Fjern Pop-up annoncer (Fjernelsesinstruktioner) - jul 2017 opdatering

Pop-up annonce fjernelsesguide

Hvad er Pop-up annoncer?

Hvad er disse tilfældige pop-up annoncer, der vises på min browser?

Pop-up ads

Hvis tilfældige pop-up-annoncer afbryder dig under hver af dine browsing sessioner, bør du tjekke din computer med opdateret anti-spyware. Vi er næsten sikre på, at det vil informere dig om Name, ViewPassword, Offers4U, Jollywallet, Superfish eller anden adware, browser hijacker eller potentielt uønsket program, der gemmer sig i dit systems baggrund og forårsager disse irriterende annoncer og omdirigeringer under dit browsing.

Vær opmærksom på, at sådanne programmer nemt kan kapre hver webbrowser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, etc.), fordi de er kompatible med hver af dem. Efter at gøre det, begynder de at spore pc-brugere og indsamle oplysninger om deres vaner. Efter at få mere viden om folks søgetermer og mest besøgte websteder, begynder de at vise browser popups, bannerannoncer, in-text links og lignende indhold.

Her er vi nødt til, at advare dig om, at de fleste adware annoncer virker meget nyttige og kan fyldes med sådanne oplysninger, som meddelelser om rabatter, prissammenligninger, information om manglende opdateringer, osv. De kan også være fyldte med stjålne logoer, overbevisende billeder og lignende ting. Dette gøres blot for at narre folk til, at klikke på disse falske pop-up annoncer og derefter omdirigere dem til de nødvendige hjemmesider.

Selvfølgelig er der ikke nogen garanti for, at disse pop-up-reklamer ikke vil forsøge at omdirigere dig til usikre, mistænkelige og endda ondsindede websteder, der bruges til at fremme malware. Endelig kan adware, der er relateret til uønskede pop-up-reklamer, nemt bremse arbejdet på din computer og kan også få hver af dine webbrowsere til, at køre langsommere end nogensinde.

Hvis du allerede har bemærket irriterende pop-up annoncer, der vises på hver af dine webbrowsere uden pauser, bør du ikke spilde tiden og scanne din computer med et velrenommeret anti-spyware program, såsom FortectIntego.

Pop-up ads

Hvordan kan pop-up annoncer hijacke min computer?

Adware, der bruges til at vise tilfældige pop-up-reklamer under folks browsing, er oftest forårsaget ved hjælp af en vildledende fordelingsteknik, som er kendt som “bundling”. Denne metode hjælper udviklerne af forskellige freewared (download managers, PDF creators, video streaming software, videooptagelse software, etc.) med at tjene penge, ved at fremme tvivlsomme browser add-ons, udvidelser, plugins, værktøjslinjer og lignende applikationer. Hvis du vil undgå dem, er det her, hvad du skal huske på:

 • Før du installerer et program, skal du læse, hvad der bliver sagt i dets fortrolighedspolitik og slutbruger licensaftale. Hvis der er noget om indholdet af tredjeparter, reklamer, indsamlinger af dine browsing oplysninger osv, skal du annullere installationen.
 • Sats på en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmulighed, for at få mulighed for at se valgfrie komponenter. Her bør du fjerne markeringen af alle pre-kontrollerede afkrydsningsfelter, der tillader installation af tvivlsomme browser add-ons, udvidelser, plugins og værktøjslinjer.
 • Når du har valgt en Brugerdefineret eller Avanceret installation, bør du også holde dig væk fra tilbud om, at ændre din startside eller standard søgemaskine.
 • Installér et velrenommeret anti-spyware program, der vil hjælpe dig med, at lægge mærke til mistænkelige programmer og deres forsøg på at ændre pc'ens indstillinger.

Hvordan fjerner jeg pop-up-annoncer?

Opdukken af tilfældige popup-annoncer på hver af dine web-browsere, er et af de tydeligste tegn, der viser, at din computer er blevet ramt af adware eller et lignende potentielt uønsket program. Vær opmærksom på, at sådanne programmer i dag fremmes aktivt på internettet ved hjælp af mistænkelige distributionsmetoder, så det er ingen overraskelse, at din computer er blevet kapret af et af dem.

Heldigvis er det ikke svært, at slippe af med pop-up annoncer og relaterede adwares. For at gøre dette, behøver du blot at scanne din computer med et af de programmer, der er angivet nedenfor. Selvfølgelig kan du også vælge en automatisk pop-up-reklamefjernelse. Men i dette tilfælde kan vi ikke give dig navnet på den adware, der er relateret til den uønskede aktivitet på din computer…

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Pop-up annonce fjernelsesguide

Fjern Pop-up fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Pop-up og relaterede programmer
  Se her efter Pop-up eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Pop-up fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Pop-up eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Pop-up annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Pop-up fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Pop-up fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Pop-up og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Pop-up fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Pop-up fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Pop-up og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Pop-up fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Pop-up fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Pop-up eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Pop-up fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Pop-up spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog