Firefox webbrowser

Yahoo værktøjslinje er IKKE en virus. Det er en browser-tilføjelse oprettet af det velkendte firma Yahoo. Det ser imidlertid ud til, at der er mange computerbrugere, der ikke kan lide at have Yahoo-værktøjslinjen på deres computere.

Lad os først og fremmest beskrive, hvad dette program er og hvad der er hovedformålet med det. Yahoo! Værktøjslinjen er en browser-tilføjelse, der fungerer som en browser-værktøjslinje med et sæt forskellige funktioner. Denne værktøjslinje kan bruges som et søgeværktøj, og er også et program, der giver hurtig adgang til mail, sport, finans, svar, nyheder og lignende kategorier på dets .com-websted.

Også ved hjælp af Yahoo værktøjslinje og New Tab kan du nå populære sider for sociale medier, som Twitter og Facebook. Alle disse knapper og genveje kan tilpasses, så du kan tilføje dine yndlingswebsteder eller fjerne nogle af dem.

Det største problem er, at der er mange, der ønsker at fjerne Yahoo-værktøjslinjen fra deres computere. Efter at have analyseret brugernes feedback på denne browser-tilføjelse, har vi opdaget, at mange computerbrugere har tilføjet den til Mozilla Firefox-browseren mod deres vilje på grund af bundling.

Derudover klager mange computerbrugere over, at denne værktøjslinje ikke fungerer som de ønsker, eller at de er ikke tilfredse med search.yahoo.com søgeresultater. Endelig kan du lade Yahoo værktøjslinje få adgang til din browserhistorik, ændre dine bogmærker, få adgang til browserfaner og endda dine data til forskellige websteder.

Hvis du er en af brugerne, der ikke er tilfreds med denne tilføjelse og dens evner, kan du starte Yahoo værktøjslinje-fjernelsen på din computer uden problemer. Som vi allerede har nævnt, er det en LEGITIM app, som du kan afinstallere ved hjælp af instruktionerne nedenfor.

VIGTIGT: Hvis du har installeret Yahoo-værktøjslinjen, kan du bemærke omdirigering af Yahoo. Hvis din webbrowser arbejder mærkeligt, eller hvis du ser irriterende popup-annoncer eller bannere, der vises på din computerskærm, kan det være, at du har installeret et potentielt uønsket program (alternativt kendt som en browser hijacker) på din computer, som du skal slette.

For at undgå at besøge helt andre websider, end du forventer, skal du scanne din computer ved hjælp af anti-spyware-software. Vores anbefalede værktøj er FortectIntego.

Skærmbillede af Yahoo værktøjslinjeYahoo værktøjslinje åbner New Tab by Yahoo og giver links til forskellige søgeudbydere

Distributionsmetoder

Hvis du vil forhindre uautoriseret installation af potentielt uønskede programmer og værktøjslinjer, skal du være meget forsigtig, mens du installerer freeware på din computer. Det er blevet bemærket, at dette program spredes i et bundter med GoPlayer, 7-Zip (komprimerer og kombinerer filer), Media Player af VideoBuzz (giver øjeblikkelig adgang til videoer), Yahoo! Messenger og lignende freeware.

Denne software distributionsteknologi kaldes bundling, fordi den bruges til at skjule valgfrie downloads i programmet, og hvis du ikke er opmærksom nok, mens du installerer det, kan du ende med en eller flere uønskede applikationer.

For at undgå at installere uønskede programmer på din pc eller tilføje uønskede browserudvidelser til din internetbrowser, foreslår vi, at du vælger en Brugerdefineret eller Avanceret installation, når du beslutter dig for at installere en app på din pc. Husk at alle programmer, selv de mest kendte, kan fyldes med valgfri software.

I mellemtiden vil avancerede og brugerdefinerede installationsindstillinger give en liste over valgfrie komponenter, og det eneste du skal gøre er at fjerne de dem, du ikke vil have. Vælg disse forslag for at undgå at installere uønskede programmer!

Måder at slippe af med Yahoo værktøjslinje på

Du kan slippe af med Yahoo-værktøjslinjen manuelt, fordi det ikke er en virus. For at afinstallere det korrekt skal du følge de fjernelsestrin, der er angivet under denne artikel. Når du udfører denne skal du dog følge alle dele af guiden i den nøjagtige rækkefølge. Desuden anbefaler vi også at fjerne alle programmer og tilføjelser, der er relateret til Yahoo. Dette vil garantere en fuldstændig fjernelse af Yahoo værktøjslinjen og forhindre dens genopdukken.

Hvis du har mistanke om, at din computer også er inficeret med potentielt uønskede programmer (PUP'er), anbefaler vi, at du scanner din computer med anti-spyware-software og dobbelttjekker hele systemet. Hvis du vælger klogt, hjælper programmet dig med at fjerne Yahoo-værktøjslinjen med kun ét klik. Glem ikke at være forsigtig, når du installerer software på din computer og justér installationsindstillingerne korrekt, for at undgå at installere uønskede programmer.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Yahoo Toolbar fjernelsesguide

Fjern Yahoo Toolbar fra Windows systemer

Hvis du vil afinstallere Yahoo-værktøjslinjen fra Windows, skal du kontrollere alle dine nyligt installerede programmer og afinstallere dem, der er relateret til Yahoo-firmaet.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Yahoo Toolbar og relaterede programmer
  Se her efter Yahoo Toolbar eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Yahoo Toolbar fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Yahoo Toolbar eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Yahoo Toolbar fra Microsoft Edge

F

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Yahoo Toolbar fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Yahoo Toolbar fra Mozilla Firefox (FF)

Hvis du vil fjerne Yahoo værktøjslinje fra Firefox, skal du bruge følgende vejledning. Sørg for, at du omhyggeligt kontrollerer alle browser-tilføjelser, der blev installeret samme dag og fjern dem, der ser mistænkelige ud.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Yahoo Toolbar og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Yahoo Toolbar fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Yahoo Toolbar fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Yahoo Toolbar og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Yahoo Toolbar fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Yahoo Toolbar fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Yahoo Toolbar eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Yahoo Toolbar fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Yahoo Toolbar spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog