Fjern CryptoWall virus (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret maj 2014

CryptoWall virus fjernelsesguide

Hvad er CryptoWall virus?

CryptoWall er en meget farlig ransomware virus, der blev udgivet af den samme gruppe af cyberkriminelle, der er ansvarlig for at frigive sådanne ransomwares som Cryptolocker [Cryptolocker], CTB Locker [CTB Locker], etc. Hvis du er Windows-bruger, skal du især være forsigtig, fordi CryptoWall virus er i stand til at inficere alle Windows versioner. Lige efter det inficerer systemet, krypterer det, ved hjælp af RSA 2048 kryptering, alle filer og data, og blokerer brugeren fra adgang til dem. For at genskabe disse filer, vil du blive tilbudt at betale en $ 500 løsesum. Imidlertid skal denne betaling overføres via Tor (anonym webbrowser) og betales i Bitcoints. Denne pengeoverførselsmetode anvendes normalt af hackere og cyberkriminelle for at skjule deres identitet. Betal dog IKKE en eneste krone til disse cyberkriminelle, da det bare er en ondsindet metode, der anvendes for at tjene penge.

Hvordan kan CryptoWall virus inficere min computer?

Denne ondsindede, ubudne gæst kan komme ind i din computer som en legitim opdatering til velkendte programmer (Java, Flash Player, Adobe Reader, osv.), der kan blive tilbudt til dig, når du besøger usikre og ødelagte hjemmesider. Men i de fleste tilfælde fordeles CryptoWall ransomware i bundter med korrupte spam breve. Du kan downloade det efter at have åbnet en vedhæftet fil i en inficeret e-mail, der præsenterer sig selv som en regning på en slags køb eller lignende ting. Hvis CryptoWall inficerer systemet, efterlader det DECRYPT_INSTRUCTION.txt, DECRYPT_INSTRUCTION.html og DECRYPT_INSTRUCTION.url i hver enkelt mappe, som den krypterer. Og så begynder denne ransomware at vise en sådan alarm:

Decrypt service
Your files are encrypted.
To get the key to decrypt files you have to pay 500 USD/EUR. If payments is not made before [date] the cost of decrypting files will increase 2 times and will be 1000 USD/EUR Prior to increasing the amount left: [count down timer]
We are present a special software – CryptoWall Decrypter – which is allow to decrypt and return control to all your encrypted files. How to buy CryptoWall decrypter?
1.You should register Bitcoin waller
2. Purchasing Bitcoins – Although it’s not yet easy to buy bit coins, it’s getting simpler every day.
3. Send 1.22 BTC to Bitcoin address: 1BhLzCZGY6dwQYgX4B6NR5sjDebBPNapvv
4. Enter the Transaction ID and select amount.
5. Please check the payment information and click “PAY”.

Hvordan fjerner jeg CryptoWall virus fra min computer?

Hvis CryptoWall inficerer dit system, efterlader det dig desværre uden evnen til at dekryptere dine ødelagte filer. Du kan kun gøre dette, hvis du betaler en løsesum. Det er derfor, vi anbefaler at installere et pålideligr anti-spyware program, der nemt kan hjælpe dig med at undgå denne og lignende infektioner i fremtiden. I dette tilfælde anbefaler vi at bruge FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Hvis det virker for dig, virker det dog kun til at låse computeren op .. Vi anbefaler stærkt, at tænke på forebyggelse af sådanne infektioner. Til dette kan du bruge tidligere nævnte programmer. Derudover, så glem ikke at tænke dine filers immunitet og backup. Til dette kan du bruge USB eksterne harddiske, cd’er, dvd’er eller blot stole på online backups, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CryptoWall virus fjernelsesguide

Fjern CryptoWall ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CryptoWall

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CryptoWall fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CryptoWall ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CryptoWall. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CryptoWall fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CryptoWall og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog