Almanak for Sikkerhedssoftware

Af Ugnius Kiguolis - www - Opdateret | Type: Alle

Sikkerhedssoftware er det program, der er designet til at udføre specielle funktioner, der er nødvendige for at holde computeren sikker og ren. Det kan opdeles i to hovedkategorier – anti-virus og anti-malware. Ideelt set bør brugerne have begge programmer på deres computere, fordi internettet er fuld af forskellige typer af virusser. Ikke desto mindre, har anti-malware udviklere gjort store fremskridt, og tilbyder nu avancerede produkter, som kan anvendes i stedet for anti-virus software. Sådanne programmer er i stand til at bekæmpe en bred vifte af malware, herunder spyware, adware, browser hijackers, ransomware trusler, trojans og andre former for parasitter.

Alle anti-spyware-programmer er udviklet til samme formål – de søger alle at finde og fjerne computervirusser, og forhindre deres infiltration i fremtiden. Men forskellige spywarefjernelsesprogrammer har forskellige egenskaber og funktioner. Mens nogle af dem kan benytte de samme virus detektions-og fjernelsesteknikker, så kan andre være ekstremt svære at sammenligne, og ikke have noget til fælles. Desuden kan virusfjernelsesproblemer også løses forskelligt, så hvis du ikke kan lide at stå alene, når din anti-spyware undlader at opdage en virus, så bør du vide, hvilke virksomheder, du kan stole på. Endelig skal du huske på, at der er en del anti-spywares eller anti-virus-værktøjer som du slet ikke bør stole på! De kan benytte tvivlsomme distributionsmetoder, undlade at opdage og fjerne ondsindede filer, kan forårsage alvorlige systemet slowdowns, og kan iværksætte andre problemer på din computer. Vi anbefaler ikke at købe eller benytte sådanne programmer.

2spyware Software afsnittet indeholder omfattende anmeldelser af forskellige sikkerhedsprogrammer. Her kan du finde detaljerede vejledninger om anti-spyware, anti-virus og anden software, som du kan downloade fra internettet for at beskytte din computer. Hovedformålet med dette afsnit er at introducere folk til de mest pålidelige anti-spyware-softwares der er til rådighed på markedet i dag, og hjælpe dem med at vælge det rigtige produkt. Alle oplysninger, som vi giver i Softwaresektionen, er forberedt ved hjælp af 2spyware researchteamet. Ligesom malware fjernelsesguider, er programanmeldelserne skrevet efter researchholdet har installeret et program på flere computere og testet det med forskellige former for virusser. Softwareafsnittet bør også hjælpe dig med at undgå farlige produkter, som er udgivet af deres udviklere, bare for at tjene penge.

Størstedelen af din opmærksomhed bør gives til anbefalede anti-spyware værktøjer, der betragtes som de mest effektive. De fik de bedste resultater på grund af den mest effektive scan engine, den mindste mængde af tid, der blev brugt på at scanne det inficerede pc-system, evnen til at fjerne virusser fra systemet, og kraften til at forhindre deres infiltration i fremtiden. Alle oplysninger findes i hver gennemgang af anti-spyware software. Her vil du også se sammenligninger med andre programmer, og installations/fjernelsesguider, som formodes at hjælpe folk til at spare tid, når de ønsker at skifte fra én sikkerhedssoftware til en anden. Hvis du ikke har tid, kan du altid se på den forkortede version af vores softwareanmeldelser på Sammenligningssiden, der præsenterer Anti-spyware sammenligninger.

Seneste Software Gennemgange

Information opdateret: 2016-10-12

Læs på andre sprog:

Filer
Software
Sammenlign