OSHI Defender gennemgang, gratis download

OPDATERING: På baggrund af rapporter fra udviklerne af OSHI Defender, virker programmet til at være blevet afbrudt. Selvom mange tredjeparts downloadkilder stadig viser sine downloads blandt tilgængelige anti-malware-værktøjer, er det officielle websted, Oshidefender.com ikke længere aktivt.

Hvis du stadig bruger OSHI Defender, skal du være opmærksom på, at den gamle version af dette værktøj ikke kan genkende og immunisere cybertrusler. Derudover inkluderede mange velrenommerede sikkerhedsleverandører det på den internationale liste over PUPs på grund af leveringen af falske positive resultater, da de fandt farlige objekter på virusfrie enheder.

Selvom OSHI Defender for flere år siden var et nyttigt redskab i sin natur, er dens aktuelle tilstand, support og kapaciteter et problem. Derfor anbefaler vi at skifte til et andet sikkerhedsværktøj, for at sikre hele systemets beskyttelse. Vores top udvalgte værktøj er FortectIntego.

OSHI Defender er en værdifuld anti-malware-løsning, der er udviklet af OSHI LIMITED, og ​​den har vist sig at være et gavnligt værktøj, der giver fremragende beskyttelse mod spyware og malware, plus, at den har en forenklet brugergrænseflade, som gør den til et værktøj, der er nemt at bruge. I modsætning til andre anti-malware-programmer overøser den ikke brugeren med mange knapper og brugerdefinerbare indstillinger, hvilket betyder, at brugere, uanset erfaring, vil være i stand til at bruge den.

Programmet har tre paneler – Scan, der deles ind i Scan og Karantæne sektioner, og derefter Indstillinger, der deler op i Indstillinger-og Undtagelsespaneler, og endelig – en Licenssektion. Interfacet er meget ligetil og nemt at bruge. Brugeren kan vælge, om han eller hun vil scanne hele systemet med Full Scan-funktionen, eller bare kontrollere de vigtigste dele med Quick Scan-funktion.

Hvad mere er, så kan brugeren tilpasse scanningen og kontrollere, om en bestemt mappe eller fil er farlig eller ej. Oven i dette kan brugeren justere det ønskede sikkerhedsniveau, som styrer følsomheden hos OSHI Defender. Alle disse indstillinger giver brugeren mulighed for hurtigt at kontrollere problemområder eller køre en fuld scanning og lade Defender kontrollere systemet grundigt. Det er klart, at OSHI Defender er et tilpasseligt antimalware-værktøj, men det er meget let at bruge det på samme tid.

Selvfølgelig er den brugervenlige grænseflade ikke det eneste fordelagtige træk, som OSHI Defender har. En anden gavnlig funktion er beskyttelse med ekstern adgang, som bygger barriere mod hackere, eller blot mod spyware og malware programmer, der lurer på skumle internetsider.

Vær opmærksom på, at mange anti-malware-programmer ikke har denne funktion, hvilket får OSHI Defender til at skille sig ud fra andre microfleece programmer. For at sige det enkelt, så kan dette program blokere ondsindede angreb og beskytte dig, hvis du klikker på et beskadiget link eller prøver at komme ind på et ondsindet websted, og hvad mere er, sikrer det sikkerheden af brugerens online-betalinger, digitale liv, og sikrer også, at brugerens personlige oplysninger forbliver private.

Programmet er i stand til at opdage irriterende programmer som adwares, browser hijackers og andre potentielt uønskede programmer, samt ondsindede computerprogrammer, som trojans og så videre.

Endelig kan OSHI Defender prale af en cloud-baseret scanningsfunktion, som gør dette anti-malware program til et letvægtsprodukt, der scanner systemet, uden at gøre det langsommere, Denne anti-malware-software er en letvægtsagent i sig selv, som aflaster størstedelen af data, der skal undersøges, til OSHI Defender udviklernes infrastruktur.

Så sendes oplysninger om de analyserede filer tilbage til kundens computer, og OSHI Defender software præsenterer listen over de filer, der er farlige, for brugeren. En sådan teknik tillader anti-malware-softwaren at scanne systemet hurtigere, give mere præcise malware afsløringer og real-time beskyttelse, og naturligvis undgå ubehagelige scanningsulemper, såsom en langsommere computer.

OSHI Defender download

Brugere, der ønsker at få OSHI Defender, kan hente dette program ved at klikke på dette download-link. Det er meget nemt at installere programmet – den brugervenlige opsætning guider brugerne gennem installationsprocessen, og det tager kun et par klik at afslutte installationen. Programmet er kompatibelt med Windows XP, 7, 8, og 10.

I øjeblikket er der ingen version til Mac-brugere, men der kan komme en om kort tid. Programmet kan downloades gratis og scanne systemet grundigt. Efter at have undersøgt systemet, giver det en liste over de registrerede trusler. Hver post viser det sted, hvor der er fundet en mistænkelig eller farlig fil.

Den gratis version af OSHI Defender giver ikke spyware og malware fjernelsesservice, men den fulde OSHI Defender versionen gør. Du kan købe OSHI Defender serienøglen for $ 39,99 USD (eller 38,02 EUR + 7,98 EUR moms for beboere i et EU-land). Dette softwareabonnement er gyldigt i seks måneder, og hvis brugeren ikke fravælger auto-fornyelsesservicen, fornyer softwareleverandøren licensen automatisk.

Det er ikke nogen lyssky markedsføringsteknik – alle oplysninger om dette findes på OSHI Defenders købsside. Brugere, der er utilfredse med produktet kan få deres penge tilbage senest 30 dage efter købsdatoen, så brugerne er frie til at teste den fulde version af denne computerbeskyttelse ssoftwaren og få en refusion i tilfælde af, at de ikke kan lide produktet.

Pas på falske eller piratkopierede udgaver af anti-spyware software!

OSHI Defender er et kvalitetsprodukt, så det er ingen overraskelse, at computerbrugere forsøger at få fat i det. Men vi vil at advare dig, der forsøger at opnå den fulde version af dette program, at dette kan føre til alvorlige konsekvenser.

  • Først og fremmest er det at bruge piratkopieret software en krænkelse af ophavsretten, og klart en forbrydelse, der pådrager sig strafansvar.
  • For det andet risikerer du at tilføje en malware-ladet fil til din pc. For eksempel kan en uskyldigt udseende OSHI Defender crack indeholde ny og kritisk malware, såsom trojans, ransomware, eller endda RATs (fjernadministrationsværktøjer). Disse programmer kan være designet til at deaktivere en piratkopieret version af anti-malware-software, og starte ulovlige aktiviteter på den kompromitterede computer med det samme.
  • Den tredje grund til at undgå piratkopierede OSHIs versioner er, at en sådan falsk software ikke kan opdateres. Det siger sig selv, at opdateringer er afgørende for anti-malware-programmer, fordi de udvider malwaredatabasen med nye virusdefinitioner, som gør programmet i stand til at opdage og fjerne de nyeste spyware-og malwareversioner. Tilsyneladende er der ingen mening i at have en piratkopieret version af en anti-malware på computeren, fordi de fleste sandsynligvis vil det være ude af stand til at identificere og fjerne de fleste af computertruslerne.

Ofte stillede spørgsmål om OSHI Defender

Spørgsmål fra Martha, 19: Hej. Jeg har lige købt en ny pc, og min ven anbefalede mig at beskytte den med en form for anti-malware eller antivirus. Jeg har hørt en masse positivt om OSHI Defender, men jeg er ikke sikker på, hvilken type program det er. Er det anti-malware, antivirus eller et anti-spyware program?

Svar: Hej, kære Martha. Din ven havde ret – det er meget tilrådeligt at beskytte systemet med en kraftfuld software på forhånd – det er et vigtigt skridt i at holde computeren sikker og på sin højeste ydeevne. OSHI Defender er en anti-spyware-software, hvilket betyder, at det er i stand til at fjerne både spyware-og malwareprogrammer. Derfor kan det fjerne potentielt uønskede programmer, der initierer irriterende aktiviteter på computersystemet, og også kritiske virusser, der udfører ulovlige aktiviteter.

Spørgsmål fra Richard, 47: Jeg vil gerne købe OSHI Defender aktiveringskoden, men jeg er usikker på, hvad dette program faktisk gør. Hvad vil jeg få til gengæld for mine $39,99?

Svar: Kære Richard, OSHI Defenders fulde version giver adgang til alle gavnlige funktioner i OSHI Defender. Det betyder, at dette program vil beskytte din browser og computer fra malware og cyber-angreb, blokkere uautoriserede forsøg på at få adgang til din computer eksternt, sikre dine online-betalinger og beskytte dine personlige data. Desuden vil du være i stand til at kontakte erfarne IT-eksperter, når som helst du ønsker, og bede dem om hjælp i tilfælde af, at softwaren ikke fjerner en bestemt virus eller et program.

Spørgsmål fra Jordyn, 25: Kan jeg stole på OSHI Defender? Hvordan kan jeg vide, om dette program rent faktisk kan fjerne virus fra min computer?

Svar: Kære Jordyn, det er meget enkelt. Bare installér OSHI Defender og kør en systemscanning med det. Systemscanningen er gratis – du behøver ikke at betale for at se, om systemet er inficeret. Men for at fjerne virussen, er du nødt til at få den licenserede version af softwaren. Alle brugere kan få en refusion, hvis de ikke kan lide funktionaliteten af denne software – men vi er sikre på, at du vil være tilfreds med dette produkt, og med rette vurdere dets muligheder.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions