Fjern “Internet Explorer Critical ERROR” virus (Fjernelsesguide) - jan 2018 opdatering

“Internet Explorer Critical ERROR” virus fjernelsesguide

Hvad er "Internet Explorer Critical ERROR" virus?

Internet Explorer Critical Error – svindelnummeret der udnytter naive brugere

"Internet Explorer Critical ERROR" virus

Internet Explorer Critical Error svindelnummeret er et trick, der bruges til at franarre penge fra uerfarne pc-brugere. Når de beskæftiger sig med det, bliver de informeret om et ikke-eksisterende problem og tilbydes falske fjernelsestjenester. Internet Explorer Critical Error-beskeden vises normalt som et stort rødt vindue, der vises, så snart offeret omdirigeres til et mistænkeligt websted. Det er ikke din skyld, at du er blevet omdirigeret af denne svindler – potentielt uønskede programmer (PUP'er) er designet til at lede nysgerrige mennesker til websteder, der fremmer skadeligt indhold.

Den falske Internet Explorer Critical Error-besked alarmerer dig om en RDN/Trojan.worm![rand] Infektion og opfordrer indtrængende til at kontakte Microsoft Technical Support straks via +1 888 780 0587 nummeret. For at få det til at se endnu mere ægte ud, lister de mulige tråde, hvis brugeren nægter at reagere:

 1. Your passwords may be exposed;
 2. Your browsing-related data and browser history might be collected;
 3. Your identity and credit card details can be stolen.

På dette tidspunkt ønsker vi at forsikre dig om, at din computer ikke er inficeret med denne virus, som svindlerne informere dig om. Microsoft tilbyder ikke tjenester, der indeholder personlige advarsler om mulige sikkerhedstråde, og de viser heller ikke kontaktnummeret til teknisk support andetsteds end på deres officielle hjemmeside.

Derfor skal du ikke ringe via det givne nummer. I stedet foreslår vi, at du scanner din computer ved hjælp af FortectIntego sikkerhedssoftware og eliminerer potentielt uønskede programmer for at beskytte dine personlige data og afslutte fjernelse af Internet Explorer Critical Error svindel-fjernelse.

Men hvis du er interesseret i, hvad der sker, hvis du ringer til svindlerne – kan de måske bede dig om at give fjernadgang til dit system, for hurtigt at løse problemet. Hvad de egentlig sandsynligvis ville gøre, er at inficere det med forskellige typer af højrisiko-malware og bede dig om at købe en dyr sikkerhedssoftware til at fjerne den.

Ved at ringe til nummeret i den falske Internet Explorer Critical Error alarm, giver du bevidst svindlerne dit mobilnummer og risikerer at få falske sms'er fra dem, så de kan svindle endnu flere penge fra dig. Tro ikke på de kriminelle og luk vinduet med “kritisk fejl” alarmen øjeblikkeligt.

"Internet Explorer Critical ERROR" svindelnummer"Internet Explorer Critical ERROR" virus viser vildledende meddelelser via offerets browser, for at narre ham/hende til at ringe til tech support svindlere

Potentielt uønskede programmer distribuerer adware, der bruges til at vise falske alarmer

Tech support scam virus fremmes af potentielt uønskede programmer, der genererer popup-vinduer og påtrængende annoncer, der fører til ondsindede websteder.

Ifølge Dieviren.de gør udviklerne deres bedste for at få deres reklamer til at se tiltalende ud og lokke naive folk til at klikke på dem. Som følge heraf undlader folk ofte at lægge mærke til annoncernes bedrageriske oprindelse og omdirigeres til mistænkelige sider. Indholdet, de viser, kan bruges til at distribuere adware, malware og andre højrisiko computerinfektioner.

Derfor bør du undgå at klikke på vildledende annoncer, for at beskytte dit system mod at udløse en automatisk installation af potentielt uønskede applikationer.

Desuden bør du holde din software jævnligt opdateret. Hackere har tendens til at søge efter systemsårbarheder. Med andre ord, for at omgå systemet for at inficere det med en virus.

Vær også opmærksom på, at internettet er fuldt af sikkerhedsprogrammer fra mistænkelige udviklere. Så download kun din fra verificerede hjemmesider og brug et direkte link, hvis det er muligt.

Enkel vejledning til at fjerne Internet Explorer Critical Error

Hvis du har bemærket, at mistænkelig aktivitet udføres på din computer, skal du omgående genoverveje automatisk og manuel fjernelse af Internet Explorer Critical Error.

Vores it-specialister vil gerne informere dig om, at potentielt uønskede programmer har tendens til at omdirigere dig til mistænkelige websites, der kan inficere andre ondsindede applikationer på din computer. Hvis du forsøger at slette kompromitterede filer selv, kan det resultere i endnu mere skade.

Derfor anbefaler vi dig at fjerne Internet Explorer Critical Error-svinelnummeret automatisk ved hjælp af en velrenommeret sikkerhedssoftware. Hent den fra verificerede udviklere og scan din computer.

Men hvis du beslutter dig for at fjerne malware manuelt, får du en detaljeret vejledning nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel “Internet Explorer Critical ERROR” virus fjernelsesguide

Fjern “Internet Explorer Critical ERROR” fra Windows systemer

Dræb Internet Explorer Critical Error svindelnummer virus ved hjælp af retningslinjerne fra erfarne 2-Spyware malware fjernelseseksperter.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér “Internet Explorer Critical ERROR” og relaterede programmer
  Se her efter “Internet Explorer Critical ERROR” eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern “Internet Explorer Critical ERROR” fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter “Internet Explorer Critical ERROR” eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern “Internet Explorer Critical ERROR” virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal “Internet Explorer Critical ERROR” fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern “Internet Explorer Critical ERROR” fra Mozilla Firefox (FF)

Brug de medfølgende retningslinjer til at udrydde resterne af malware fra Firefox.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her “Internet Explorer Critical ERROR” og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut “Internet Explorer Critical ERROR” fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern “Internet Explorer Critical ERROR” fra Google Chrome

Du skal muligvis nulstille Chrome for at slippe af med den meget irriterende virus.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her “Internet Explorer Critical ERROR” og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre “Internet Explorer Critical ERROR” fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern “Internet Explorer Critical ERROR” fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter “Internet Explorer Critical ERROR” eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre “Internet Explorer Critical ERROR” fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med “Internet Explorer Critical ERROR” spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog