Fjerne RSA-4096 Ransomware (Fjernelsesguide) - jun 2018 opdatering

RSA-4096 Ransomware fjernelsesguide

Hvad er RSA-4096 Ransomware?

RSA-4096 Ransomware dekryptering:

RSA-4096 Ransomware

RSA-4096 Ransomware kan blive det værste mareridt for de computerbrugere, der ikke har nogen backups af deres filer, og gemmer de eneste kopier af vigtige data på deres pc'er. Det er fordi dette er en høj-risiko cyber-infektion, som kan inficere computere via spam-emails med vedhæftede filer og derefter kryptere forskellige filtyper, herunder .png, .doc, .jpg, .txt, og så videre.

Således kan RSA-4096 virus forårsage tab af de mest følsomme oplysninger, såsom billeder eller dokumenter. Selvfølgelig er der en måde at dekryptere filerne, der er blokeret af denne ransomware. Men det koster en masse penge, dvs. at den, i skrivende stund, kræver en løsesum der varierer fra 300 til 500 USD.

Hæderkronede sikkerhedsleverandører er begyndte at lede efter rødderne til RSA-4096 malware og er blevet en smule overraskede. Det har vist sig, at RSA-4096 er endnu en version af TeslaCrypt ransomware. Det lader til, at dette problem ikke kommer til at falde til ro i den nærmeste fremtid. Hvis tidligere versioner er blev ændret med hensyn til suffikser, der er knyttet til de krypterede data (.vvv, .ccc), er den nyeste infektion anderledes i forhold til dens kryptografi. Hvis tidligere personoplysninger, der er lagret på pc'er er blevet krypteret med RSA-2048 teknikken, anvendes den mere avancerede RSA-4096 metode ikke.

RSA-4096 Ransomware

Vi er ked af at sige, at der indtil nu ikke er en software, der kan bryde RSA-4096 Ransomwares kode og dekryptere de berørte filer. Når systemet er inficeret, er html eller txt-filer (“Howto_Restore_FILES” eller “How_Recover+(random)”) indlejret i hver mappe med de krypterede data. Når disse filer engang bliver åbnet, kommer en meddelelse om:

“All of your files were protected by a strong encryption with RSA-4096. This means that the structure and data within your files have been irrevocably changed, you will not be able to work with them, read them or see them, it is the same thing as losing them forever, but with our help, you can restore them.”

Desuden kan du modtage en løsesumsnote på skrivebordet, der hævder:

NOT YOUR LANGUAGE? USE https://translate.google.com

What happened to your files ?
All of your files were protected by a strong encryption with RSA-4096.
More information about the encryption keys using RSA-4096 can be found here: http://en.wikipedia.org/wiki/RSA_(cryptosystem)

How did this happen ?
!!! Specially for your PC was generated personal RSA-4096 KEY, both public and private.
!!! ALL YOUR FILES were encrypted with the public key, which has been transferred to your computer via the Internet.
Decrypting of your files is only possible with the help of the private key and decrypt program, which is on our secret server.

What do I do ?
So, there are two ways you can choose: wait for a miracle and get your price doubled, or start obtaining BTC NOW, and restore your data easy way.
If You have really valuable data, you better not waste your time, because there is no other way to get your files, except make a payment.

For more specific instructions, please visit your personal home page, there are a few different addresses pointing to your page below:

Løsesummen forventes at blive betalt i Bitcoins. Beløbet kan variere fra 1 til 2 Bitcoins (ca. 300-500 USD). Betalingen skal fremsendes så hurtigt som muligt, fordi beløbet ellers kan fordobles. Som det allerede er blevet påpeget, er der ingen måde at dekryptere data, der er blevet inficeret med RSA-4096 ransomware.

Men uanset hvor værdifulde de data, der er gemt på din pc er, bør du overveje, om det er værd at betale denne løsesum. Først og fremmest er der ingen garanti for, at dine filer vil blive gendannet efter at have betalt løsepengene. For det andet kan du opmuntre cyberkriminelle til at udføre flere forbrydelser, der efter modtagelse af dine kreditkort-oplysninger, fulde navn og andre personlige oplysninger, kan initiere tyverier fra din bankkonto.

Således vil vores stærkeste anbefaling være, at fjerne RSA-4096 ransomware ved hjælp af en professionel anti-malware, såsom FortectIntego, og tænke på dine filers immunitet i fremtiden. I bedste fald kan du begynde at forberede sikkerhedskopier, og du vil derved føle dig mere sikker, mens du browser på nettet.

RSA-4096 Ransomware

Hvordan har RSA-4096 Ransomware inficeret min pc?

For at sprede denne ransomware, laver cyberkriminelle phishing-angreb og exploit kits. De fleste af ofrene angiver, at de har modtaget et løsesumsnotat blot et par minutter efter de har åbnet en fil, der var vedhæftet en email, der underrettede om forudbetalte køb, lån, skatter og andre officielle oplysninger. Spam email-infektioner er allerede kendte, men ikke desto mindre er folks nysgerrighed en naturlig faktor, der tillader sådanne cyber-trusler, såsom RSA-4096-virus, at spredes med stor succes.

Derfor, når du modtager en tvivlsomt udseende e-mail, skal du ikke haste med at åbne den. Først og fremmest skal du kontrollere dens afsender, tema, tilstedeværelse/fravær af fejl, og andre funktioner. Hvis du har bare den mindste mistanke, må de hellere rapportere meddelelsen som spam. Sidst, men ikke mindst, bør du også undgå at klikke på pop-up-reklamer, der tilbyder at opdatere bestemte softwares eller kontrollere systemet for virusser online. Sådanne meddelelser er typisk falske og kan indeholde trojan-infektioner, som spreder RSA-4096 eller andre cyber-infektioner.

Er der en måde at fjerne denne infektion på uden anti-malware?

Teknisk set er der en måde at fjerne RSA-4096 virus manuelt. Vi vil give en vejledning til dette i slutningen af indlægget. Det anbefales dog, at en manuel fjernelse af sådanne farlige cyber-trusler kun skal udføres af professionelle teknikere. Det er fordi du, i stedet for at fjerne inficerede filer, kan slette vigtige systemfiler og forårsage systemnedbrud. Derfor er vores bedste anbefaling for RSA-4096 fjernelse, at benytte FortectIntego eller Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel RSA-4096 Ransomware fjernelsesguide

Fjern RSA-4096 Ransomware ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne RSA-4096 Ransomware

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør RSA-4096 Ransomware fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern RSA-4096 Ransomware ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra RSA-4096 Ransomware. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at RSA-4096 Ransomware fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra RSA-4096 Ransomware og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog