Fjern CTB Locker virus (Forbedret Guide) - 2015 opdatering

CTB Locker virus fjernelsesguide

Hvad er CTB Locker virus?

CTB Locker virus er den nyeste ransomware, som begyndte at angribe pc-brugere i midten af juli, 2014. Den er næsten identisk med Cryptowall virus, Cryptolocker, Cryptorbit, etc. Dette er en meget farlig parasit, der bruges til kryptering af specifikke datafiler, for så at få folk til at betale for deres dekryptering. I de fleste tilfælde bliver folk, der ønsker at genvinde forbindelsen til deres fotos, videoer og andre filer, bedt om at betale 120 USD. Men nogle gange kræver CTB Locker virus 24 USD eller andre beløb. Selvfølgelig skal denne løsesum betales i form af Bitcoins. Hvis du mener, at din pc allerede er blevet inficeret af CTB Locker virus, er den første ting, du bør bemærke, at dine filer ikke kan nås. Derudover kan du begynde at se en advarselsmeddelelse, der forklarer dig det hele og beder dig om at betale en bøde. I dette tilfælde bør du straks scanne din computer med et velrenommeret anti-spyware program, fordi jo før du gør det, jo flere filer kan du redde fra kryptering. Desværre kan denne virus næppe blive bemærket, før den begynder at vise sin advarsel, der rapporterer om krypterede data og anmoder om at du betaler en løsesum. Det er derfor, du altid bør have opdateret anti-spyware installeret på din computer, der nemt kan hjælpe dig med at forebygge infektioner som denne. For at gøre dette anbefaler vi stærkt, at benytte FortectIntego.

Hvordan kan CTB Locker inficere min computer?

CTB Locker er for det meste spredt ved hjælp af vildledende e-mails. De kan indstilles til at påstå, at du er nødt til at bekræfte dine indkøb, godkende betalinger mv. Selvfølgelig, når offeret er blevet narret til at downloade en falsk vedhæftet fil, er pc’en inficeret med denne ransowmare. Desuden bør du være meget forsigtig med irriterende pop-ups, der tilbyder dig at opdatere programmer som Java eller Flash Player, fordi de også kan føre dig til CTB Locker infiltration. Så snart denne virus kommer ind i systemet, smider den straks sine egne filer, og scanner derefter systemet for bestemte filer. Efter at have fundet nødvendige filer (3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, etc.), blokerer den dem ved hjælp af en elliptisk kurvekryptografi. Derudover ser det ud til, at denne virus også er i stand til at kommunikere med sin kommando og kontrol-server over TOR og følger dennes kommandoer. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og 8, skal du være særligt forsigtig, fordi denne virus, i skrivende stund, kun er i stand til at inficere disse systemer. Hvis du mener, at din pc er kapret og dine filer er krypteret, kan du tjekke dem ved at åbne %MyDocuments%\.html filen. Desværre vil du ikke være i stand til at inddrive disse filer uden at betale en løsesum til udviklerne af CTB Locker virus.

Hvordan fjerner jeg CTB Locker virus?

Hvis du mener, at CTB Locker virus allerede har kapret dit system, skal du scanne det med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner, og fjerne denne farlige ransomware. For at genoprette forbindelsen til dine filer, bør du prøve at udføre sikkerhedskopiering eller benytte et fil opsving værktøj som R-Studio eller PhotoRec.

Desværre kan en fuld scanning ikke inddrive de filer, der er blevet krypteret af CTB Locker. Det er derfor, vi anbefaler at tænke på forebyggelse af sådanne infektioner. For at gøre dette, kan du benytte tidligere nævnte programmer. Desuden, så glem ikke at tænke på at lave backups (det skal gøres så ofte som muligt). Endelig kan du prøve eksterne USB harddiske, cd’er, dvd’er, Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Det anbefales også at sikre, at alle dine åbne delinger kun er tilgængelige for de nødvendige brugergrupper eller godkendte brugere.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CTB Locker virus fjernelsesguide

Fjern CTB Locker ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CTB Locker

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CTB Locker fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CTB Locker ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CTB Locker. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CTB Locker fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CTB Locker og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog