AdwareMedic gennemgang, gratis download

AdwareMedic er et unikt værktøj, der er designet til at hjælpe folk med, at afinstallere alle kendte adwares og andre stædige softwares. Dette program er dedikeret til Macs, der kører Mac OS X 10.7 (Lion) eller nyere. Hvis du har troet, at dette operativsystem er immunt over for adwares, browser hijackers, vira og andre typer af skadelig software, skal du stoppe med at tro på det, fordi i dag er næsten alle gratis programmer pakket med potentielt uønskede programmer, der kan infiltrere både Windows og Mac OS uden problemer. Når en adware kommer ind i mål-pc-systemet, kan den forårsage uønskede systemændringer, der kan føre dets ejer til disse irriterende aktiviteter, som omdirigeringer til ukendte steder, fremkomsten af irriterende og vildledende annoncer, system slowdowns, registrering af ofrets browsing aktivitet osv. Heldigvis er der AdwareMedic, som kan bruges, når du forsøger at undgå disse problemer.

Hvis du tydeligt kan se, at en form for program af adware-typen allerede har infiltreret din maskine og du nu har problemer med dens fjernelse, bør du tænke over at fjerne det. Vær opmærksom på, at du skal stole på en manuel fjernelsesmulighed, hvis du er en erfaren bruger, fordi adwares nemt kan bruge forskellige tricks til, at forhindre deres fjernelse fra systemet! Hvor meget koster AdwareMedic? Da den officielle hjemmeside hævder, at dette er en “donationware” betyder det, at det er spredt gratis, men du kan vælge at betale så meget som du ønsker, hvis du gerne vil hjælpe til med dens udvikling. Som vi tydeligt kan se, har dette program fået masser af positive anmeldelser fra folk, der har testet det på deres maskiner, så det ser ud til, at installationen af dette værktøj bør overvejes af enhver person, der bruger Mac OS X.

AdwareMedic gennemgang af UdenVirus.dk forskningscenter:

Som UdenVirus.dk testresultater har afsløret, er AdwareMedic free et brugervenligt værktøj. Den leveres med en enkel grænseflade, så du kan finde dens scanner intuitivt. Her bør vi nævne, at dette program ikke installerer enhver app på dit system, så hvis du ikke kan lide at installere ukendte programmer på din Mac, er dette værktøj lige noget for dig. Hvordan virker det? Når det åbnes, forbinder det sig bare til adwaremedic (dot) com og kontrollerer de nyeste adware “signaturer”. Efter kontrol af dem, viser AdwareMedic scanner en klar scanningsrapport og tilbyder, at rydde op i berørte Mac OS, ved at fjerne mistænkelige programmer. Som vi har bemærket, kan dette program fjerne adware fra systemet inden for et par minutter. For at gøre dette, skal du kun gøre én eneste ting – vælge de indberettede poster. Hvis en af ​​dine adwares ikke kan registreres eller elimineres, tilbyder AdwareMedic scanner at lave en detaljeret rapport. Den vil liste alle browserudvidelser, der er installeret på systemet, og vil sende dem til udvikleren af ​​dette program. Ifølge ham, bør denne mulighed afslører en kilde til dit problem og bør også hjælpe ham med at forbedre hans produkt. Ikke desto mindre, skal du tage hensyn til, at det ikke kommer til at fjerne malware fra din Mac OS X, fordi dette program er dedikeret til kun at beskytte mennesker mod adware.

Så hvorfor skulle jeg hente AdwareMedic?

Alt i alt er AdwareMedic et meget lovende værktøj. Det er et program, der er handy og nemt at bruge, og som er i stand til, at fjerne stædige adwares. Hvis du har lidt af uønskede annoncer, der vises til dig i løbet af dine søgninger, eller hvis du har lidt af andre problemer, bør du tænke på, at downloade dette værktøj til din Mac.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Gabriel E. Hall er en passioneret malwareforsker, der har arbejdet for UdenVirus i næsten et årti.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog