Hvad er Osiris.dll? Bør jeg fjerne den?

Hvad står Osiris.dll for?

Osiris.dll filen er forløber for den truende Osiris ransomware. Denne virus tilhører Locky-gruppen af infektioner. Det er den seneste variation efter .aesir, .zzzzz filvirusserne. Denne gang har svindlerne søgt inspiration i den egyptiske mytologi, eftersom de har opkaldt deres virussen efter de dødes gud – Osiris malware. I trit med traditionen hos tidligere virusser, foretrækker den nuværende virtuelle trussel at udføre sine aktiviteter gennem .dll kommandoen, da de særlige forhold i dll (Dynamic-Link Library). tillader en bedre kommunikation og interrelation mellem flere programmer og apps samtidig. Hvad mere er, så bruger den mindre plads end almindelige Exe-filer. Ligeledes styrker implementeringen af denne fil kun den kraftfulde malware. Lad os kort gennemgå driften hos denne ondsindede fil for at opnå en bedre forståelse af, hvordan man kan forhindre malware.

Hvordan virker denne ransomware?

I sammenligning med andre ransomwaregiganter, har Locky været under udvikling med lynets hastighed. De vigtigste styrker hos malwaren er tilfældigvis benyttelsen af AES og RSA krypteringsalgoritmerne, som koder filerne med et komplekst sæt af numeriske ciphers. Ligeledes er det at afkode filerne uden at have et dekrypteringsværktøj fortsat en udfordring. Derudover giver den aktuelle version af cyber-infektionen mere fleksibilitet til malwaren. Konkret set hjælper dll på kommunikationen mellem flere programmer. Osiris ransomware påbegynder sin aktivitet, når VBA makro er aktiveret. Selve truslen forsøger at invadere computere via beskadigede spam e-mails. På grund af abonnementer på flere domæner, bliver mængden af spam ukontrolleret. Bemærk, at nogle af dem kunne indeholder Osiris malwaren.

Når det lykkes at infiltrere systemet, bliver en .dll installationsfil downloadet. Interessant nok har det downloadede indhold ikke udvidelsen dll filudvidelsen, men vil i virkeligheden være forklædt som .spe. For at filen kan fuldføre sin mission, vil den benytte en Rundll32.exe systemfil, der er integreret i Windows-operativsystemet. Endvidere bliver de vigtigste filer fra Locky downloadet. Når processen er færdig, begynder malwaren at kigge efter alle potentielt vigtige filer og indkode dem.

At komme af med Osiris virus og osiris.dll

Ransomware er helt sikkert dårlige nyheder for enhver bruger, uanset om det er en virksomhed eller en almindelig internetbruger. Angrebet fra Osiris kan være starten på langvarige eftervirkninger i erhvervslivet eller privat online aktivitet. Du kan fjerne truslen ved at scanne din enhed med et sikkerhedsværktøj, som FortectIntego. Med hensyn til dll-filen, kan du slette den manuelt. Dog vil det ikke fjerne ransomwaren helt. Bemærk, at Osiris fjernelsen ikke afkoder filerne.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign