Fjern YahLover.worm virus (Tech Support Fupnummeret) - sep 2017 opdatering

YahLover.worm virus fjernelsesguide

Hvad er YahLover.worm virus?

Hvad ligger bag YahLover.worm alarmerne?

YahLover.worm virus

Når YahLover.worm virus sætter foden på brugernes browsere, forsøger den at overbevise dem om, at de er blevet ramt af en virus. Sådanne advarsler er kendetegnende som en teknisk support scam . En anden popup-besked under titlen “RDN/YahLover.worm!055BCCAC9FEC infection” foreslår at ringe til nummeret, for at få teknisk hjælp .

På den ene side har forbryderne gjort et godt stykke arbejde ved at forfalske en legitim browseradvarsel. Interessant nok, så varierer telefonnummeret hver gang, hvilket tyder på, at omfanget af denne svindel er stort. Du kan blive bedt om at kontakte svindlerne ved at ringe til 1-844-592-9882 eller 1-800-214-7440. Desuden kan svindelen forhindre dig i at forlade denne side.

Du kan dog annullere dette ved at vælge “Forhindre denne side fra at oprette yderligere dialoger.” Efter dette anbefales det, at du fjerner YahLover.worm. Trods dens navn, som fejlagtigt hævder at være en computerorm, så lad os forsikre dig om, at det er en adware, der indeholder funktionerne fra en teknisk support scam.

For nylig har en sådan form for cyberkriminalitet været stigende igen . Dette minder det virtuelle samfund om at være mere årvågende, mens brugere surfer på cyberspace. Mens du læser denne artikel, så lad FortectIntego udføre YahLover.worm fjernelsen.

Cyber-sikkerhed bliver mere og mere relevant. I informationsteknologiernes tidsalder er personoplysninger blevet en af de mest værdifulde ting. Ideen om at miste dem kan virke mere skræmmende end selve det faktum, at de findes. Ligeledes er sådanne følelser den perfekte inspirationskilde for svindlere.

Skaberne af YahLover.worm skræmmer netizens med en virus, der inficerer deres systemer og stjæler personlige oplysninger .

RDN/YahLover.worm!055BCCAC9FEC Infection
*************************************************
Call Technical Support Immediately at 1-800-214-7440
The following data will be compromised if you continue:
1. Passwords
2. Browser History
3. Credit Card Information
This virus is well known for complete identity and credit card theft. Further action through this computer or any computer on the network will reveal private information and involve serious risks.
Call Technical Support Immediately at 1-800-214-7440

Mindre dygtige computerbrugere kan blive forfærdede over en sådan meddelelse og skynde sig med at ringe til nummeret. En formodentlig teknisk support specialist vil derefter forsøge at vinde personens tillid, ved at fylde ham/hende med irrelevante tekniske oplysninger og køre Command Prompt eller Powershell applikationer, for at vise sin kompetence.

Ligeledes kan ældre internetbrugere falde for et sådant svindelnummer og overføre pengene til den formodede tekniske assistance. Mens nogle svindlere fjerner “virussen” og trækker sig ud af computeren igen, efterlader andre forbrydere en “afskedsgave” – ransomware. I den forbindelse kan YahLover.worm infektions scaml ikke opføre sig så aggressivt, men dens tilstedeværelse bør ikke ignoreres.

Eksemplet på YahLover.wormYahLover.worm opfordrer ofre til at ringe til nummeret så hurtigt som muligt.

Ejendommelighederne ved distributionen af dette tech support svindelnummer

De fleste tech support svindelnumre bliver spredt via beskadigede websteder og dårligt beskyttede websider. Ligeledes kan du blive omdirigeret til webstedet overvåget af svindlere, hvis du plejer at downloade programmer og benytte tjenester, der fremmes på piratkopierede domæner, og derefter oplever du så de ubehagelige virkninger af YahLover.worm hijack.

Heldigvis har denne adware ikke en sofistikeret teknisk struktur, så det vil ikke være svært at håndtere den. Men dens fjernelsessproces vil kræve din opmærksomhed.

Hvordan ved jeg, om virussen er fjernet?

Et anti-spyware program vil tage sig af YahLover.worm fjernelsen. Kontrollér, om det er opdateret, og start scanningen. Softwaren bruger normalt fra 5 til 20 minutter på at scanne din enhed og fjerne YahLover.worm virus. Selvom det er en modificeret adware, bør du ikke stole helt og holdent på de manuelle retningslinjer.

Det ville være bedre at kombinere manuelle og automatiske fjernelsesmuligheder. De viste instruktioner fortæller, hvordan du nulstiller browseren. YahLover.worm svindel minder dig om den generelle sandhed om, at din sikkerhed og fortroligheden af dine data i høj grad også afhænger af din bevidsthed og forsigtighed .

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel YahLover.worm virus fjernelsesguide

Fjern YahLover.worm fra Windows systemer

Mac OS-ejere bør også være opmærksomme på denne scam, eftersom flere Mac-versioner af YahLover.worm infektion scam strejfer rundt på internettet også.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér YahLover.worm og relaterede programmer
  Se her efter YahLover.worm eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern YahLover.worm fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter YahLover.worm eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern YahLover.worm virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal YahLover.worm fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern YahLover.worm fra Mozilla Firefox (FF)

Når du har kørt scanningen med et sikkerhedsværktøj, skal du sørge for at nulstille din Firefox-browser. Ingen relaterede elementer i denne PUP bør efterlades.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her YahLover.worm og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut YahLover.worm fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern YahLover.worm fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her YahLover.worm og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre YahLover.worm fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern YahLover.worm fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter YahLover.worm eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre YahLover.worm fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med YahLover.worm spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog