Hvad er DSearchLink.exe? Bør jeg fjerne den?

Der er en ondsindet fil kaldet DSearchLink.exe, der spredes rundt. Hvis du lige har bemærket, at denne eksekverbare fil kører i din Jobliste, skal du vide, at dette bør advare dig om infiltration fra et potentielt uønsket program. Vær opmærksom på, at forekomsten af DSearchLink.exe betyder, at din computer er inficeret med delta-homes.com, Delta-Search.com eller anden browser hijacker.

At holde sådanne programmer installeret på systemet, kan være rigtig farligt, fordi de kan føre dig til ondsindede websteder, der kan bruges til at sprede anden malware. Derudover har de fleste af dem, Selvom de ikke betragtes ondsindet, mulighed for at spore pc-brugere og indsamle data, der er relateret til deres browsing. Sådanne oplysninger kan også kaldes “personligt ikke-identificerbare”. Men hvis de bliver delt med mistænkelige tredjeparter, kan det føre dig til en øget mængde af spam, opdukken af meget mistænkelige annoncer og andre problemer. Endelig kan du nemt finde ud af, at du ikke kan bruge din browser, som du gjorde det før infiltration fra delta homes virus, fordi den kan blokere velrenommerede søgemaskiner (Google, Yahoo, Bing osv) og bremse hver af dine web-browsere.

Som du kan se, er DSearchLink.exe en rigtig skadelig fil, der er relateret til mistænkelig aktivitet. Hvis du vil forsøge at fjerne den, kan du opdage, at den kører i din Jobliste igen, lige efter genstart af computeren, så du skal kun benytte en automatisk fjernelse af denne og andre filer, der er relateret til Delta Homes. Som vi allerede har sagt, er denne browser hijacker meget mistænkelig, og bør aldrig benyttes til søgninger. Mens en del pc-sikkerhedseksperter hævder, at browser hijackers ikke er vira, mener vi, at der ikke er behov for at udsætte din computer og dig selv for risikoen for malware.

For at fjerne Delta Homes og relaterede komponenter, såsom DSearchLink.exe, bør du benytte et af disse programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign