Webroot SecureAnywhere AntiVirus gennemgang, gratis download

Webroot SecureAnywhere AntiVirus er en kraftfuld antivirus, som blev oprettet for at bekæmpe PC og Mac-relateret malware og andre cyber trusler. Ifølge dets udvikler, er Webroot hurtig og let at anvende, og kan installeres på få sekunder. Hvis du nogensinde har hørt om Spy Sweeper, vil du kende til udvikleren af ​​denne antivirus. Den lover, at Webroot SecureAnywhere AntiVirus-scanningen kun vil vare 2 minutter eller mindre; selve softwaren vil ikke forårsage nogen afbrydelser; Det vil afsløre ondsindede links i Safari og andre webbrowsere og taler om andre gode funktioner i denne antivirus. Desuden bliver det lovet, at det kommer med Antispyware beskyttelse, Real Time Threat Shield og andre funktioner. Faktisk hæver dette programs firewall funktionalitet det til et højere niveau, fordi det er virkelig svært at finde Mac antivirus med en sådan kapacitet. Det ser ud til, at der ikke er nogen grund til, at vi ikke skulle have tillid til det, der hævdes af Webroot, fordi det er en af ​​lederne i cloud-baserede og real-time internet trusselsregistrering for forbrugere, virksomheder og store firmaer. Desværre er der, i skrivende stund, ingen gratis version af Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Mac beskyttelse er et nyt område, der så afgjort har krævet masser af virksomhedens ressourcer for at teste det og finde de bedste løsninger. Heldigvis kan du få mulighed for at spare nogle penge. Du har mulighed for, at downloade Webroot SecureAnyWhere AntiVirus betalte version til 3 enheder (Mac og PC) for 19,19 dollar om året.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus gennemgang af UdenVirus.dk forskningscenter:

Selvom folk stadig tror, ​​at de ikke behøver at bekymre sig om antivirus, fordi Mac er for lille til at blive mål for hackere eller cyberkriminelle, er det ikke sandt. Som sikkerhedseksperter må vi advare dig om, at, på samme måde som Windows-pc’er, er Mac OS X allerede blevet sårbar over for phishing-angreb og identitetstyveri. Så der er ingen tvivl om, at dette operativsystem har brug for noget beskyttelse. Som altid kunne UdenVirus.dk holdet ikke modstå fristelsen for, at kontrollere Webroot SecureAnywhere AntiVirus og beslutte, hvad er det værd. Så vi installerede denne antivirus på to maskiner, Mac og PC, og påbegyndte et forskningsprojekt. Som det blev lovet, blev dette program installeret på disse maskiner på få sekunder. Det er fordi det er en lille 731KB fil. En af maskinerne var allerede blevet ramt, og så snart Webroot SecureAnywhere AntiVirus scanner havde afsluttet sit arbejde, advarede det os om, og løste problemet. Den vigtigste ting, der virkelig overraskede os, er, at dette program har Social Network Protection-funktion, der gør det muligt at være beskyttet på Twitter og Facebook. Desuden hævder det, at det “hærder” web browsere, når man handler online eller besøger finansielle institutioner. Her må vi sige, at vi ikke bemærker nogle slowdowns, når vi havde dette program om bord. Selv når vi kørte Webroot SecureAnywhere AntiVirus scanning, fungerede vores maskiner perfekt. Brugergrænsefladen for dette program er god, og vi mener, at selv de, der ikke er computer-kyndige, nemt kan bruge dette program uden problemer.

Så hvorfor skal jeg vælge Webroot SecureAnywhere AntiVirus?

Vi må sige, at Webroot SecureAnyWhere AntiVirus er et imponerende værktøj, der kan anvendes i henhold til dine behov. Det er en af de mest kraftfulde, 100% cloud-baserede sikkerhedsløsninger, der udfører ekstremt hurtige scanninger, ikke forårsager slowdowns, og er fyldt med andre fremragende funktioner. Derudover kan det bruges til, at beskytte tre forskellige maskiner, Mac og pc, hvilket vi mener, er en god ting. Mac antivirus med sådanne funktioner ville koste dobbelt så meget eller mere.

Den officielle hjemmeside er www.webroot.com; indkøb foretages via en sikker forbindelse.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Tilfredsheds
Garanti
Download
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Tilfredsheds
Garanti
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Webroot SecureAnywhere AntiVirus, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus har en gratis begrænset scanner. Webroot SecureAnywhere AntiVirus tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog