Fjern “Internet Security Alert” virus (Virus Fjernelsesinstruktioner) - Gratis Instruktioner

“Internet Security Alert” virus fjernelsesguide

Hvad er "Internet Security Alert" virus?

“Internet Security Alert” virus svindler penge fra naive computerbrugere

"Internet Security Alert" virus pop-ups

“Internet Security Alert” er en vildledende malware, der viser browserannonce, og giver brugere besked om mulige højrisiko-computerinfektioner. Normalt hævder den, at dine personlige data, som f.eks. Adgangskoder, bankkontooplysninger eller lokale harddiskfiler kan blive kompromitteret. Cyberkriminelle foregiver at være Windows Technical Support-gruppe og opfordrer brugere til at ringe via 866 564 00233 for at løse problemet.

Computerbrugere kan endda tilbydes at købe ubrugelig og dyr sikkerhedssoftware eller blive bedt om at give fjernadgang til deres computer for at løse den kritiske “fejl” manuelt. På dette tidspunkt ønsker vi at forsikre dig om, at disse svindlere ikke har adgang til dit computersystem, medmindre du er blevet lokket til at give dem denne adgang. Så vær opmærksom på, at det er et stort fupnummer, og hvis du forsinker fjernelsen af Internet Security Alert, kan det blive kompliceret.

Denne ondsindede malware er designet til at promovere deres allieredes sikkerhedssoftwareprodukter eller bedrage dig til at give personlige oplysninger for at svindle penge og generere indtægter. Forskellige mistænkelige websteder kan omdirigere dig til en sådan “advarsel”, da de distribuerer rogue annoncer og popup-vinduer. Selv utilsigtede klik kan være årsagen til, at malware inficerer din computer.

Vær opmærksom på, at Microsoft Windows hverken viser advarsler om mulige tråde på din computer eller offentliggør deres tekniske supportnummer andetsteds end på deres officielle hjemmeside. Således bør du ikke lade dig narre af dette svindelnummer og i stedet for at acceptere at købe en ubetydelig sikkerhedsapplikation eller indsende personlige oplysninger, opfordrer vi dig til at scanne din computer ved hjælp af FortectIntego og fjerne “Internet Security Alert” virus.

Desuden ligner den beskrevne scam pop-up meget andre bedrageriske meddelelser, som cyberkriminelle komponerer for at narre intetanende brugere til at ringe til svindlere. En af de mest fremherskende, ifølge Usunwirusa.pl teamet, er “Microsoft System Security Alert” eller “Windows Security Alert“.

"Internet Security Alert" svindelbesked"Internet Security Alert" virus sender vildledende beskeder via offerets webbrowser og viser dem direkte på offerets computerskærm. Disse skræmmende meddelelser er udformet til at overbevise offeret om at ringe til tech support svindlere.

Ondsindede websteder kan udløse en installation af adware

Udviklerne foretager typisk betydelige investeringer for at designe tiltalende reklamer og få naive computerbrugere til at klikke på dem.

Ondsindede annoncer plejer at fremme:
1. Shopping kuponer;
2. Sider med hasardspil;
3. Datingsider for voksne;
4. Software fra ukendte parter eller plug-ins.

Når brugeren klikker på annoncen, kan den omdirigere til websteder, der fremmer skadeligt indhold eller endda udløse en installation af en anden risikofyldt malware. Så hvis du støder på forskellige omdirigeringer til mindre pålidelige sider, skal du straks forlade webstedet og undgå at klikke på annoncer i fremtiden.

Hvis din computer er inficeret med denne adware, kan den desuden hurtigt downloade andre potentielt uønskede programmer (PUP'er) eller plug-ins og indsamle browsingrelaterede data, f.eks. (IP-adresse eller geolokation) og bruge dette til at designe mere attraktive annoncer eller lave dem, så de er relateret til dine interesser.

Tips til at undgå “Internet Security Alert” virusangreb:

1. Hold din sikkerhedssoftware regelmæssigt opdateret for at fjerne de sårbarheder, som hackere bruger til at udvikle forskellige typer adware, malware, spyware osv .;
2. Indsend aldrig dine kreditkort- eller dine bankkontooplysninger
3. Undgå at klikke ondsindede annoncer og accepter aldrig at installere plug-ins fra ukendte udviklere;
4. Download kun applikationer fra verificerede distributører og brug om muligt direkte link.
5. Spring aldrig over trin i download- og installationsprocessen, da nogle af de potentielt uønskede programmer er gemt blandt de “valgfrie komponenter” i almindelige applikationer;

Internet Security Alert fjernelse kan klares ved hjælp af én af to metoder

For at fjerne “Internet Security Alert” virus kan du vælge mellem to muligheder – en manuel og en automatisk fjernelse.

Vores IT-fagfolk anbefaler dog, at du benytter dig af en automatisk fjernelse af “Internet Security Alert” med sikkerhedssoftware, da din computer kan være inficeret med andre ondsindede programmer, som du ikke er opmærksom på.

For det første bør du vælge et pålideligt sikkerhedsprogram og downloade det fra verificerede distributører. Husk, at cyberkriminelle tilbyder ubrugelige eller fordyrende sikkerhedsapplikationer, så du bør aldrig stole på dem. Men hvis du allerede er blevet narret til at købe et sådant program, skal du straks kontakte din bank og informere om en uautoriseret transaktion.

Efter installationen skal du åbne appen og lade den scanne dit system grundigt. Det vil registrere alle inficerede filer, der involverer “Internet Security Alert” virus og fjerne dem sikkert.

Hvis du vælger en manuel fjernelse af malware, har vores team udarbejdet en detaljeret trin-for-trin guide nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel “Internet Security Alert” virus fjernelsesguide

Fjern “Internet Security Alert” fra Windows systemer

Brug de medfølgende instruktioner til at rydde din Windows-computer for tvivlsomme applikationer. Fjern venligst enhver mistænkelig post for helt at komme af med malware, der sender dig popup-vinduer med “Internet Security Alert”.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér “Internet Security Alert” og relaterede programmer
  Se her efter “Internet Security Alert” eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern “Internet Security Alert” fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter “Internet Security Alert” eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern “Internet Security Alert” virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal “Internet Security Alert” fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern “Internet Security Alert” fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her “Internet Security Alert” og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut “Internet Security Alert” fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern “Internet Security Alert” fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her “Internet Security Alert” og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre “Internet Security Alert” fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern “Internet Security Alert” fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter “Internet Security Alert” eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre “Internet Security Alert” fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med “Internet Security Alert” spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog