Fjern MSN virus (Fjernelsesguide) - opdateret mar 2020

MSN virus fjernelsesguide

Hvad er MSN virus?

MSN virus er en farlig trojansk hest, som bruger MSN Messenger for sin distribution

MSN virus

Normalt kan det siges at denne virus søger efter at komme ind i din MSN kontakt liste og sende den samme besked til alle dine venner for at øge dens distributions rate. Dog kan du hvis du bruger samme kodeord for alle din brugere finde ud at du ikke kan komme ind på dem mere, fordi de er blevet hacket. Hvis du er blevet snydt til at downloade MSN virus på din computer, skal du køre en fuld system skanning med et opdateret anti-spyware. Men ænder dit kodeord til MSN Messenger og andre brugere også.

Hvordan kan jeg blive inficeret med MSN virus?

MSN virus infiltrere computere gennem en snedig besked, som viser sig selv igennem en samtale. Det ser ud som om den er sent af dine kontakter, og den skriver typisk ‘is that u on that photo’ og inkludere et link som leder dig videre til ‘lollypics’, ‘picture-database99’ og lignende domæner. Vær opmærksom på, at sådanne link navne bruges kun for at drage fordel af din nysgerrighed og klikker på dem.

Desuden kan du blive bedt om at hente en ondsindet photo656.pif, som lancerer virus på computeren, så snart den er downloadet. Når pc bliver inficeret med MSN-virus, begynder det at sende kopier af sig selv til alle messenger kontaktperson. Venligst, ignorere sådan en meddelelse, hvis det viser i løbet af din og din vens samtale. Derudover fjern MSN virus så hurtigt som muligt, fordi det kan stjæle dine personlige oplysninger og bank oplysninger.

MSN virus

Sådan fjerner du MSN virus?

Hvis du vil helt fjerne MSN virus fra din computer, skal du bruge automatiserede anti-spyware program, og glemme alt om manuel fjernelse metoder, fordi virus muterer og bruge forskellige filnavne på forskellige computere. Prøv at bruge SpyHunter 5Combo Cleaner eller FortectIntego, der har været en succes at eliminere denne trussel for os. Glem ikke at opdatere disse programmer til de mest aktuelle virus-definitioner og køre en fuld scanning for at rydde op ondsindede filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel MSN virus fjernelsesguide

Fjern MSN ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne MSN

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør MSN fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra MSN og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog