Download SpyHunter 5

Tag dit privatliv og sikkerhed alvorligt

SpyHunter Mere information omkring SpyHunter 5, Afinstallering, Vilkår og Privatliv.

Trin 1

 Åben installatøren

Åben installatøren

Lokalisér installationsfilen og dobbeltklik for at åbne den.

Trin 2

 Klik 'Run' eller 'Run'

Klik 'Run' eller 'Run'

Godkend installatøren via security dialog.

Trin 3

 Følg installationsinstruktionerne

Følg installationsinstruktionerne

Læs instruktionerne for setup af din software.

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Tillykke, du har truffet det rigtige valg. SpyHunter er et af de mest effektive anti-malware værktøjer, der er til rådighed på markedet i dag. Dette produkt er baseret på en unik virus-detektionsteknologi, der hjælper den med at bekæmpe alle former for virus, herunder farlige trojanere, adware, browser hijackers, spyware, ransomware og andre trusler. SpyHunter garanterer maksimal beskyttelse af din computer. Du kan læse mere om dette program i denne SpyHunter gennemgang.

VIGTIGT!

Hvis du ikke kan installere programmet, så læs vores SpyHunter Tutorial. Hvis overførslen er blokeret, kan du prøve at genstarte din pc til fejlsikret tilstand med netværk. Så downloader du SpyHunter til din computer, omdøber den eksekverbar fil og starter anti-malwaren. Du kan også benytte manuelle instruktioner til at stoppe ondsindede processer på din computer. Hvis du stadig har spørgsmål, så kontakt os på “Spørg os” siden eller få hjælp ved at ringe +1 855 2453491.

HVAD SKAL DU VIDE?

Den gratis SpyHunter version kan kun bruges til, at kontrollere computeren og beslutte, om den er inficeret eller ej. Hvis du skal fjerne inficerede filer fra den, er du nødt til at købe SpyHunter. Denne version vil også give dig real-time beskyttelse, som er nødvendig for at forhindre infiltration fra malware.

Du kan altid afinstallere SpyHunter, hvis du ønsker det. Så hvis du har besluttet dig for, at vælge et andet anti-malware værktøj, du bør fjerne dens filer fra din computer.

Alternative programmer, som du kan benytte til at scanne computeren og fjerne malware, er STOPzilla og Malwarebytes.

TAK!