Sådan afinstallerer du SpyHunter

Af Jake Doevan - -
123

SpyHunter Kundeservice

Hvis du har åbnet et indlæg kaldet “Sådan afinstallerer du SpyHunter”, vil vi gætte på, at du ikke er tilfreds med dette program, og at du ønsker at afinstallere det fra din computer. Men før du gør dette, bør du sikre dig, at du tjekker alle de funktioner, der er indbygget i SpyHunter.

Hvis den vigtigste årsag til, at du har besluttet at slippe af med denne anti-spyware, er, at dens manglende evne til at finde en virus, der gemmer sig i din pc, så bør du vide, at du i dette tilfælde kan bruge programmets gratis tekniske support service. Faktisk er SpyHunter allerede berømt for denne funktion, der garanterer fjernelse af selv de mest farlige vira. Den første ting, du skal gøre er dog, at opdatere denne software. Denne anti-spyware scanner computeren og sammenligner opdagede filer med sine virus definitioner, så hvis din virus ikke er blandt dem, kan den blive overset. Hvis dette ikke virker for dig, bør du tænke på at benytte dig af SpyHunter support service, som kaldes Spyware HelpDesk. Det er en kombination af Custom Fix og Live Technical Support funktioner. Mere information om brugerdefinerede rettelser og andre gode tjenester, der kan tilbydes af dette sikkerhedsværktøj, kan findes i denne anmeldelse.

SpyHunter refusion

Hvis du stadig mener, at du ønsker at afinstallere SpyHunter, kan du benytte en vejledning, som er angivet nedenfor. Hvis du har købt softwaren (den gratis version af dette program kan kun bruges til scanninger. Du skal aktivere den for at få evnen til at fjerne parasitter fra din computer), kan du også modtage SpyHunter tilbagebetaling af det beløb, du har betalt for softwaren. Bemærk, at anmodning om refusion bør indledes inden for 30 dage fra købsdatoen.

SpyHunter Alternativer

Før du afinstallerer SpyHunter, skal du huske en ting mere – du må ALDRIG efterlade din computer ubeskyttet. Før du starter SpyHunters aflysningsproces, bør du installere et af dens alternativer på din computer. Du kan erstatte denne malware sikkerhedspakke med STOPzilla eller Malwarebytes anti-malware, der også har vist gode resultater, når de opdager og fjerner skadelig software og virus.

Fjern SpyHunter

For at afinstallere SpyHunter fra systemet, kan du benytte dig af en af disse metoder:

Metode 1: Ved hjælp af Tilføj/fjern programmer

Afinstallér SpyHunter fra Windows 7 / Vista / XP-systemer

  • Klik på Start → Kontrolpanel → Programmer (hvis du er Windows XP-bruger, skal du klikke på Tilføj/fjern programmer).

  • I Programmer vinduet skal du højreklikke på SpyHunter, og derefter klikke på Fjern/rediger knappen.

Spyhunter Uninstall

  • Nu burde du se vinduet Enigma Software Installer. Klik Fortsæt med at Afinstallere og derefter Ja, når den beder om det, hvis du er sikker på, at du ønsker at fjerne SpyHunter.

Uninstall SpyHunter

Afinstallér SpyHunter fra Windows 10 / Windows 8-systemer

  • Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i nederste venstre hjørne af skærmen. Når Hurtig adgang Menuen dukker op, skal du vælge Kontrolpanel og Fjern et program.

Win10 Control Panel

  • Her skal du højreklikke på SpyHunter og klikke på Fjern knappen.
  • Når vinduet Enigma Software Installer dukker op, skal du klikke på Fortsæt med at Afinstallere. Nu skal du klikke på Ja knappen, når den beder dig om det, hvis du er sikker på, at du ønsker at fjerne SpyHunter (tredje foto).

Metode 2: Ved at bruge ‘Uninstall SpyHunter’ funktionen

  • Klik på Start → Alle programmer, og vælg SpyHunter. Vælg derefter Afinstallér.

Start Menu

  • Når du ser vinduet Enigma Software Installer, skal du klikke på Fortsæt med at afinstallere. Nu skal du klikke på Ja knappen, når den beder dig om det, hvis du er sikker på, at du ønsker at fjerne SpyHunter (tredje foto).

Det er det! SpyHunter er afinstalleret fra din computer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
SpyHunter Tilfredsheds
Garanti
Download
SpyHunter Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af SpyHunter 5, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
SpyHunter 5 har en gratis begrænset scanner. SpyHunter 5 tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Mere end 40.000.000 downloads!
Mere end 40.000.000 downloads!

Anmeldelser på andre sprog

Filer
Software
Sammenlign