Fjerne AdChoices (Forbedrede Instruktioner) - Fjernelsesinstruktioner

AdChoices fjernelsesguide

Hvad er AdChoices?

Hvad er AdChoices? AdChoices

AdChoices er ikke en virus. Det er en legitim service, som kan bruges til interessebaseret annoncering. Det hjælper tredjeparter med, at vise det nødvendige indhold og markedsføre sig selv på denne måde.

Men hvis du tjekker op på, hvad der bliver sagt om Ad Choices annoncer på internettet, vil du finde ud af, at næsten alle pc-brugere forsøger, at slippe af med disse kommercielle meddelelser. Det ser ud til, at den vigtigste årsag til, at folk søger dette er, at disse annoncer afbryder dem, så snart de påbegynder deres browsing på internettet.

Desværre er pc-brugerne de eneste, der skal have skylden, da AdChoices annoncer kun dukker op, efter installation af relaterede browser add-ons på systemet. Desuden kan de blive overvåget i henhold til ens behov.

Når du har klikket på AdChoices pop-up-meddelelser, kan de omdirigere dig til sponsorerede hjemmesider. Det er sådan dette reklamesystem fungerer. Men det lader til, at det kan være farligt, da AdChoices ikke tager noget ansvar for pålideligheden af disse hjemmesider. Her er en sætning fra dets Brugsbetingelser:

ALL SUCH INFORMATION, PROGRAMS, PRODUCTS, SERVICES, AND MATERIALS ARE PROVIDED “AS IS” WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, ALL IMPLIED WARRANTIES AND CONDITIONS OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, TITLE, AND NON-INFRINGEMENT. CERTAIN AREAS OF THIS SITE INCLUDE CONTENT PROVIDED OR POSTED BY THIRD PARTIES. DAA (“DIGITAL ADVERTISING ALLIANCE“) IS NOT RESPONSIBLE FOR THIS CONTENT OR THE STATEMENTS OR REPRESENTATIVES CONTAINED THEREIN.

Endelig, ligesom alt andet reklame-software, kan AdChoices indsamle forskellige oplysninger. Ifølge dets fortrolighedspolitik, kan dette være:

Personal information you knowingly choose to disclose to us such as your name, mailing address, and email address. You may provide this information when you make requests for information or assistance; Non-personal information including but not limited to browser type, IP address, operating system, the date and time of a visit, the pages visited on this Site, the time spent viewing the Site, and return visits to the Site; We may also collect aggregated information as you and others browse our Site.

Det siges også, at disse data kan blive afsløret for tredjeparter.

AdChoices

Hvordan kan jeg begynde atse AdChoices annoncer?

Hvis du er stødt på annoncer af AdChoice mens du besøger dine foretrukne hjemmesider (YouTube, Facebook, Google, etc.), bør du tænke over, hvilket gratis program, du for nylig har installeret på din computer. Det kan være, at du har brugt en forkert installationsmetode for freeware og shareware på din computer, hvilket betyder, at du også har installeret kommercielle komponenter (browser add-ons, udvidelser, plugins, værktøjslinjer, etc.) på den.

For at få mulighed for selv at se alle disse valgfrie komponenter, der gemmer sig i freeware, skal du vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode. Sørg også for, at du fjerner markeringen af alle afkrydsningsfelter, der hævder, at du vil installere browser add-ons, udvidelser, plugins, værktøjslinjer og lignende komponenter.

Hvordan fjerner jeg AdChoices annoncer?

For at slippe af med AdChoices annoncer, bør du afinstallere relaterede browser add-ons og udvidelser fra din Jobliste og hver af dine browsere. Du kan gøre dette ved hjælp af en guide, der er angivet nedenfor. Efter at have gjort dette, mener vi, at du skal køre en fuld systemscanning med opdateret anti-spyware for at sikre, at din computer er helt sikker.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Spørgsmål: Overraskende nok har jeg i morges fundet ud af, at alle mine webbrowsere er fulde af AdChoice annoncer. Jeg antager, jeg er stødt på en slags pc-infektion eller noget, og nu har jeg brug for hjælp, da disse annoncer driver mig til vanvid. Jeg fik ikke noget ud af at søge efter hjælp, bortset fra flere YouTube-videoer om, hvordan man fjerner AdChoices annoncer, men ingen af dem har hjulpet. Kunne I hjælpe?

Svar: Ja, tilsyneladende, hvis du har fundet annoncer mærket noget som “Annoncer by AdChoices” under din browsing, så har du installeret relaterede komponenter på din maskine. For at fjerne AdChoices, bør du benytte en guide, der er angivet nedenfor. Efter at have gjort det, anbefaler vi en scanning af computeren med STOPzilla, da du på denne måde vil sikre, at din computer er helt sikker og fri for potentielt uønskede programmer, malware, filrester, og så videre. Held og lykke!

Spørgsmål: Jeg har også disse AdChoices annoncer på min Firefox browser. Jeg opdaterede alt, hvad jeg kunne opdatere, jeg har installeret flere malware fjernelsesprogrammer og de finder ikke nogen af disse AdChoices. Hvad kan jeg gøre for, at slippe af med denne irriterende app?

Svar: AdChoices er ikke en virus, så hvis du ønsker at slippe af med dette program, bør du følge en vejledning nedenfor.

Spørgsmål: Hej. Jeg har et spørgsmål relateret til online annoncer. Nogle gange bliver jeg forvirret af dem. For nylig har jeg bemærket, at når jeg browser med Chrome, Opera og Firefox er nogle ord fremhævet, og bringer en annonce, når jeg holder musen over dem. De fleste af dem er markeret som “Annoncer by AdChoices”. Kan I fortælle mig, om de giver nogle infektioner eller er det bare normalt?

Svar: Hej. Svaret er simpelt – at se AdChoices annoncer er bestemt ikke en farlig ting, men hvis de har generet dig, så skal du tænke over, hvilket kommercielt program, som du for nylig har installeret på din computer. Den nemmeste og mest pålidelige måde at slippe af med dette program er, at følge de manuelle retningslinjer for fjernelse, der er angivet nedenfor.

Spørgsmål: Jeg har for nylig downloadet Java og Flash Player opdateringer. Det ser ud til, at ved at gøre dette, har jeg også fanget noget, fordi hver af mine webbrowsere er begyndt at generere tonsvis af annoncer fra AdChoices. Hvad skal jeg gøre for at stoppe dette?

Svar: Teknisk set er AdChoices ikke en virus. Det er snarere et reklameværktøj, der har tendens til at forårsage forskellige former for annoncer. I dette tilfælde, anbefaler vi dig, at følge en manuel fjernelsesguide, der er angivet længere nede og ordne din computer.

Spørgsmål: Jeg forstår ikke, hvad er der galt med min computer eller med mig, da annoncer konstant dukker op på min computer. Denne gang beskæftiger jeg mig med AdChoices, men jeg kan ikke slippe af med den, ligegyldigt hvad jeg prøver. Please hjælp!

Svar: Det er interessant, hvilke handlinger har du foretaget, for at fjerne AdChoices annoncer. Teknisk set er dette program ikke en virus, så du kan benytte en vejledning nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Intego har en gratis begrænset scanner. Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med , prøv at gøre det med Malwarebytes i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel AdChoices fjernelsesguide

Fjern AdChoices fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér AdChoices og relaterede programmer
  Se her efter AdChoices eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern AdChoices fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter AdChoices eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern AdChoices fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal AdChoices fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern AdChoices fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her AdChoices og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut AdChoices fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern AdChoices fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her AdChoices og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre AdChoices fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern AdChoices fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter AdChoices eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre AdChoices fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med AdChoices spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog