Plumbytes vejledning

Af Jake Doevan - -
12

Plumbytes Freevs Plumbytes Full version

Plumbytes Anti-Malware er et program, der hurtigt vinder popularitet blandt computerbrugere. Selv udgiveren af dette program, Plumbytes Software Lp. der er et relativt nyt anti-malware-softwareselskab, er vokset hurtigt og bevist, at et nyt anti-malware program kan være lige så kraftigt som et gammelt og velkendt et. Plumbytes Anti-malware program giver en væsentlig beskyttelse, der identificerer, standser og afinstallerer mistænkelige spyware-programmer eller kritiske malware eksempler. Ud over at dette program har en brugervenlig grænseflade, så kan selv de mindst erfarne pc-brugere nemt bruge det og holde deres computere rene ved hjælp af det. Desuden tilbyder Plumbytes Software gratis 24/7 teknisk support til brugerne af dette produkt, og hjælper med at slette selv de mest genstridige computerinfektioner, ved at give en tilpasset rettelse. Hvis du vil vide mere om Plumbytes virksomhedssystemprincipper, kan du læse denne anmeldelse.

Ligesom andre pålidelige anti-malware programmer, betyder det ikke, at den giver det fulde sæt af funktioner gratis. Den fulde version af Plumbytes Anti-Malware koster 34,99€ (ca. 260 DKK) (eksklusiv moms). Den licenserede version af dette program finder og fjerner malware, spyware, beskytter browsere mod browser hijackers, og selv de mest alvorlige computertrusler som orme, trojans og rootkits. Men brugere, der ønsker at prøve dette program, inden de køber det, kan teste, hvor hurtigt det scanner systemet eller bare for at se, om computeren skal rengøres eller ej, kan prøve den gratis version af softwaren. Husk på, at den gratis version kan registrere malware, men kan ikke afinstallere det. Hvis brugeren beslutter sig for ikke at bruge dette anti-malware værktøj, kan han eller hun nemt afinstallere Plumbytes via Kontrolpanelet.

Hent Plumbytes

Du kan hente Plumbytes Anti-Malware setup her. Filen (antimalwaresetup.exe) fylder kun 568Kb, så det bør kun tage et par sekunder at hente den. For at starte dette setup, skal du bare dobbeltklikke på den downloadede fil. Når en pop-up så spørger, om du ønsker at tillade dette program til at foretage ændringer på din pc, skal du klikke på OK, og Plumbytes installationsprogrammet vil dukke op. For at starte installationen, skal du blot klikke på Install. Installationsprogrammet vil hente programmet og installere det på systemet. Plumbytes er et letvægtsprogram, så hele installationen bør ikke tage mere end et par minutter.

Scan systemet med Plumbytes

Programmet starter en Smart Scan, så snart det er installeret. Plumbytes bruger en multi-tråd scanningsalgoritme, som arbejder op til 5 gange hurtigere end nogen anden. Med andre ord, scanner Plumbytes systemet hurtigt, men grundigt. Det kontrollerer ikke kun filer og programmer, der er gemt på systemet, men scanner også webbrowsere og registrerer alle mistænkelige sporingscookies, udvidelser eller andre komponenter, der er føjet til dem. Efter at have afsluttet scanningen, giver programmet brugeren mulighed for at fravælge bestemte trusler, der er fundet og efterlade dem på systemet.

Plumbytes Smart Scan

Du kan indstille dette program til at undersøge systemet, så snart du starter computeren. Bare gå til Settings > og sørg for, at Launch Anti-Malware at PC Startup og Perform Scan on Startup mulighederne er valgte. Det er også tilrådeligt at søge efter softwareopdateringer ofte og installere dem, så snart de bliver frigivet – på denne måde vil trusselsdatabasen lastes med nyeste virusdefinitioner og anti-malware programmet bliver i stand til at identificere og fjerne dem. For at opdatere anti-malware programmet, skal du gå til Overview fanen og klikke på Check for Updates. Installér dem, hvis der er nogen.

Plumbytes Anti-Malware

Aktivér Plumbytes Anti-Malware og fjern fundne trusler

Når dette PC beskyttelsesprogram fuldender sin Smart Scan, præsenterer det brugeren for alle trusler, der blev identificeret. Brugeren kan fravælge dem som han eller hun ønsker at beholde, for at forhindre dem i at blive fjernet fra systemet. For at slette farlige genstande, skal brugeren aktivere softwaren ved at indtaste Plumbytes Serial Key, også kendt som Plumbytes License Key. Hvis du ikke har nøglen endnu, skal du klikke på Remove Threats knappen og derefter klikke på I want to purchase the key. Derefter vil du blive ført til en hjemmeside, hvor du kan købe nøglen. Hvis du allerede har købt den fulde version af Plumbytes, og du har nøglen allerede, skal du blot indtaste den i feltet og klikke på Activate. Så gå tilbage til scanningsresultater, og klik på Remove Now igen. Dette anti-malware program vil så begynde at slette det ene skadelige objekt efter det andet, hvilket gør systemet rent og malware-frit. Du kan blive opfordret til at genstarte pc’en for at anvende ændringerne, når programmet sletter alle ondsindede programmer og komponenter.

Remove threats with Plumbytes

Tilbud
Gør det nu!
Download
Plumbytes Tilfredsheds
Garanti
Download
Plumbytes Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Plumbytes Anti-Malware, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Plumbytes Anti-Malware har en gratis begrænset scanner. Plumbytes Anti-Malware tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.

Anmeldelser på andre sprog

Filer
Software
Sammenlign