Hvad er msascuil.exe? Bør jeg fjerne den?

Msascuil.exe – en fil udviklet af Microsoft Corporation

Msascuil.exe er en sikker fil, som er udviklet af Microsoft Corporation til Windows 10. Filnavnet står for Microsoft antivirus security center user interface logo (Microsofts antivirus-sikkerhedscenter brugergrænseflade logo). I første omgang blev denne eksekverbare fil først udgivet i Redstone 1 opdateringen, 2016 og kører ved opstart. Dens formål er at vise ikonet for Windows antivirusprogrammet, også kendt som Windows Defender Center.

Selvom Msascuil.exe er en legitim eksekverbar fil, kan der være den ondsindede version af den på cyberspace. Bemærk, at Microsoft-filen skal være placeret i C:\Program Files\Windows Defender-mappen. Hvis du kan finde den på tilfældige steder på dit system, kan det være malware, der er forklædt som et originalt program.

Typisk kan du bekræfte legitimiteten af Msascuil.exe ved at kontrollere følgende funktioner i filen:

  1. Katalog hvor den er placeret
  2. Filstørrelse;
  3. Om den åbnes som de fleste af standardprogrammerne.

Selvom malware normalt er placeret i mapper som C:\Windows eller C:\Windows\System32, ligger den oprindelige fil i undermappen til C:\Program Files. Ligeledes er den første ting at gøre, hvis du er i tvivl om denne software, at kontrollere stedet, hvor den er placeret. Hvis det er et ondsindet program, kan du straks fjerne Msascuil.exe.

Hvis du stadig er bekymret for Msascuil.exe, kan du desuden kigge på filens størrelse. Typisk bør den variere fra 483.840 byte til 631.808 byte afhængigt af versionen af Windows OS. Vær også opmærksom på, at dette program ikke åbner et synligt vindue, når den bliver klikket på.

Derfor foreslår vi, at du følger nedenstående 3-trins vejledning, hvis du bemærker enhver form for mistænkelig aktivitet, der udføres på din computer af softwaren. Du kan altid hurtigt fuldføre Msascuil.exe-fjernelsen, hvis du er sikker på, at det er malware. Til dette skal du bruge FortectIntego, da det vil dobbelttjekke, om den eksekverbare fil er sikker.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan være farligt at slippe af med Msascuil.exe uden grund. Microsoft support advarer om, at dette program er et komponent for Windows Defender, som er ansvarlig for at beskytte dit system mod malware og andre højrisiko computer infektioner. Ligeledes kan afinstallering af den muligvis udsætte din pc for fare.

Malware og andre PUP'er kan komme sammen med gratis applikationer

Msascuil.exe er som nævnt ovenfor en sikker fil til Windows 10-brugere. Dette program kan dog være forklædt malware, hvis versionen af Windows er ældre, som 8/8.1/7/Vista/XP. Mest almindeligt kunne den være kommet ind i dit system under installationen af softwaren, som f.eks. Upålidelige systemoptimeringsværktøjer eller filomformere.

Mens du installerer programmerne med anbefalede eller hurtige parametre, der er indstillet på installationsprogrammet, er det ikke muligt at identificere, pm det potentielt uønskede program er bundlet sammen. På samme måde skal du altid vælge Brugerdefinerede eller Avancerede indstillinger og aldrig springe trin over under installationsproceduren.

Husk også, at du skal fjerne markeringer af forudvalgte tjek-bokse, som giver din tilladelse til at installere det potentielt uønskede program. Eksperter fra NoVirus.uk siger dog, at du altid kan bruge professionel antivirus software med real-time beskyttelse for at forhindre, at malwaren infiltrerer systemet automatisk.

Slip af med Msascuil.exe virus

Vi vil gerne bede dig om at sikre, at Msascuil.exe er ondsindet, før du afinstallerer den fra dit system. Bemærk, at hvis du sletter denne fil, uden en god nok grund, kan computerens sårbarheder blive udsat for forskellige cybertrusler. Du rådes til at køre en fuld systemscanning med professionel antivirus software.

Hvis den registrerer malware, kan du fjerne Msascuil.exe automatisk. Vores forslag til top antivirusværktøjer ville være FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes. De testes af vores it-eksperter og anbefales til almindelige computerbrugere. Det tager kun nogle minutter, før din computer vil være sikker mod malware, spyware eller andre farer.

Desuden skal du ikke forsøge at udføre Msascuil.exe-fjernelse selv. Da denne fil er uløseligt forbundet med Windows OS, kan du beskadige systemet, hvis du ved et uheld sletter andre programmer, som er afgørende for, at dit operativsystem fungerer korrekt. Derfor er du altid afhængig af sikkerhedssoftwaren eller en professionel it-ekspert.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign