Adware Removal Tool gennemgang, gratis download

Adware Removal Tool er et nyttigt program, som kan bruges til at forebygge problemer, der normalt initieres af programmer af adware-typen. Selvfølgelig gøres det ved, at fjerne dem fra systemet. Dette program blev udviklet af Techsupportall team, hvilket er særligt interesseret i sådanne programmer og deres afskaffelse. I skrivende stund, har mængden af ​​programmer af adware-typen, browser hijackers og andre potentielt uønskede programmer nået usete niveauer, hvilket vi mener, er den vigtigste faktor for, hvorfor dette selskab har besluttet at oprette et sådant værktøj. Hvis du er en af ​​disse personer, som lige har opdaget adware eller en anden PUP på deres computere, bør du tænke på sådanne applikationer som Adware Removal Tool. Det vil ikke kun hjælpe dig med, at ordne hver af dine webbrowsere. Det vil også hjælpe dig til, at fjerne spor af adwares i registreringsdatabasen, der normalt er tilbage på computeren, når du fjerner dem manuelt. Du bør dog huske på, at Adware Removal Tool ikke kan bruges til at forebygge trojans, malware, ransomwares og lignende virus. Desuden er det ikke i stand til, at fjerne dem fra systemet, så det bør ikke bruges i stedet for anti-virus eller anti-spyware. Ikke desto mindre er dette program gratis, så du kan installere det, og efter du har fjernet adware med Adware Removal Tool, kan du afinstallere det fra din computer. Ellers bør du vide, at det kan begynde at forårsage problemer, mens det arbejder ved siden af ​​andre sikkerhedsprogrammer. Mens vi ikke har bemærket nogen af ​​dem, mens vi testede Adware Removal Tools scanner på vores computer, kan vi ikke garantere, at du ikke vil få dem på din computer i fremtiden.

Adware Removal Tool gennemgang af UdenVirus.dk forskningscenter:

Før vi installerede Adware Removal Tool på vores computere, besluttede vi at inficere dem med Conduit, AdChoices og Delta-homes.com. Disse programmer er kategoriseret som potentielt uønskede programmer, så de er i stand til, at kapre hver af webbrowserne og derefter forårsage sådanne uønskede aktiviteter, som irriterende pop-up-reklamer, omdirigeringer, slowdowns og andre problemer. Selvom sådanne programmer ikke anses for at være skadelige, må du tro os, når vi siger, at de nemt kan lave alvorlig ravage på din computer. Så efter at lade disse PUP kapre hver af webbrowserne, besluttede vi os for, at hente Adware Removal Tool og teste dets evner. Det ser ud til, at du ikke engang behøver at opdatere dette program, før du kører det. Du skal blot starte det ved at klikke på “Scan & repair” -knappen. Her må vi advare dig om, at dette program ikke er så hurtigt som andre adware fjernere, så du skal være tålmodig, når du ønsker at ordne PC’en med Adware Removal Tool. Efter kontrol af systemet, bemærkede vi dog, at dette program viser informative scanningsresultater på skrivebordet og tilbyder, at fjerne hvert af de fundne objekter, ved at klikke på “Repair all”-knappen. Hvad kan kaldes for Adware Removal Tools bonus? Vi mener, at det er en funktion, der giver dig mulighed for at efterlade objekter, som du mener er nyttige for dig. Så hvis du ser et objekt, der synes at være vigtigt, kan du lade det være, ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfelt.

Så hvorfor skulle jeg hente Adware Removal Tool?

For at opsummere, er Adware Removal Tool en god mulighed, når du forsøger at fjerne adware fra PC’en, uden at efterlade rester på din computer. Dette værktøj er baseret på donationer, så omkostningerne afhænger af dig. Du kan downloade det gratis og slette genstridige programmer af adware-typen fra systemet. Hvis det lykkes at gøre dette, bør du tænke på en donation.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog