Fjerne TeslaCrypt 2.0 (Virus Fjernelsesinstruktioner)

TeslaCrypt 2.0 fjernelsesguide

Hvad er TeslaCrypt 2.0?

Hvad betyder ransomware?

Ransomware er en ondsindet virus, der normalt kommer ind i ofrenes computere via smitsomme e-mails, herunder vedhæftede filer. Hvis brugeren åbner en sådan vedhæftning, bliver virussen sendt ud på ofrets computer og påvirker personlige filer, herunder lyd, video, billede og tekstfiler. Ransomware vira dekrypterer disse filer og beder om en løsesum for at få filerne tilbage. Desværre er løsesummen ikke nødvendigvis en garanti for, at brugeren kommer til at få de personlige filer tilbage.

TeslaCrypt udgiver en anden version

TeslaCrypt, der er kendt som en ondsindet computervirus og hører til i den frygtelige kategori ransomware, har udviklet en anden version af denne virus – TeslaCrypt 2,0 (den tidligere version er beskrevet på denne artikel – TeslaCrypt virus). Den nye version adskiller sig fra den ældre, fordi TeslaCrypt virus nu ændrer udvidelsen af de krypterede data til .VVV. Når filerne er krypteret, placerer TeslaCrypt en html-fil med instruktioner om, hvordan man kan hente mistede data. Teksten er kopieret fra CryptoWall virus advarselsmeddelelsen. Denne virus anmoder om, at du betaler løsepenge, som normalt når op på 500$ via Bitcoin betalingssystemet.

TeslaCrypt 2.0 krypterer filer ved hjælp af AES-256-CBC algoritmer. Denne virus benytter ECHD algoritmer til at generere en anden hovednøgle for hver inficeret computer. Desværre siger sikkerhedsleverandører, at det er meget svært eller næsten umuligt at hente de krypterede filer, uden at betale løsesummen. Men at betale løsesummen sikrer ikke, at du kommer til at få dine filer tilbage – du kan ikke have tillid til disse cyber-kriminelle, der har stjålet dine private data fra dig. Hvis du ser TeslaCrypt 2.0 advarselsmeddelelse, og hvis du ikke kan åbne dine personlige filer længere, bør du straks fjerne TeslaCrypt 2.0 malware, for at stoppe den fra at dekryptere dine filer. Du kan gøre dette med FortectIntego malware fjernelsesprogrammet.

Hvordan har TeslaCrypt 2.0 inficeret min computer?

Ransomware vira er mest kendte for at blive spredt som trojanske heste via ondsindede e-mail-breve. Desuden er denne nye version af TeslaCrypt kendt for at være målrettet mod gamere, så det er også kendt, at den spredes bundtet sammen med forskellige computerspil. Denne ondsindet virus kan ødelægge dine personlige filer permanent, så du skal være yderst opmærksom på dette program. Her er et par gode råd fra os om, hvordan du kan undgå at få en TeslaCrypt 2.0 infektion:

 • Du bør ikke browse mistænkelige hjemmesider. Sådanne websites er normalt fyldt med irriterende reklamer og forskellige pop-ups.
 • Du bør ikke hente tvivlsom software fra upålidelige web-domæner – der er gode chancer for, at sådanne downloads kan indeholde ondsindede eller smitsomme programmer eller endda virus.
 • Du bør ikke åbne e-mails og vedhæftede filer fra ukendte afsendere – sådanne vedhæftede filer kan indeholde malware.
 • Installere software på din computer omhyggeligt. Vær opmærksom på hvert angivet trin, læs Brugsvilkår og Privacy Policy dokumenter, og vælg en sikker installationstilstand. Sikre installationstilstande er de Brugerdefinerede og Avancerede. Disse muligheder giver en liste over mulige forslag til installion af yderligere programmer, så hvis du ser en liste med forslag om at installere ukendte programmer, bør du fravælge at installere dem.

Hvis du tror, at TeslaCrypt 2.0 malware allerede har inficeret din computer, og at det kryptere dine filer lige nu, skal du fortsætte til næste hjemmeside og finde fjernelsesinstruktioner for TeslaCrypt 2,0, og anbefalinger om, hvordan man dekryptere filerne.

Hvordan fjerner jeg denne ransomware?

Du kan prøve at slette denne ondsindede virus selv, men vi anbefaler at fjerne TeslaCrypt 2.0 virus automatisk. Det er en yderst farlig virus, der er blevet programmeret professionelt, så det er ikke så let at fjerne den, som det er at fjerne spyware. Vi foreslår at du forsøger dig med SpyHunter anti-malware-software, for at fjerne den automatisk. Til at dekryptere filerne kan du prøve, at benytte disse programmer: PhotoRec, R-Studio eller Kaspersky virus-fighting utilities. Du kan prøve at fjerne denne virus manuelt ved hjælp af de anvisninger, der er angivet nedenfor:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel TeslaCrypt 2.0 fjernelsesguide

Fjern TeslaCrypt 2.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne TeslaCrypt 2.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør TeslaCrypt 2.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern TeslaCrypt 2.0 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra TeslaCrypt 2.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at TeslaCrypt 2.0 fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra TeslaCrypt 2.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog