Fjern CryptoWall 3.0 virus (Nem Fjernelsesguide) - opdateret jul 2015

CryptoWall 3.0 virus fjernelsesguide

Hvad er CryptoWall 3.0 virus?

Hvad er CryptoWall 3.0?

CryptoWall 3.0 virus er en farlig ransomware, som let kan føre dig til masser af problemer. Denne trussel kan nemt blokere dine filer, begynde at afpresse dig, og måske endda forsøge at efterlade dig uden penge. Hvis du vil undgå sådanne problemer, bør du prøve at gøre dit bedste, når du forsøger at undgå CryptoWall 3.0 og dens tidligere versioner, såsom Cryptowall, Cryptolocker, CTB Locker osv. Ellers kan du stå uden dine vigtige dokumenter, fotos, videofiler og lignende data.

Hvis nogle af ​​tidligere nævnte vira har infiltreret systemet, scaner den det typisk og krypterer hver af de nødvendige filer. Det er kendt, at CryptoWall 3.0 virus er på udkig efter disse filtypenavne: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, etc. Efter at have fundet hver af disse udvidelser, krypterer denne virus dem. Det er kendt, at dette sker ved hjælp af AES CBC 256-bit krypteringsalgoritmen, hvilket betyder, at den eneste måde at dekryptere hver af de krypterede filer på er, at få en dekrypteringsnøgle. Efter at gøre det, begynder Cryptowall at vise en stor advarsel, der instruerer ofret i, hvordan han/hun kan fjerne blokeringen af hver af de krypterede filer. Typisk beder virussen om, at man henter og installerer Tor webbrowser, starter den og derefter besøger dens hjemmeside. Her bliver ofret bedt om, at betale en løsesum på $ 500. Efter ikke at udføre denne betaling inden 7 dage, øges denne løsesum til $ 1000. Men vi vil gerne opfordre dig til, ikke at betale løsesummen. Dette siger vi, fordi der ikke er nogen garanti for, at CryptoWalls ejere, efter at have presset dig til at betale den løsesum, som er nødvendig til dekryptering krypterede filer, vil sende dig dekrypteringsnøglen. I skrivende stund, er ransomwares blevet et alvorligt problem for pc-brugere, så der er masser af udviklere, der er begyndt at designe konkrete værktøjer, der kan hjælpe berørte pc-brugere. Hvis CryptoWall 3.0 ransomware netop har optrådt på skrivebordet, skal du køre en fuld scanning med FortectIntego, og forhindre yderligere kryptering. Derudover bør du prøve disse programmer til dekryptering af dine filer: R-Studio, Photorec.

CryptoWall 3.0 virus

Hvordan kan CryptoWall 3.0 inficere min computer?

Hvis du vil undgå ransomwares såsom CryptoWall 3.0, er du nødt til at tage nogle forebyggende skridt. Først og fremmest skal du sørge for, at du har en velrenommeret anti-spyware installeret på din computer. Forsøg desuden at holde den up-to-date, for at få mulighed for at se, hvilke malwares, der forsøger at komme ind i dit pc-system. Sørg også for, at du holder dig væk fra vildledende e-mails. Hvis en e-mail ser mistænkelig ud, er fuld af tastefejl eller grammatiske fejl, eller hvis du ikke ved, hvem der er afsender, bør du ignorere den. Du kan prøve at kontakte den person, der er ansvarlig for denne post og dobbelttjekke ham/hende. Ellers kan du blive lokket til at klikke på et ondsindet link eller downloade en inficeret fil, der er vedhæftet e-mailen. Hvis CryptoWall 3.0 kommer ind i systemet, tager det flere minuetter for den at kontrollere det og vælge nødvendige filer. Desuden begynder den at blokerer dem og beder om at du betaler en løsesum. Betal venligst ikke denne løsesum, da det er sådan, du kan løbe ind i yderligere problemer! Hvis du tror, ​​at du er smittet med CryptoWall 3.0 ransomware, bør denne vejledning hjælpe dig:

Hvordan fjerner jeg CryptoWall 3.0 virus?

Hvis du kigger på den kæmpe besked, der hævder, at dine filer er blokerede på grund af ransomware, og at du skal betale en løsesum for at gendanne dem, er du smittet med ransomware. For at fjerne CryptoWall 3.0 virus, skal du bruge en detaljeret fjernelsesguide nedenfor. Hvis du vil gendanne forbindelsen til dine filer, bør du prøve at bruge deres backups eller, hvis du ikke har dem, så prøv at køre et af disse filgendannelsesværktøjer, som R-Studio eller Photorec. Desuden har Kaspersky Lab også fremlagt et værktøj til dekryptering af krypterede filer, så du bør også prøve Kaspesky Ransomware Decryptor. Betal venligst ikke løsesummen, da dette ikke garanterer, at du vil modtage den nøgle der kræves til dekryptering af dine filer.

Vi anbefaler stærkt, at du tænker på, at forebygge sådanne infektioner som Cryptowall. For at gøre dette kan du bruge tidligere nævnte programmer. Derudover, så glem ikke at tænke på dine filers immunitet og backup. For at gøre dette kan du benytte USB eksterne harddiske, cd’er, dvd’er, eller blot stole på online backup, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Mere information om sikkerhedskopier kan findes i dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for en backup, og hvilke muligheder har jeg for det?

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Spørgsmål: Jeg blev inficeret med CryptoWall 3.0 ransomware sidste uge. Det lader til, at alle mine drivers, undtagen C, er blevet påvirket. Er der andet, jeg kan gøre i stedet for, at betale løsesummen for at få mine filer tilbage?

Svar: Det værste, du kan gøre, er at betale løsepengene. At gøre dette er lig med at give dine penge væk, direkte til online-svindlere. Desuden kan du videregive dine kreditkortoplysninger og andre personlige oplysninger, der er relateret til din bankkonto. I stedet for at betale løsepengene, så fjern CryptoWall 3.0 fra din pc og brug en data gendannelsesværktøj, til dekryptering af dine personlige filer. For at gøre det, kan du benytte en vejledning, som er angivet nedenfor.

Spørgsmål: For et par dage siden inficerede Cryptowall virus min computer. Heldigvis ser det ud til, at den kun har påvirket én mappe på min harddisk, og heldigvis indeholder den ikke nogen vigtige data. Selvfølgelig betaler jeg ikke løsesummen til kriminelle; men jeg spekulerer på, om det er nok, at fjerne den inficerede mappe, for at slippe af med denne trussel?

Svar: Nej. Ransomwares er meget bedrageriske og meget behændigt designede computer infektioner, der kan gemme sig i computerens hukommelse i lang tid, og derefter angribe uventet. Fjernelse af mappe med krypterede filer vil ikke hjælpe dig overhovedet. Derimod kan du miste flere vigtige data, såsom billeder, dokumenter, musik, videoer, osv. i den nærmeste fremtid. Således er den eneste hundrede procent pålidelig databeskyttelsesløsning en fuld CryptoWall 3.0 fjernelse. For nylig udarbejdede 2-spywares sikkerhedseksperter en nyttig vejledning, der bør hjælpe dig med, at fjerne Cryptowall 3.0. Du kan finde den nedenfor.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg dekryptere mine filer efter Cryptowalls infiltration? Hele mit drev er blevet krypteret. Jeg lavede en backup på en separat drev, men det er også inficeret. Er der en måde at dekryptere mine filer på, uden at opleve nogen skade?

Svar: Den vigtigste ting, du skal huske er, ikke at betale løsesummen, som det er blevet krævet af dig. På denne måde risikerer du, at afsløre kreditkortoplysninger til online svindlere. Desuden tvivler vi på, at den nøgle, du får efter at betale løsesummen, vil hjælpe dig til at dekryptere dine data. Derfor, så snart denne ransomware påvirker din maskine, bør du scanne den med et velrenommeret anti-spyware program og forsøge at gendanne data, ved hjælp af R-Studio, PhotoRec eller et andet data gendannelsesprogram. Alle oplysninger er givet nedenfor.

Spørgsmål: I går blev jeg angrebet af CryptoWall 3.0. Jeg har fundet filen med navnet help_decrypt.png .txt .html i alle mapper og fjernet den. Derudover har jeg fjerner den fra registreringsdatabasen. Ikke desto mindre kan filtyper såsom .xls .pdf, .doc, etc. ikke åbnes. Hvad er problemet? Det er første gang jeg beskæftiger mig med ransomware, men jeg har ikke tænkt mig, at betale en dollar til de svindlere. Please, giv mig nogle råd!

Svar: Manuel fjernelse af CryptoWall 3.0. ransomware er ikke mulig. Den eneste måde at slippe af med denne infektion på, er en fuld systemscanning ved hjælp af en velrenommeret og opdateret (!) Anti-spyware. Hvis du vil slette CryptoWall 3.0. virus fra din computer én gang for alle, skal du benytte et af de programmer, der er nævnt nedenfor.

Spørgsmål: Giv mig venligst en hånd med, at få mine penge og filer tilbage! Jeg betalte $500 til de skiderikker og modtog en falsk nøgle, som intet gjorde med de krypterede filer overhovedet. Er der er måde at få refunderet mine penge? Og hvad med filer? Er de mistet permanent? Enhver hjælp er værdsat!

Svar: Sådan et scenarie er det mest almindelige. Det er derfor, vi opfordrer folk til ikke at betale løsepengene. Desværre er det ikke særlig sandsynligt, at du vil få dine penge tilbage. Du kan prøve, at kontakte banken og bede den om at annullere betalingen. Men dette vil bestemt ikke fungere, hvis du har foretaget betalingen via Tor webbrowser. Vi har bedre nyheder vedrørende de krypterede data. Før du begynder gendannelsen, skal du sørge for, at du fjerner CryptoWall 3.0 virus fra systemet med en pålidelig anti-spyware (listen over anbefalede programmer findes nedenfor). Efter dette skal du installere et pålideligt data gendannelsesværktøj og forsøge at dekryptere dine filer. Du kan finde en komplet Cryptowall 3.0 fjernelsesguide nedenfor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CryptoWall 3.0 virus fjernelsesguide

Fjern CryptoWall 3.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CryptoWall 3.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CryptoWall 3.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CryptoWall 3.0 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CryptoWall 3.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CryptoWall 3.0 fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CryptoWall 3.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog