Hvad er DSearchLink.exe? Bør jeg fjerne den?

Ugnius Kiguolis - -

Der er en ondsindet fil kaldet DSearchLink.exe, der spredes rundt. Hvis du lige har bemærket, at denne eksekverbare fil kører i din Jobliste, skal du vide, at dette bør advare dig om infiltration fra et potentielt uønsket program. Vær opmærksom på, at forekomsten af DSearchLink.exe betyder, at din computer er inficeret med delta-homes.com, Delta-Search.com eller anden browser hijacker.

At holde sådanne programmer installeret på systemet, kan være rigtig farligt, fordi de kan føre dig til ondsindede websteder, der kan bruges til at sprede anden malware. Derudover har de fleste af dem, Selvom de ikke betragtes ondsindet, mulighed for at spore pc-brugere og indsamle data, der er relateret til deres browsing. Sådanne oplysninger kan også kaldes “personligt ikke-identificerbare”. Men hvis de bliver delt med mistænkelige tredjeparter, kan det føre dig til en øget mængde af spam, opdukken af meget mistænkelige annoncer og andre problemer. Endelig kan du nemt finde ud af, at du ikke kan bruge din browser, som du gjorde det før infiltration fra delta homes virus, fordi den kan blokere velrenommerede søgemaskiner (Google, Yahoo, Bing osv) og bremse hver af dine web-browsere.

Som du kan se, er DSearchLink.exe en rigtig skadelig fil, der er relateret til mistænkelig aktivitet. Hvis du vil forsøge at fjerne den, kan du opdage, at den kører i din Jobliste igen, lige efter genstart af computeren, så du skal kun benytte en automatisk fjernelse af denne og andre filer, der er relateret til Delta Homes. Som vi allerede har sagt, er denne browser hijacker meget mistænkelig, og bør aldrig benyttes til søgninger. Mens en del pc-sikkerhedseksperter hævder, at browser hijackers ikke er vira, mener vi, at der ikke er behov for at udsætte din computer og dig selv for risikoen for malware.

For at fjerne Delta Homes og relaterede komponenter, såsom DSearchLink.exe, bør du benytte et af disse programmer: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Dom - Status af filen:
farlig fil
Udenvirus.dk forskningscenter samler og kontrollerer al information, der er relateret til DSearchLink.exe. Vi spørger os selv, 'Kan denne fil være skadelig?', 'Anvendes dette filnavn af malware?' Og lignende. Status for filen er bare vores mening, som er lavet i henhold til vores undersøgelser. FARLIG FIL status betyder, at denne fil er en trussel mod dit system. Brug nedenstående råd:
råd:
Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug
Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
kilde: http://www.2-spyware.com/file-dsearchlink-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign