Plumbytes gennemgang, gratis download

12

Plumbytes Anti-Malware er en fordelagtig computersikkerhedssoftware, som er udviklet af Plumbytes Software, LP. Dette UK-baserede selskab har skabt en anti-malware-løsning til computerbrugere, der forsøger at finde en sikkerhedssoftware, der ikke kun kan fjerne malware, men også spywaretrusler. Det er præcis, hvad dette program gør – det kan slette virus, trojans, ransomware, keyloggers, rogue anti-spyware, orme, adware, browser hijackers og andre farlige programmer, der udgør en trussel for computersystemet og brugerens privatliv. Oven i det, kan dette program give endnu flere gavnlige egenskaber.

Det fremgår, at Plumbytes Anti-Malware software har en integreret browser “anti-hijack” teknologi til beskyttelse, der, for at sige det mildt, er en meget nyttig funktion i dag. Browser hijackere er potentielt uønskede programmer, der distribueres ved hjælp af software bundlingteknikken, hvilket betyder, at de kan installeres sammen med andre gratis programmer. For at forhindre hijackere i at snige sig lydløst ind i dit computersystem, skal du som bruger udføre ekstra trin under installationen af hvert program, og det er en tidskrævende proces. Denne “anti-hijack” funktion hjælper med at stoppe disse programmer fra at kapre dine webbrowsere.

En anden gavnlig funktion er “sikkerhedstrusselsafsløring”, som hjælper med at holde dig sikker mens du browser på internettet. Der er ingen tvivl om, at internettet er fuld af phishing-websteder, der søger at fuppe personlige oplysninger fra brugere eller ondsindede websider, der giver urigtige oplysninger og forsøger at overbevise uerfarne brugere om, at installere kritisable programmer på deres computere. Det kan være svært at identificere sådanne hjemmesider selv, og det er her den angivne sikkerhedstrusselsafsløringsfunktion er meget praktisk.

Det er også værd at nævne, at dette anti-malware program overgår andre sikkerhedsprogrammer på grund af sin hurtig-scan funktion. Sammenlignet med andre anti-malwareværktøjer, afslutter Plumbytes Anti-Malware systemet scanningen op til fem gange hurtigere. Ud over det, må vi sige, at Plumbytes sikkerhedssoftware giver en brugervenlig grænseflade, der er designet til at hjælpe computerbrugeren med hurtigt at rense computeren for trusler uden besvær. Brugeren kan også have mulighed for at indstille dette program til at køre og udføre en systemscanning ved opstart af systemet. Du kan finde en komplet vejledning i at bruge dette program i Plumbytes tutorial.

Plumbytes tutorial

Plumbytes download

Du kan downloade den gratis version af Plumbytes Anti-Malware her og scanne din computer for trusler. Dette program er kompatibelt med Windows 10/8/7 (både 32 eller 64bit), Vista (med SP2, 32bit) og XP (SP3, 32bit). Det vil automatisk identificere, lokalisere, og give oplysninger om spyware-og malwareinfektioner i dit computersystem. Men det samlede sæt af nyttige funktioner kommer med den fulde version af denne software. Den fulde versions licens kan købes for 34,99 euro, eksklusiv moms. Den er gyldig i seks måneder, og den kan fornys automatisk. Selvfølgelig kan du fravælge automatisk fornyelse af licensen. Det er et must at nævne, at ved at bruge dette produkt, vil du altid være i stand til at få individuel hjælp fra erfarne IT-eksperter. I tilfælde af at produktet ikke automatisk kan registrere en trussel, eller hvis du oplever problemer med at bruge det, kan du komme i kontakt med et teknisk supportteam 24/7 og få en skræddersyet løsning til computeren gratis.

Vi må advare dig om, ikke at søge efter en gratis Plumbytes Anti-Malware licensnøgle eller Plumbytes Anti-Malware aktiveringsnøgle online – du vil ikke finde en. Vær opmærksom på svindlere, der lover dig gratis og piratkopierede versioner af denne software – de kan være bundtet med ondsindede virusser, tracking software, trojans og andre skadelige programmer. Hvis du planlægger at hente Plumbytes Anti-Malware crack, bør du tænke dig om en ekstra gang. Installation af piratkopierede versioner af lovlig software er en forbrydelse, og du kan blive straffet for dette. Det værste er dog, at svindlere kan drage fordel af dit ønske om at installere betalte programmer gratis og plante malware på computeren. Vær forsigtig – du bør kun have tillid til legitime versioner af software!

Er Plumbytes lovlig?

Vi har modtaget dette spørgsmål ganske mange gange allerede, og svaret er ja – Plumbytes er en helt lovlig software. Det er et helt nyt produkt, og det er normalt, at nogle computersikkerhedseksperter har tendens til ikke at have tillid til sådanne programmer. Imidlertid har UdenVirus.dk holdet testet dette produkt, og vi kan hævde, at det er et sikkert program at bruge, som kan fjerne spyware og malwaretrusler fra systemet hurtigt og effektivt. Derfor, hvis du har nogen tvivl omkring Plumbytes’ pålidelighed – så glem dem. Hvis du nogensinde støder på en artikel på internettet, der kalder dette program for et spywareværktøj, et potentielt uønsket program eller et kritisk program, er det mest sandsynligt, at du besøger en rivaliserende virksomheds hjemmeside, hvor der fremmes et andet produkt. Plumbytes er en sikker beskyttelsessoftware, og den er 100% ikke-ondsindet.

Plumbytes Sammenligning

Plumbytes vs SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware og SpyHunter er meget lignende spyware/malware fjernere. De tilbyder begge versioner, der tillader at scanne computersystemet og opdage computerinfektioner gratis. men for at anvende fjernelsesfunktionen, skal brugeren dog købe den fulde version af disse programmer. Begge programmer tilbyder licensnøglen til samme pris – 34,99€ (ca. 260 DKK) eksklusiv moms. Disse programmer kan slette både ondsindede og potentielt uønskede programmer. Det er vores opfattelse, at Plumbytes giver en mere brugervenlig grænseflade, fordi den, i modsætning SpyHunter, har en Smart Scan-funktion, som automatisk kontrollerer nødvendige systemområder. SpyHunter tillader brugeren at justere forskellige scanningsindstillinger, og denne funktion kan forvirre uerfarne pc-brugere. Vi har også bemærket, at Plumbytes afslutter systemscanningen hurtigere end SpyHunter gør. Du kan finde en fuld Plumbytes vs SpyHunter sammenligning her.

Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware

Trods det faktum, at det er et nyere anti-malware program, er Plumbytes Anti-Malware lige så god som Malwarebytes Anti-Malware software. Vi har bemærket, at Malwarebytes promoverer sig selv som et gratis produkt, selvom dens gratis version kun kan fjerne malware og ikke giver nogen beskyttelse. Plumbytes annoncerer ikke sig selv som et gratis produkt, men det giver en gratis scanning. Derfor kan brugerne scanne computersystemet gratis og opdage trusler, uden at skulle betale én dollar. Betalt versioner af disse programmer giver et sæt af nyttige funktioner. Det skal bemærkes, at Plumbytes scanner systemet hurtigere end Malwarebytes gør; desuden giver det dig en pengene tilbage-garanti på 60 dage fra købsdato for softwaren, mens Malwarebytes kun tillader indsendelse af en anmodning om refusion indenfor 30 dage. Læs en fuld Plumbytes versus Malwarebytes antimalware sammenligning her.

Spørgsmål som brugere ofte stiller om Plumbytes Anti-Malware:

Spørgsmål: Hej. Jeg leder efter et pc-beskyttelsesprogram, der kan sikre computeren mod virus og også fra de programmer, der viser hundredvis af annoncer. Jeg har bemærket, at mine børn ofte har tendens til at hente disse apps til computeren. Jeg har opdaget Plumbytes Anti-Malware programmet; det er ikke så dyrt i forhold til andre anti-malware-programmer, men jeg vil gerne vide, om det er et troværdigt program.

Svar: Plumbytes Anti-Malware er et helt sikkert og legitimt anti-malware program, der kan identificere spyware-og malwareinfektioner og fjerne dem hurtigt. Dette program er helt nyt på markedet for anti-malware-programmer, men vores research har vist, at det er lige så nyttigt som ethvert andet anti-malwareprogram; desuden giver det et stort sæt af gavnlige funktioner, som andre programmer ikke kan give.

Spørgsmål: Jeg har installeret PlumBytes Anti-Malware, men det lader til, at det ikke kan finde det adware-program, der gør min computer langsommere og viser påtrængende pop-up annoncer. Hvad skal jeg gøre?

Svar: Kære bruger, hvis Plumbytes Anti-Malware ikke kan identificere, hvad der forårsager disse gener hos dig, så sørg for, at du har den nyeste version af programmet. Vi foreslår, at du opdaterer dit program til den nyeste version og scanner computersystemet igen. Hvis problemet fortsætter, har du en anden mulighed – at kontakte 24/7 Plumbytes IT-specialister for at få individuel hjælp.

Spørgsmål: Jeg formoder, at min computer er inficeret med en form for malware, men jeg er ikke sikker på det. Jeg vil gerne finde ud af det, men jeg ønsker ikke at købe den fulde version af Plumbytes, bare at finde ud af det. Hvad ville I anbefale?

Svar: Hvis du har mistanke om, at din computer er inficeret med malware, så anbefaler vi dig at scanne dit computersystem med Plumbytes Anti-Malware prøveversionen, som du kan downloade gratis. Prøveversionen af denne software opdager trusler og viser dem til dig, men for at fjerne dem, du har brug for at få den licenserede Plumbytes version.

Spørgsmål: Jeg har set nogle negative Plumbytes Anti-Malware anmeldelser, da jeg var på udkig efter oplysninger om dette program online. Hvordan kan jeg vide, om dette program er sikkert og ikke et fupnummer? Er Plumbytes lovligt?

Svar: Apropos PC programmer, og især computerbeskyttelsessoftware, så kan du altid finde gode og dårlige tilbagemeldinger om dem online. Vi kan ikke sige, at dette program er et fupnummer, fordi det har fjernet de trusler, som vi har installeret på den computer, som vi har testet Plumbytes Anti-Malware på. Desuden, hvis et websted, der giver en negativ Plumbytes anmeldelse, også foreslår at bruge en anden computersoftware, så er det mest sandsynligt fordi denne side fremmer et konkurrerende program, så en sådan kritik bør ikke tages alvorligt.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Plumbytes Tilfredsheds
Garanti
Download
Plumbytes Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Plumbytes Anti-Malware, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Plumbytes Anti-Malware har en gratis begrænset scanner. Plumbytes Anti-Malware tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog