Fjern .vvv File Extension virus (Fjernelsesguide) - Gendannelsesinstruktioner Inkluderet

.vvv File Extension virus fjernelsesguide

Hvad er .vvv Filudvidelsesvirus?

.vvv Filudvidelsesvirus beskrivelsen

.vvv File Extension virus

.vvv Filudvidelsesvirus er en ondsindet ransomware, der er kendt for at være en opdateret version af Teslacrypt 2.0 ransomware. Denne computer virus kan komme ind på din computer som en trojansk hest (dette betyder, at denne virus foregiver at være en juridisk fil og at den hyppigst bevæger sig rundt som en vedhæftet fil e-mail).

Hvis en ransomware inficerer en computer, benytter den AES-256-CBC krypteringsalgoritmer og krypterer alle personlige filer (herunder dem med disse udvidelser: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif , .txt, .wps, .mp3.) der er gemt på den. Når filen er krypteret, ændrer denne malware filtypen til .vvv.

Når ransomwaren krypterer filerne, lægger den en informations-meddelelse i HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML og HOW_RECOVER.TXT eller HELP_RESTORE.TXT filer. Disse filer vil blive gemt i hver mappe, der indeholder de krypterede filer. Begge disse filer indeholder oplysninger om, hvordan du dekrypterer dine filer. De anmoder om at du betaler en løsesum (normalt op til 500 $) via Bitcoin betalingssystemet, for at få en dekrypteringsnøgle.

Derudover hævder den, at hvis du ikke betaler denne løsesum indenfor den anslåede tid, vil du aldrig få dine filer tilbage. Du skal ikke tro på sådanne trusler, og du skal ikke betale løsesummen, som iøvrigt ikke garanterer, at de cyberkriminelle, der har krypteret filerne, kommer til at hjælpe dig med at få dem tilbage.

Den primære ting du skal gøre, når du bemærker en meddelelse, der hævder at dine filer er blevet krypteret, er at fjerne .vvv Filudvidelsesvirus STRAKS. Dette kan hjælpe med at redde nogle af dine filer, fordi det at fjerne .vvv Filudvelsesesmalwaren stopper filkrypteringsprocessen. Vi anbefaler at benytte en professionel malware fjernelsessoftware (for eksempel FortectIntego) for at fjerne .vvv Filudvidelsesvirus fra din computer.

.vvv File Extension virus

Hvordan har .vvv Filudvidelsesvirus formået at komme ind i min computer og inficere den?

.vvv Filudvidelsesvirus spredes som en trojansk hest, hvilket betyder, at den kan downloades online eller sendes til dig via e-mail. Det er derfor vores researchgruppe anbefaler dig, ikke at downloade noget mistænkelig software online. Du bør altid kontrollere, om det websted, der tilbyder downloadlinks til gratis apps, er sikkert; desuden bør du holde dig væk fra websteder, der beder dig om at udfylde mistænkelige undersøgelser eller indtaste personlige oplysninger eller bankoplysninger, især hvis det er en uvant hjemmeside for dig!

Du bør også installere nye programmer sikkert. For at sikre, at ingen mistænkelige vedhæftede filer trænger ind i din computer, skal du vælge en Brugerdefineret/Avanceret installationstilstand og gennemgå listen over anbefalede apps. Almindeligvis er enhver app, der er knyttet til freeware eller shareware, potentielt uønskede programmer eller ad-støttede programmer, så du kommer ikke til at miste noget, hvis du fravælger dem alle.

Imidlertid er den mest almindelige ransomware fordelingsmetode specielt skrevne e-mails. Du er nødt til at være meget forsigtig, hvis du modtager en e-mail fra en ukendt afsender – især hvis en sådan e-mail indeholder vedhæftede filer. Vær opmærksom på e-mail-adressen fra ophavsmanden – nogle gange forsøger cyberkriminelle at efterligne, at de sender dig et “CHECK.TXT,” “AWARD.TXT” eller “PENALTY.TXT” dokument fra et betroet websted. Du skal dog ikke falde for sådanne tricks og du bør ikke åbne sådanne vedhæftede filer. Hvis du ønsker at finde ud af, hvordan du fjerner .vvv Filudvidelsesmalware, skal du gå videre til næste side.

Hvordan fjerner jeg denne ransomware? Er det muligt at få mine filer tilbage en dag?

Hvis .vvv Filudvidelsesransomware har inficeret din computer, er det et must at fjerne denne virus, når du opdager den, uden forsinkelse. Nogle pc-eksperter siger dog, at det er næsten umuligt at dekryptere filerne uden at betale løsesummen. Men som vi allerede har nævnt, bør du IKKE betale løsesummen, da den ikke garanterer, at dine filer vil blive genoprettet af disse cyberkriminelle. Vi anbefaler at benytte et af disse værktøjer, til at dekryptere dine filer: ESET TeslaCrypt Decryptor.

For at fjerne .vvv Filudvidelsesvirus, bør du enten benytte et af de anbefalede anti-malware-programmer eller benytte manuelle fjernelsesinstruktioner, der er angivet nedenfor:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .vvv File Extension virus fjernelsesguide

Fjern .vvv File Extension ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .vvv File Extension

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .vvv File Extension fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .vvv File Extension ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .vvv File Extension. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .vvv File Extension fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .vvv File Extension og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog