Fjern Tech Support Scam virus (Virus Fjernelsesguide) - jan 2018 opdatering

Tech Support Scam virus fjernelsesguide

Hvad er Tech Support Scam virus?

Hvad er der at vide om Tech Support Scam virus?

Tech Support Scam virus

Med teknologi der udvikler sig hver dag, er vi i stigende grad involveret i den virtuelle verden. De kriminelle har lært at gøre brug af denne involvering og opfinder mange måder at udnytte de intetanende ofre på. Tusinder, hvis ikke millioner af mennesker er allerede blevet lokket gennem scam opkald, men Tech Support Scam sætter dette bedrageriforretning på et helt andet niveau.

Denne type scam involverer både computer-og telefonteknologier til at presse penge ud af brugerne. De involveret kriminelle i sådanne scams anvender normalt viden om den menneskelige psykologi og bruger social engineering til at involvere folk i deres svigagtige operationer. Sårbarheden de oftest har som mål, er sikkerhed og sundhed eller brugernes computere. Disse svindlere opfinder falske virksomheder eller arbejder under berømte navne, såsom Microsoft.

De forsøger at narre brugere til at købe unødvendige produkter eller tjenester, som måske ikke engang eksisterer. Hvis de findes, kan de dog ganske enkelt være ikke-funktionelle eller endda farlige for PC'en. Derfor, hvis du nogensinde ser en meddelelse på computeren, der hævder, at dit system er inficeret med malware eller en eller anden systemfejl uventet er indtruffet, skal du nøje inspicere og evaluere denne besked, før du foretager de tilsvarende skridt.

Tech Support Scam virus

Hvordan virker Tech Support Scam?

Vi har allerede drøftet, at Tech Support Scam er relateret til både telefon- og edb-teknologi, men i første omgang begynder det hele med en cyber-infektion. Tech Support Scam bruger teknologi, der ligner adware. Den tillader virussen at infiltrere systemet sammen med anden software og begynder at generere pop-up annoncer og andre meddelelser på tilfældige websteder, du besøger på nettet.

Så der er faktisk ingen måde at angive hvilke hjemmesider du bør undgå. Selvfølgelig er det altid anbefalet at holde sig væk fra obskure og tvivlsomme steder, men husk, der ingen garanti er for, at sådanne tvivlsomme annoncer ikke også vil poppe op på din favorit-nyhedsside eller sociale netværkshjemmeside.

Det er svært at lokalisere, hvad der præcist disse annoncer påstår, fordi der er mange forskellige Tech Support Scam virusser, der i øjeblikket er løs på internettet, og hver eneste af dem kan benytte deres egne tricks til at overliste dig. Disse svindlere kan foregive at være repræsentanter for Windows Helpdesk, Windows Service Center, Microsoft Support eller lignende Microsoft repræsentanter, der angiveligt er respektable.

Hvad der vides med sikkerhed er dog, at disse underretninger kan fungerer som sikkerhedsrelaterede advarsler om malware infektioner eller tilbyder dig at abonnere på remote teknisk support for at løse computerens problemer. Disse meddelelser angiver altid et telefonnummer, som brugeren skal ringe til for at modtage eller købe disse tjenester.

Desværre vil du, hvis du prøvet at ringe til nummeret, straks blive forbundet til en scammer, snarere end en fjern professionel tekniker eller repræsentant fra Microsoft. I et sådant tilfælde bør du lægge på med det samme og scanne din computer for malware, der er ansvarlig for generering af disse advarsler.

Hvordan kan du opdage, at du er blevet et mål for svindlere?

Der primære og vigtigste mål for Tech Support Scam er at presse penge fra brugerne. Så et tydeligt advarselstegn på, at du måske har at gøre med cyber-kriminelle, er den insisterende måde at kommunikere på. Disse svindlere kan opfordre dig til at lade dem få fjernadgang til din computer og løse de problemer, der er angivet i de falske meddelelser.

Når de er forbundet, vil de efterligne en systemscanning og rapportere store problemer på din enhed, selvom den i virkeligheden kan være helt ren. Samtidig kan disse svindlere installere yderligere malware, for at bakke op om deres påstande. Efter at rapportere om problemer med systemet, vil offeret blive presset til at købe den “eneste” løsning, der kan “ordne” de angivne problemer.

Hvordan kan du blive smittet med denne malware, og hvordan kan du undgå den?

Tech Support Scam virus kan inficere computere på måder, der ligner andre potentielt uønskede programmer. De kan installeres sammen med andre freeware eller shareware programmer, og lydløst udføre deres aktiviteter på den inficerede computer. For at undgå dette, bør du tage din tid, når du installerer nyligt downloadet software og altid vælge den avancerede installationstilstand.

I softwarens opsætning skal du så fravælge mistænkelige eller unødvendige softwarepakkekomponenter, hvis der er nogen. Vær også sikkerhedsbevidst, når du er online. Afstå fra at besøge utroværdige steder, og undgå at klikke på mistænkelige links og reklamer. Dette vil hjælpe dig med at undgå, at blive smittet med en sådan malware. Men det fjerner dog ikke muligheden for at blive smittet, så udstyr systemet med værktøjer, der kan indikere og fjerne infektionen.

Hvad skal du gøre, hvis du er blevet smittet?

Først og fremmest, hvis du lige er blevet smittet med Tech Support Scam virus og er begyndte at bemærke advarselsnotifikationer, skal du IKKE kontakte det angivne nummer. Du bør ikke foretage transaktioner, og tillad heller ikke de cyberkriminelle at få fjernadgang til din pc.

Hvis dette allerede er for sent, og du allerede har givet dine oplysninger og fri adgang til din computer til de kriminelle, kan der stadig være tid til at forhindre yderligere skader. Hvis de kriminelle stadig er forbundet til din computer, skal du straks afbryde forbindelsen. Luk fjernadgangsapplikationen eller genstart computeren.

Når computeren er genstartet, skal du scanne den for malware, da de kriminelle kan have installeret nogle nøgle-loggere, trojans eller orme på din computer for at udspionere dig i fremtiden og stjæle dine data. Det tredje skridt er at ændre dit systems passwords, alle de sociale medie passwords, e-mail login detaljer, og din netbank passwords.

Hvis du gik endnu længere og forsynede de kriminelle med dine kreditkortoplysninger, skal du informere kreditkortselskabet eller den relaterede bank om det, og de vil informere dig om de yderligere skridt, der skal træffes for at beskytte din konto. Desuden, hvis svindlerne nu er klar over dine følsomme oplysninger, såsom SSN, hjemmeadresse, fødselsdato, etc., bør du kontakte FTC og informere dem om dette potentielle identitetstyveri.

Du bør også sørge for, at virussen er helt fjernet fra din computer, og du vil ikke blive ramt af lignende trusler i fremtiden. Selvom infektionen kan elimineres fra den inficerede computer på temmelig enkel vis, skal du benytte professionelle antivirusværktøjer til dette formål. Du ved aldrig, hvilke yderligere malwares. der kunne have sneget sig ind på enheden fra denne Tech Support virus.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Tech Support Scam virus fjernelsesguide

Fjern Tech Support Scam fra Windows systemer

Bemærk, at Tech Support virus ikke vil blive mærket som dette i dit Kontrolpanel. Den kan være skjult under forskellige titler, så du kan have lidt research foran dig, før du kan fjerne den. Inspicér grundigt alle de mistænkelige programmer og dobbelttjek deres pålidelighed online.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Tech Support Scam og relaterede programmer
  Se her efter Tech Support Scam eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Tech Support Scam fra Mac OS X systemet

 Selvom Tech Support virus normalt henvender sig Windows-brugere, kan din Mac OS X også være i fare. Kig efter software med mistænkelige titler i afsnittet “Programmer”.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Tech Support Scam eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Tech Support Scam fra Mozilla Firefox (FF)

 Tech Support virus kan injicere sine svigagtige annoncer i din browser ved hjælp af udvidelser. Du bør dog ikke forvente, at den er markeret som “Tech Support virus”, men kigge efter andre nyligt installerede udvidelser i stedet.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Tech Support Scam og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Tech Support Scam fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Tech Support Scam fra Google Chrome

 Tech Support virus installerer ofte udvidelser på computerens browsere for at hjælpe den med at generere de falske meddelelser. Du bør finde disse udvidelser og fjerne dem fra din browser. Husk dog, at de ikke vil være mærket som “Tech Support virus”, “Tech Support” eller noget lignende. Så du nødt til at være opmærksom, finde og fjerne de udvidelser, som du måske aldrig har set før eller ikke har installeret selv.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Tech Support Scam og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Tech Support Scam fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Tech Support Scam fra Safari

 Selvom Tech Support Scam normalt påvirker Windows og dets browsere, kan din Safari-browser også være et mål. Husk at være opmærksom og tjek Safari udvidelseslisten. Hvis du ser nogle mistænkelige udvidelser, skal du afinstallere dem straks.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Tech Support Scam eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Tech Support Scam fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Tech Support Scam spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog