Fjern CryptoWall 2.0 virus (Fjernelsesguide) - 2015 opdatering

CryptoWall 2.0 virus fjernelsesguide

Hvad er CryptoWall 2.0 virus?

Korte oplysninger om ransomware virus:

Ransomware er en type virus. Når den inficerer ofrets computer, låser den en større del af offerets filer, ved at kryptere dem. Som et resultat kan offeret ikke åbne disse filer, så de bliver ubrugelige. Denne virus efterlader en besked i hver mappe, der indeholder inficerede filer. Den kan gemmes som .png, .html eller .txt-fil. Denne meddelelse informerer om, at filerne er blevet krypteret og for at få adgang til dem igen, skal brugeren betale en løsesum.

CryptoWall 2.0 ransomware beskrivelse:

CryptoWall 2.0 er den anden udgivelse af den berygtede CryptoWall virus. CryptoWall har udgivet flere versioner af den – CryptoWall, CryptoWall 3.0 og CryptoWall 4.0. Denne virus tilhører kategorien ransomware. Som ransomware virker den som en trojansk hest og inficerer offerets computer, mens den foregiver at være noget andet. Den krypterer de data, der er gemt på computeren med RSA-krypteringsmetoden. Når filerne bliver krypteret, kan det være meget svært at hente dem igen. Denne version af CryptoWall adskiller sig fra de tidligere versioner, fordi den når sine servere via Tor-netværket, som hjælper med at skjule dens kommando- og kontrol-kanaler.

Denne ransomware krypterer filerne og efterlader en besked til dig, som indeholder instruktioner til, hvordan du kan hente dine filer. Den giver dig en klar frist til at betale løsesummen. Hvis du ikke betaler disse penge inden den fastsatte dato, kan løsesummens værdi stige. Normalt ligger det første beløb, som CryptoWall 2.0 beder om, på op mod 500$ eller 500€. Denne virus anmoder om, at du betaler løsesummen via Bitcoin-systemet. Til gengæld lover den, at give dig den dekrypteringsnøgle, som formodes at låse op for og gendanne dine filer til deres videre brug. Det er dog meget usandsynligt, at disse cyber-kriminelle vil hjælpe dig med, at hente dine filer tilbage, så vi anbefaler ikke at du betaler løsepengene.

Hvis din computer er blevet inficeret med CryptoWall 2.0, bør du straks træffe nogle foranstaltninger for, at fjerne denne infektion fra dit system. Du er nødt til at fjerne den, for at stoppe den fra at kryptere dine filer og blokere dens vej til andre ondsindede aktiviteter – denne virus kan installere andre infektioner på din computer, så risikoen for at beskadige computeren vokser for hvert minut, mens CryptoWall 2.0 er på din pc. Vi anbefaler på det kraftigste, at du fjerner denne virus med FortectIntego anti-malware.

Hvordan har CryptoWall 2.0 inficeret min computer?

CryptoWall 2.0 bliver, ligesom alle andre CryptoWall versioner, almindeligvis spredt via inficerede e-mails. Derfor er du nødt til at være meget forsigtig, når du åbner e-mails fra ukendte afsendere. Du bør ALDRIG åbne eller installere vedhæftede filer fra sådanne e-mails, uanset hvor sikre de ser ud. Undgå især at åbne indhold fra spam og junk mapper på din e-mail. Undgå desuden at surfe gennem mistænkelige websteder, der ser upålidelige ud eller indeholder en enorm mængde af annoncer – der er en chance for, at du ved et uheld henter og installerer et smitsomt program. For at undgå sådanne uventede installationer, bør du sikre din computer og have et professionelt sikkerhedsprogram kørende på den.

Hvad skal man gøre, hvis computeren er blevet inficeret med denne virus?

Hvis du har bemærket beskeden fra CryptoWall 2.0-virus, bør du hurtigst muligt fjerne ransomwaren. For at gøre dette, skal du benytte de manuelle fjernelsesinstruktioner, der leveres under denne artikel eller slette denne ondsindede trussel manuelt. CryptoWall 2.0 er en skadelig malware, og den sletter offerets oprindelige filer, og efterlader kun de krypterede kopier. Det kan være meget svært at inddrive dine filer – du kan forsøge at gendanne dem, ved at genskabe Windows fra en nylig gemt sikkerhedskopi, eller du kan gendanne dine filer, hvis du har gemt dem på et eksternt drev. Desuden laver nogle anti-virus programmer også dekrypteringsværktøjer til ofre, der har oplevet CryptoWall angreb.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CryptoWall 2.0 virus fjernelsesguide

Fjern CryptoWall 2.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CryptoWall 2.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CryptoWall 2.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CryptoWall 2.0 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CryptoWall 2.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CryptoWall 2.0 fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CryptoWall 2.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog