Fjerne Intego (Gratis Guide) - Tutorial

Intego fjernelsesguide

Hvad er Intego?

Intego – kraftfuld antivirus til Mac med et arsenal af forskellige funktioner.

Intego Mac Internet SecurityIntego er et pålideligt sikkerhedssoftware, der eksklusivt er udviklet til Mac OS og Mac OS X. Den indeholder to elementer: VirusBarrier X9 og NetBarrier X9, begge har to forskellige funktioner. Programmet kombinerer de mest vigtige sikkerhedsmoduler, inklusiv en komplet firewall, data-beskyttelse, anti-spam, anti-phishing og anti-virus som er essentielle for virus beskyttelse på din Mac. Anti-malware programmet kan fås på deres officielle hjemmeside, det kan dog også fås via en software pakkeløsning.

Software pakkeløsninger er en udbredt marketings taktik, der bruges verden over. Denne metode, er en fordel for firmaer ligeledes som det også er for brugere, der kan være interesseret i softwaren. Til gengæld er folk ikke særlig opmærksomme på installationsprocessen, og derfor kan de installere ekstra programmer, utilsigtet. Af denne grund (mest fordi programmet viste sig “ud af ingenting”), vil nogle brugere kalde dette software “Intego virus”, hvilket overhovedet ikke er sandt. Tværtimod, så er Intego antivirus der for at hjælpe dig med at beskytte dig mod viruser, ikke forårsage dem.

Primære fakta om Intego

Intego blev først lanceret i 1997 og var udelukkende fokuseret på Macs, ikke ligesom mange andre anti-malware software firmaer, som bestemt foretrækker Windows some deres primære mål. Den sidste software udgivelse hedder Intego Mac Internet Security X9, some inkluderer to programmer: VirusBarrier X9 og NetBarrier X9. VirusBarrier X9 fokuserer på at beskytte Mac’en fra malware, imens at NetBarrier X9 beskytter dit netværk fra fremmede med dårlige intentioner.

Softwaren kan downloades på den officielle hjemmeside, og har en gratis prøveperiode som varer 30 dage. Brugere skal købe den fulde licenserede version, som koster 33,05€ om året. Dette er et abonnements baseret produkt, så hvis brugeren ønsker at annullere det, skal det gøres før det fulde år er gået. I betragning af at man får to programmer med to separate funktioner, er prisen faktisk rigtig god. Udover dette, skal man ikke glemme at Intego udviklerne skal tjene penge, for at kunne finansiere deres forskning i malware.

Intego Washing Machine rensning

Installering af softwaret på system

Intego VirusBarrier og andre programmer, er installeret på blot et par få minutter. Processen kræver en system genstart, for at kunne blive færdig. Det skal dog huskes, at som vi nævnte i begyndelsen, kan softwaret også blive installeret, som en del af et komponent af andre programmer. Du kan nemt se denne tilføjelse til dit program, hvis du vælger Custom eller Avanceret installation af dette software. Derfor, hvis du har travlt med at downloade det nødvendige værktøj, kan du risikere at ende op med dette uventede Mac antivirus. Dette vil resultere i, at du tror du er inficeret med virus, men det er du altså ikke.

  • Minimum niveau – kun beskyttelse fra malware
  • Standard niveau – en tilføjet beskyttelse fra Windows malware
  • Maksimum niveau – scan af ZIP filer og andre arkiver

For de fleste brugere, er Standard niveau nok, selvom Maksimum niveau ikke skader nogen, og vil forbedre Mac’ens sikkerhed.

Når man har valgt hvilket niveau af sikkerhed man vil have, er programmet klart. Der er et smart overlay tilføjet, som forklarere funktionaliteten af hver af de forskellige funktioner. Denne funktion kan skjules med et enkelt klik på din mus, og kan genaktiveres ved at klikke på informations ikonet, hvis man har brug for det.

Intego lister alle drev i den venstre side af vinduet – brugere kan enten lave en hurtig scanning eller en fuld scanning af hver af disse drev. Brugere kan også planlægge scans i det primæare vindue, ligeledes kan man også styre sin realtids beskyttelsesfunktion.

Intego Installation

Programmets anti-malware funktion forklaret

Så snart at installationen er færdig, vil Intego Mac Internet Security foretage en fuld system scanning. Hvis den finder nogle trusler, vil programme putte de inficerede filer i karantæne, fjerne dem, og forsøge at reparere den skade filerne har foråsaget på computeren.

Udover dette, kan programmet scanne alle indkomne e-mails og USB drev automatisk, så snart at det bliver forbundet til Mac’en. Den har også en anti-phishing funktion, som kan hjælpe brugere med at bekæmpe spam emails der kan installere malware, eller snyde brugere til at bruge penge på uduelige produkter.

AV-Test fandt at Intego VirusBarrier kan beskytte maskinen fra 100 procent af al Mac OS malware, og den kan identificere og gøre dig opmærksom på op til 99 procent af uønskede programmer. Malware beskyttelse er kritisk nødvendigt, da det kan fuldstændig ødelægge din computer. Udover dette, er beskyttelse fra PUP’s vigtigt også da det kan forstyrre din Mac, og vise uønskede reklamer, som kan lede til endnu værre virusser.

Intego anti-virus

NetBarrier – et effektivt værktøj til at beskytte dit netværk

NetBarrier er et firewall prorgram som kan beskytte netværket fra fremmede. Der er tre forskellige tilstande tilbudt af Intego:

  • Offentligt Hotspot – Blokerer alle forbindelser fra internettet eller netværket, samt al fildeling og server relaterede funktioner;
  • Arbejds Hotspot – Tillader indkommende forbindelse fra netværk med tilladelse og fildeling er kun tilladt når tilladelse er givet;
  • Hjemme Hotspot – Tillader alle indkommende forbindelser og fildeling er slået til automatisk

Brugere kan vælge hvilken tilstand de ønsker at bruge, og skifte denne når de ønsker. Brugere der har god indsigt i Firewall viden, kan lave undtagelser, tillade kun en specifik type af forbindelser og modificere andre indstillinger i avancerede indstillinger, selvom denne funktionalitet ikke er krævet af den almene bruger.

Intego Mac Internet Security

Flere brugbare funktioner inkluderet i Intego

Udover den nødvendige anti-virus funktion, kan Intego også mange andre ting. Indholds barrieren tillader softwaren at blokere potentielt farlige emails, links og andre sociale medier beskeder. Dette indhold vil måske ikke kun skade din Mac, men også svindle følsomme informationer om dig, som kan blive brugt ulovligt.

Den personlige backup funktion er en ekstremt vigtig funktion. Som sikkerhedseksperter notere, er backups vitale for en given moderne computer bruger, som for eksempel ransomware kan låse personlige filer, og gøre dem ubrugelige. Noget crypto-malware kan dekrypteres; til gengæld i de fleste tilfælde tager det et godt stykke tid for sikkerheds forskerne at knække den ondsindede kode, og udgive officielle dekryptere. I dette tilfælde, er backups den eneste pålidelige funktion der kan redde dine personlige filer.

Washing Machine kan rense alt skrald fra din Mac OS X, give dig mere plads på din hard disk, og gøre den betydeligt hurtigere. Denne funktion kan fjerne alle duplikater der kan blive tilfældigt lavet, rense caches, downloads, logs, skrald og endda organisere dit skrivebord.

Det er vigtigt at bruge antivirus da Mac virusser eksisterer

Mac brugere arbejder stadig med misforståelsen af, at Mac’s ikke kan få malware. Dette er dog langt fra sandheden, og Macintosh systemer har vist sig at kunne blive ramt af svagheder og malware, det er ikke lang tid siden det skete med “mshelper” som misbruger computerens ressourcer og får batteriet til at løbe tør for strøm, ekstremt hurtigt. Dette er højest sandsynligvis fordi at denne cyber trussel, er lavet for at mine cryptovaluta.

Cyber kriminelle har travlt med at snyde penge fra uskyldige brugere, og det er ligegyldigt hvordan de gør det – om det er en undersøgelse eller tech support snyd, browser hijackers, adware, krypto minere eller sågar ransomware. Dette resultere i at, selv senior E-Trussel Analyst, Bogdan Botezatualso, hurtigt svarer spørgsmålet “Kan Mac’s få virussere?”

Svaret er bestemt ja. Der har været tilfælde, og der vil komme endnu flere.

Derfor, skal Mac brugere være opmærksom på farer online, og tænke på en god måde at beskytte deres system på. Intego er det perfekt værktøj, til at finde og eliminere disse tvivlsomme programmer og beskytte din Mac fra skade.

Fjern Intego fra dine programmer hvis du ikke er bekymret for Mac malware

Hvis du lige pludselig har set dette program installeret på dit system, og du ikke selv har installeret det med vilje, er det kommet ind via en anden software installation. Brugere ligger ofte ikke mærke til, når de installere freeware og vælger Anbefalet eller Hurtig installations måden. Bemærk at du skal være opmærksom, da nogle af disse programmer kan være brugbare men de kan også være ren adware, hvilket vil give dig utrolig mange reklamer i din browser og videresende dig til mistænksomme hjemmesider.

Dem som har fundet dette software “ud af ingenting”, kan ønske at fjerne Intego fra deres system. I modsætning til potentielt uønskede programmer, er dette sikkerhedssoftware nemt at afinstallere. Du skal blot følge vores guide nedenfor, og derved slippe af med VirusBarrier og andre lignende komponenter som typisk kommer med programmet.

Selvom det kan være du ønsker at fjerne hele Intego fra did system, (for eksempel du ønsker ikke at betale for den fulde licenserede version efter de 30 dages prøveperiode er slut) overvej hvor brugbar denne applikation er først. Vi anbefaler på det højeste, at man ikke afinstallere det.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Intego fjernelsesguide

Fjern Intego fra Mac OS X systemet

Hvis du ønsker at afinstallere Intego fra din Mac OS X, følg disse simple trin

  1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
  2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Intego eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Intego spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog