Fjern search.yahoo.com omdirigeringer (Forbedret Guide) - aug 2018 opdatering

search.yahoo.com omdirigering fjernelsesguide

Hvad er search.yahoo.com omdirigering?

Kan jeg stole search.yahoo.com?

search.yahoo.com redirect

Ja, du kan godt stole på search.yahoo.com, så længe denne søgemaskine tilhører et velkendt firma kaldet Yahoo. Men vi er nødt til at advare dig om en øget mængde af browser hijackere, der kan begynde at omdirigere dig til denne søgemaskine, uden at bede om din tilladelse. Ifølge PC-sikkerhedseksperter, er de i de fleste tilfælde relaterede til Spigot, som er kendt for sin Spigot toolbar.

Hvis du allerede har bemærket omdirigeringer til search.yahoo.com på din IE, Mozilla, Chrome eller en anden webbrowser, bør du tænke over freeware, som du for nylig har installeret på din PC. Normalt bliver disse uønskede aktiviteter bemærket efter installation af en download manager, PDF creator, video streaming software og lignende programmer, der er blevet fyldt med tvivlsomme browser add-ons, udvidelser og plugins.

Så snart de er installeret på systemet, kan de begynde en sådan uønsket aktivitet som sporing af folks søgesessioner, indsamle deres ikke-personligt identificerbare oplysninger, forårsage annoncer eller omdirigeringer til sponsorerede hjemmesider og så videre. En af dem er search.yahoo.com. Hvis du ikke kan lide denne søgemaskine og foretrækker Google, Yahoo eller Bing, så skal du tænke på dens fjernelse. Til dette vil vi gerne anbefale dig, at scanne din computer med FortectIntego og fjerne potentielt uønskede programmer fra din computer.

search.yahoo.com redirect

Hvordan kan jeg forhindre search.yahoo.com omdirigeringer på min computer?

Der er sandsynligvis ingen grund til at sige, at search.yahoo.com søgemaskine kan installeres på din computer og blive indstillet som din standard startside og søgemaskine frivilligt. Desværre kan den også vise sig på din computer ud af ingenting. Det er fordi det er almindeligt at den distribueres som modstykke til andre tredjeparts-Spigot apps (add-ons, plug-ins, værktøjslinjer, udvidelser) og andre freewares.

Så snart du installerer denne software med hele dets bundt på din computer, resulterer det i search.yahoo.com hijack. Dette problem dukker op på alle de mest populære browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. For at forhindre at dette sker, bør du altid være opmærksom på freeware installationsprocessen. Det er tilrådeligt at læse EULA, Privatpolitik og andre tilgængelige oplysninger om dit valgte program.

Derudover bør du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsmetode, og nøje kontrollere hele processen. Din primære opgave er at finde listen over “valgfrie downloads” og fravælge alle programmer, der fremmes dér. Du bør ALDRIG acceptere at have en ukendt søgeside som din startside og søgeudbyder, fordi du senere kan opleve forskellige problemer.

Hvordan fjerner jeg search.yahoo.com virus?

Vi er nødt til at advare dig om, at search.yahoo.com teknisk set ikke er en virus. Omdirigeringer til denne søgemaskine kan blive bemærket efter download af en download manager, PDF creator, video streaming software og lignende programmer, der er fyldte med browser hijackere. For at forblive sikker og undgå uønsket aktivitet under dine søgninger, bør du fjerne denne søgemaskine, ved at nulstille hver af dine web-browsere og derefter slippe af med Spigot virus.

Til at gøre dette præsenterer vi dig for to forskellige muligheder – en manuel search.yahoo.com fjernelse og en automatisk fjernelsesmulighed. Ifølge PC-sikkerhedseksperter kan den første mulighed kun anvendes, når du kender navnene på potentielt uønskede programmer, der er årsag til omdirigeringer til denne søgemaskine. Hvis du kender dem, så afinstallér dem via Joblisten og nulstil hver af dine web-browsere (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari vejledninger nedenfor).

Hvis du ikke kan finde nogen af de Spigot-relaterede poster, kan du stoppe search.yahoo.com omdirigeringer, ved hjælp af opdateret anti-spyware. Værktøjet er også angivet nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel search.yahoo.com omdirigering fjernelsesguide

Fjern search.yahoo.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér search.yahoo.com og relaterede programmer
  Se her efter search.yahoo.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern search.yahoo.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter search.yahoo.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern search.yahoo.com omdirigering fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal search.yahoo.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern search.yahoo.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her search.yahoo.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut search.yahoo.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern search.yahoo.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her search.yahoo.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre search.yahoo.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern search.yahoo.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter search.yahoo.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre search.yahoo.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med search.yahoo.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog