Fjern .zzzzz virus (Forbedret Guide)

.zzzzz virus fjernelsesguide

Hvad er .zzzzz filudvidelsesvirus?

Dårlige nyheder: Locky gemmer sig under .zzzzz filudvidelsen

.zzzzz filudvidelsesvirus er blevet afsløret i at være en anden version af den truende Locky virus. De aktuelle begivenheder viser, at Locky med succes har regenereret sin titel hos de farligste cybertrusler. Det er interessant, at der er en synlig konkurrence mellem hackerne med denne trussel og Cerber, som også har indført deres 6. version – Cerber 4.1.6. Locky udviklerne kan blive rost for deres sans for humor, da de skiftede fra mytologi-inspirerede infektioner, såsom ODIN og Thor ,til sådanne virusser som .shit virus, .aesir, og .zzzzz filudvidelsestrusler. Den nye version er blevet navngivet i overensstemmelse med de førnævnte trusler. Men der er ingen grund til panik, da du bør koncentrere dig om fjernelsen af .zzzzz virus. Spild ikke din tid og installér FortectIntego for at fremskynde denne proces.

Mens der har været lejlighedsvise historier om, at denne ransomware har kapret databaser hos medicinske institutioner og større virksomheder, har almindelige brugere nok ikke bekymret sig så meget om deres cybersikkerhed. Det var kun et spørgsmål om tid, før udgiverne af denne skræmmende cyberinfektion ville lancere en endnu mere lumsk kampagne. Nyheden om den fundne virus på Facebook i forklædning af .svg fil gik hurtigt viralt. Ved denne lejlighed lancerede svindlerne en “back-up” – .zzzzz malware. Der er ikke mange opdaterede funktioner. Den vigtigste er den ændrede udvidelse, der bliver knyttet til de ødelagte data. Nu er værdifulde dokumenter, billedfiler, lydfiler og mediefiler, mærket med [8_tilfældige_tegn] – [4_tilfældige_tegn] – [4_tilfældige_tegn] – [4_tilfældige_tegn] – [12_tilfældige_tegn] .zzzzz udvidelser. Denne virus præsenterer sine krav i INSTRUCTION.html, _6-INSTRUCTION.html, og -INSTRUCTION.bmp filerne.

$|$+$**
|+__.-
!!! IMPORTANT INFORMATION !!!
All of your files are encrypted with RSA-2048 and AES-128 ciphers.
More information about RSA and AES can be found here:
hxxp://en.wikipedia.org/wiki/RSA (cryptosystem)
hxxp://en.wikipedia.org/wiki/Advanced Encryption Standard
Decrypting of your files is only possible with the private key and decrypt program, which is on our secret server.
To receive your private key follow one of the links:
If all of this addresses are not available, follow these steps:
1. Download and install Tor Browser: hxxp://www.torproject.org/download/download-easy.html
2. After a successful installation, run the browser and wait for initialization.
3. Type in the address bar:
4. Follow the instructions on the site.
_$+=$.$-*$$$
+*-++|| *==_*-a-
__+$|+++-$-.+

Apropos løsesumsnoten, så er den aktuelle løsesum indstillet til $740 (ca. 5.100 DKK), mens den stadig varierer alt efter om den inficerede bruger er en almindelig pc-bruger eller er knyttet til en virksomhed. Desværre har bruddet, der involverede Office of Personnel Management kun lettet opgaven for cyber kampagnen .zzzzz hijack. Efter svindlerne havde opnået personlige data fra millioner af føderale medarbejdere, fandt de på meget mere destruktive infektionsteknikker. Uanset hvor farefuld denne virus kan se ud, skal du fjerne .zzzzz ransomware med det samme. Endelig vil vi gerne advare om, ikke at installere Locky Decrypter, der fremmes af hackere. Der er ingen garanti for, at du vil kunne hente filerne efter overførsel af pengene. Programmet kan dekryptere filerne, men til gengæld efterlade de inficerede filer på systemet, som ville reaktivere hijacket i fremtiden.

Hvordan kan pc’en blive smittet med virus?

Denne ransomware forstærkede sine distributionskanaler, ved målrettet at gå efter brugere via vedhæftede filer i e-mails. Desværre forbliver dette det mest indbringende værktøj til at levere .zzzzz virus hijacker. De seneste sager viser, at malware kan skjule sig under Amazon og sende dig e-mails med en .zip vedhæftet fil, der angiveligt indeholder oplysninger om din ordre. Alternativt kan nogle e-mails påstå at have detekteret ulovlig aktivitet, der er sendt fra OPM. Du må ikke falde for et sådant bedrag og i stedet opdatere dine sikkerhedsprogrammer. Husk, at virus spredes via trojans. Sidstnævnte kan lure på websteder, der reklamerer med piratkopieret indhold eller lignende P2P fildelingsdomæner.

At komme af med .zzzzz ransomware

Da infektionen har en omfattende struktur, bør du ikke spilde tid på den manuelle procedure med .zzzzz fjernelsen. I stedet bær du installere og opdatere anti-spyware-programmer, som f.eks FortectIntego eller Malwarebytes, som er i stand til at opdage de trojans, der også bærer på ransomware. Når du har fjernet .zzzzz virus helt, skal du se på anbefalingerne for at gendanne dataene. Den bedste måde at gøre dette på, er at benytte sikkerhedskopierne. Hvis du ikke har dem, kan du bruge følgende anbefalede hjælpeprogrammer. Endelig, så vær opmærksom på den modtagne spam og de almindelige e-mails. Selv hvis du får beskeden fra det velkendte selskab, skal du kigge efter grammatik-og stavefejl. De kan være antydninger af, at en af disse Locky versioner forsøger at angribe din enhed.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .zzzzz virus fjernelsesguide

Fjern .zzzzz ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .zzzzz

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .zzzzz fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .zzzzz ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .zzzzz. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .zzzzz fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne .zzzzz fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af .zzzzz, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Er Data Recovery Pro hjælp?

Hvis du ikke har kopier af dine filer, kan dette hjælpeprogram være din eneste chance for at gendanne i det mindste nogle af de vigtige filer. Oprindeligt  skulle programmet hjælpe med at hente de beskadigede eller mistede filer.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af .zzzzz ransomware;
 • Gendan dem.

Effektiviteten af Windows Previous Version funktionen

Hvis Systemgendannelse er aktiveret, kan du få adgang til den tidligere gemte kopi af dokumentet. Dog kan denne metode være mere tidskrævende.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Hvordan virker ShadowExplorer?

Den største fordel ved dette program, er dets evne til at få adgang til shadow volume kopier og skabe kopier af de tabte data. Men denne metode vil kun lykkes i tilfælde af, at .zzzzz filudvidelsesvirus ikke har slettet dem på forhånd.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .zzzzz og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog