Fjern Radamant virus (Fjernelsesinstruktioner)

Radamant virus fjernelsesguide

Hvad er Radamant ransomware?

Beskrivelsen af Radamant virus:

Radamant (eller.RDM File Extension virus) er den seneste ransomware fra samme familie som TeslaCrypt, .VVV Filudvidelsesvirus og andre cyber trusler. Den dukkede op i midten af ​​december 2015. Ligesom sine tidligere versioner, spredes denne virus rundt ved hjælp af spam. Ifølge PC sikkerhedseksperter, kan du blive smittet med denne ransomware efter åbning af en e-mail med en Microsoft Word eller pdf-fil vedhæftet. De fleste af disse e-mails hævder, at de er nødt til at blive åbnet, fordi de er fyldte med finansielle, personlige eller lignende oplysninger. Desværre er der kun én ting, du kan få efter at downloade en sådan vedhæftning til din computer. Det er en trojansk hest, som inficerer systemet med Radamant ransomware kit og gemmer den i %Temp% mappen som en .tmp fil. Så snart denne trussel inficerer computeren, kontrollerer den drevet for bestemte tegn og krypterer nødvendige filer. Dette gør, at den ved hjælp af en avanceret krypteringsalgoritme kaldet AES-256 kryptering. Desuden ændrer den alle udvidelser af krypterede filer til .RDM udvidelser og begynder at vise en kæmpe advarsel, der erklærer, at den eneste måde at få disse filer tilbage på, er at betale en løsesum.

Hvis dette er tilfældet, du har med at gøre, er vi nødt til at skuffe dig med, at du er i store problemer. Først og fremmest kan filer, der er blevet krypteret af Radamant, ikke dekrypteres uden en særlig dekrypteringsnøgle. For at få den, er du nødt til at betale en løsesum på næsten $300. Denne betaling skal ske i en form for Bitcoins inden for et bestemt antal dage. Ellers skader virussen denne nøgle og begraver de berørte filer. Desuden kan du blive snydt og miste dine filer og penge. Hvad kan du gøre i en sådan situation? Først og fremmest, er du nødt til at koble computeren fra internettet for at forhindre yderligere tab af dine vigtige data. Kør også en fuld systemscanning med FortectIntego, og fjern skadelige filer relateret til Radamant ransomware. Hvis dine fotos, forretningsdokumenter eller kunstfiler allerede er blevet krypteret, skal du forsøge at gendanne dem fra deres sikkerhedskopier. Du kan udføre denne procedure ved hjælp af to værktøjer, kendt som PhotoRec og R-Studio. Men hvis disse programmer ikke virker for dig, bør du glemme alt om disse filer, da de dermed er tabte.

Hvordan kan jeg blive smittet med Radamant?

Radamant ransomware kit er særligt aktiv lige nu, og du kan nemt blive smittet, mens du browser på internettet. Det er derfor, vi anbefaler at installere en pålidelig anti-spyware og holde den up-to-date. Sørg også for, at du holder dig væk fra ulovlige hjemmesider, der søger at narre pc-brugere ved at vise falske annoncer og pop-up-meddelelser. Selvfølgelig bør du heller ikke glemme at være forsigtig med spam. Som vi allerede har nævnt i begyndelsen af ​​dette indlæg, er den vigtigste infiltrationsmetode for Radamant virus afhængig af vildledende e-mails, der præsenterer sig selv som finansielle meddelelser og andre vigtige dokumenter. Hvis denne trussel kommer ind i systemet, begynder den sit ustoppelige arbejde og fortsætter med at køre i systemets baggrund, mens den venter på betaling. Når den modtager et signal om, at betalingen blev foretaget, begynder den dekrypteringen af filerne. Der er dog ingen garanti for, at denne proces vil blive startet. Det er derfor, sikkerhedseksperter ikke anbefaler at betale denne løsesum til udviklerne af Radamant malware. Du kan finde mere information om fjernelse af denne virus på næste side.

Radamant oversigt:

 • Spredes ved hjælp af spam;
 • Scanner drevet for bestemte filer og krypterer dem;
 • Dekrypteringskodenøglen fra Radamant virus kan kun modtages efter betaling af 0,5 Bitcoin;
 • Kører i baggrunden og venter på kommandoer fra sin ejer;
 • Komplicerer sin fjernelse ved at skjule sine filer.

Radamant fjernelse fra systemet:

Hvis du skal fjerne Radamant virus fra din computer, skal du vælge en pålidelig anti-spyware, opdatere den og køre en fuld scanning. Du bør fjerne alle ondsindede filer og andre komponenter af denne ransomware, der gemmer sig i din computer. Desværre er det næsten umuligt at slippe af med denne virus manuelt, da den forsøger at skjule sine filer dybt inde i systemet, så snart den infiltrerer det. Sikkerhedseksperter anbefaler kun at benytte en automatisk fjernelse af Radamant ransomware.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Radamant virus fjernelsesguide

Fjern Radamant ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Radamant

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Radamant fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Radamant ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Radamant. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Radamant fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Radamant og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog