Hvad er Chrome.exe? Bør jeg fjerne den?

Chrome.exe processen kan enten være legitim eller ondsindet

Chrome.exe er en computerproces, der køres af Google Chrome. Normalt vises den, når browseren er åben og ikke bruger en for stor mængde af systemets ressourcer. En lignende proces kan imidlertid være forklædt adware, som er knyttet til Poweliks-virus. Den er designet til at generere adskillige påtrængende annoncer ved at bruge en masse CPU.

Konsekvenserne af at have Chrome.exe *32 flere processer, der udnytter op til 100% af datakraften, kan medføre permanent computerskade. Med andre ord kan du støde på betydelige slowdowns, frysninger og lang ventetid ved første øjekast. Men som tiden går, bliver dit system ubrugeligt.

Derudover genererer Chrome.exe 32 bit processen irriterende reklamer. De kan blive vist på dine mest besøgte sider som bannere, pop-ups og in-texts. På trods af at de viste annoncer ser ægte ud, er de designet til at narre folk til at klikke på dem og øge pay-per-click-indtægterne for udviklerne.

Husk også, at sådanne annoncer normalt fremmer ubrugelige og dyre systemoptimeringsværktøjer, software eller andre produkter. Men det værste er, at de kan føre dig til malware-ladede websites og afsløre computerens sårbarheder. Hvis du har en falsk Chrome.exe proces, der kører i din Jobliste, kan du dermed være i højrisiko-zonen for computerinfektioner.

Som nævnt ovenfor er der to versioner af denne proces – en normal og en ondsindet. Eksperter har en tendens til at kalde adwaren for *32 task manager virus, da den let kan genkendes i systemmonitoren. Den legitime eksekverbare fil er kun til stede, når browseren åbnes, mens malware i Chrome kører ved opstart.

Hvis du stadigvæk er i tvivl og ønsker at tjekke denne exe 32 i opgaveadministratoren, så højreklik på den og åben filplaceringen. Husk, at den oprindelige Chrome.exe proces kun er placeret i C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application directory. Hvis du kan finde den i tilfældige mapper, kan din computer være inficeret med Poweliks trojan.

Vi råder dig ikke til at fjerne Chrome.exe virus selv. Det kan være kompliceret at finde alle dens komponenter og beskytte dit system på den rigtige måde. Kør i stedet en fuld systemscanning med et værktøj til fjernelse af malware for at sikre, at denne proces faktisk er ondsindet.

Chrome.exe *32 virus fjernelsen kan klares ved hjælp af FortectIntego eller en anden robust sikkerhedssoftware. Bemærk også, at dette er en sikrere løsning, da antivirusprogrammet også vil fjerne adware-komponenter. Dermed bliver din computer rengjort for potentielt uønskede programmer (PUP'er), som omfatter adware, og den vil være beskyttet i fremtiden.

Farerne ved freeware: De kan bære på et adware-program indeni

En lang række brugere mener, at det potentielt uønskede program (PUP) har infundet sig på deres systemer udefra. Men det er langt fra virkeligheden – de leveres sammen med gratis applikationer, som brugere downloader online. Denne distributionsteknik hedder bundling, og tillader udviklerne hemmeligt at installere PUP'er som ekstra komponenter.

Ifølge LosVirus.es malware eksperter, kan du nemt undgå adware infektioner ved at følge denne vejledning:

  1. Vælg kun Avancerede/Brugerdefinerede indstillinger, når du installerer gratis software;
  2. Spring ikke trin i installationsguiden over;
  3. Hvis du ser nogle forudvalgte markeringer, skal du straks fjerne markeringen af dem;
  4. Brug altid en robust sikkerhedssoftware og opdater den regelmæssigt.

Forklaring af fjernelse af Chrome.exe virus

Vi vil advare vores læsere om, at Chrome.exe *32 virusfjernelsen kun er for erfarne brugere. Hvis du ikke har specifikke it-evner, skal du få en professionel antivirus software og slippe af med adware automatisk. Dette er den sikreste mulighed for at undgå skade på dit system.

Du kan fjerne Chrome.exe-virus med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. De anbefales stærkt af vores it-fagfolk, da regelmæssige computerbrugere ikke skal stå over for problemer under brug af disse sikkerhedsværktøjer. Du kan dog bruge en anden antivirus, hvis den er ekspert-testet og robust nok.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign