Download Reimage

Tag dit privatliv og sikkerhed alvorligt

Dit download vil begynde om et øjeblik. Hvis det ikke gør, så genstart downloadetgenstart downloadet.

Trin 1

 Åben installatøren

Åben installatøren

Lokalisér installationsfilen og dobbeltklik for at åbne den.

Trin 2

 Klik 'Run' eller 'Run'

Klik 'Run' eller 'Run'

Godkend installatøren via security dialog.

Trin 3

 Følg installationsinstruktionerne

Følg installationsinstruktionerne

Læs instruktionerne for setup af din software.

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Tak fordi du downloadede Reimage PC Reparationsværktøjet! Det er et kraftfuldt program, designet til at forbedre computerens funktionalitet på mange måder. Reimage løser Windows fejl, fjerner computervirusser og forbedrer pc'ens stabilitet. Dens unikke reparationsteknologi bygger på 25.000.000 væsentlige komponenter, der anvendes til at ordne Windows operativsystemet, ved at erstatte beskadigede eller manglende filer med nye. På grund af Avira AntiVir engine, fjerner Reimage alle mulige virusser, herunder malware, adware, trojans, orme, spyware og rootkits. En fuld Reimage gennemgang kan findes her.

VIGTIGT!

Nogle gange kan du ikke fjerne enhver virus med ét eneste sikkerhedsværktøj. Forskellige anti-spyware-programmer har forskellige virussignaturdatabaser, så der er altid en mulighed for, at du bliver nødt til at prøve flere scannere for at udstyre dig selv med den mest velegnede. Efter at have prøvet Reimage, bør du også køre en gratis SpyHunter scanner, der giver dig mulighed for at dobbelttjekke din computer uden noget gebyr. Vi anbefaler også at købe den licenserede version, hvis denne anti-spyware informerer dig om ondsindede filer, der er bosiddende på din computer. Reimage er en bredt godkendt anti-spyware, der har modtaget gode bedømmelser, efter med succes at have fjernet sådanne virusser som browser hijackers, adwares, ransomwares og andre. Har du stadig spørgsmål? Lad os høre dem. Du kan nå os ved hjælp af Spørg Os siden.

HVAD BØR DU ELLERS HUSKE PÅ?

Reimage free kan hjælpe dig med at kontrollere din computer for fejl og virusser. Du kan fjerne malware med dette program, efter at have købt den licenserede version. Hvis du ikke er tilfreds med dit valg, kan du afinstallere Reimage fra din computer. Alternative programmer, som du kan prøve at fjerne din virus med er Malwarebytes og SpyHunter 5.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du bør købe anti-spyware eller ej, så vær opmærksom på, at 2016 kaldes året for ransomware – malware, som er i stand til at kryptere data lige efter infiltration. For at gendanne blokerede filer, bliver brugerne bedt om at betale en løsesum, som varierer fra $ 300 (hvis du er en pc-bruger) til $ 10000 og mere (hvis du er ejer af en virksomhed). Det er altid billigere at holde dig beskyttet, end efterlade dit system uden beskyttelse, og derefter betale for computerteknikere, mens du prøver at gendanne dine krypterede filer, uden at have nogen garanti for, at de vil blive gendannet.

TAK!