Download Malwarebytes Anti Malware

Tag dit privatliv og sikkerhed alvorligt

Checkmark certified AV-TEST OPSWAT CNET

Tak fordi du har hentet Malwarebytes Anti Malware! Det er et kraftfuldt program, der er designet til at forbedre computerens funktionalitet på mange måder. Malwarebytes Anti Malware løser Windows fejl, fjerner computervirus og forbedrer pc’ens stabilitet. Dens unikke funktionalitet er afhængig af tusindvis af væsentlige komponenter, der anvendes til at ordne operativsystemet og fjerne alle mulige virusser, herunder malware, adware, trojans, orme, spyware og rootkits.

VIGTIGT!

Nogle gange kan du ikke fjerne enhver virus med et eneste sikkerhedsværktøj. Forskellige anti-spyware-programmer har forskellige virussignaturdatabaserne, så der er altid en mulighed for, at du bliver nødt til at prøve flere scannere for at udstyre dig selv med den mest velegnede. Efter at have prøvet Malwarebytes Anti Malware, bør du også køre en gratis Reimage scanner, der giver dig mulighed for at dobbelttjekke din computer uden noget gebyr. Vi anbefaler også at købe den licenserede version, hvis denne anti-spyware informerer dig om ondsindede filer, der er bosiddende på din computer. Reimage er en bredt godkendt anti-spyware, der har modtaget stor anerkendelse efter med succes at have fjernet sådanne virusser som browser hijackers, adware, ransomware og andre. Har du stadig spørgsmål? Lad os høre dem. Du kan nå os ved hjælp af af Spørg Os siden.

HVAD ANDET BØR MAN HUSKE

Malwarebytes Anti Malware free kan hjælpe dig med at kontrollere din computer for fejl og virusser. Du kan fjerne malware med dette program, når du køber den licenserede version. Hvis du ikke er tilfreds med dit valg, kan du afinstallere Malwarebytes Anti Malware fra din computer. Et alternativt program, der kan hjælpe dig med at fjerne din virus, er Fortect.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du bør købe anti-spyware eller ej, så vær opmærksom på, at 2017 kaldes året for ransomware – malware som er i stand til at kryptere data lige efter infiltration. For at gendanne blokerede filer, bliver brugerne bedt om at betale en løsesum, som varierer fra $300 (ca. 2.000 DKK) (hvis du er en almindelig pc-bruger) til $10000 (ca. 68.000 DKK) og mere (hvis du er ejer af en virksomhed). Det er altid billigere at holde dig beskyttet end lade dit system være uden beskyttelse. I tilfælde af infektion, bliver du nødt til at betale for computerteknikere, uden at have en garanti for, at de vil blive have succes med at ordne dit computerproblem.

TAK!