Fjern DNS Unlocker adware (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret aug 2018

DNS Unlocker adware fjernelsesguide

Hvad er DNS Unlocker?

Hvad er DNS Unlocker?

DNS Unlocker adware

DNS Unlocker er et gratis program, der allerede har indledt forskellige drøftelser blandt internetbrugere. Derfor har sikkerhedseksperter besluttet, at undersøge det mere grundigt. Desværre lægger resultaterne ikke op til megen glæde, fordi det fremgår, at dette værktøj er kategoriseret som en adware og et potentielt uønsket program.

Ligesom sin klon CloudScout, lover det at: Fjerne blokerede hjemmesider og digitale medier gratis! Vores DNS service er hurtigere end VPM, har et enklere setup… Men det lader til, at du ikke engang tænker på at downloade dette program til din computer, fordi det kan vises på din computer uden din direkte godkendelse. Det er fordi det er blevet spredt ved hjælp af et svindelnummer af en marketingsstrategi, kaldet 'bundling'.

Sikkerhedseksperter har opdaget, at det rejser side om side med andre freewares, for eksempel, download managers, PDF creators, medieafspillere, og så videre. Sådanne softwarebundter fremmes sædvanligvis på sådanne kendte hjemmesider som download.com, soft32.com, softonoc.com, cnet.com, etc. Derudover, for at opdage DNS Unlocker adwarens tilføjelse under freewareinstallation, er det et must at være meget opmærksom på hvert af installationstrinnene, fordi dette værktøj har tendens til, at blive vist på en meget vildledende måde. Det er derfor, det er blevet kategoriseret som et potentielt uønsket program (PUP).

DNS Unlocker understøtter alle de mest populære browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Når den kommer ind på en målcomputer, kan den forsøge at kapre alle førnævnte webbrowsere og begynde at indlede marketingkampagner, der bruges til at generere reklameindtægter.

Det er derfor, det kan begynde at generere tonsvis af annoncer, der vises i en form for in-text links, bannerreklamer, pop-up-reklamer, etc. Vær forsigtig med disse kommercielle tilbud, selvom de ser tiltalende ud. I virkeligheden søger denne tvivlsomme adware, at få dig til at besøge forudbestemte hjemmesider, som desværre kan være både pålidelige og usikre.

Således, for at forebygge de risikofyldte DNS Unlocker omdirigeringer, skal du ignorere hver af dens annoncer og undgå andet indhold, leveret af dette program. Hvis du allerede har modtaget vildledende annoncer, har oplevet omdirigeringer, slowdowns og andre problemer, bør du køre en fuld systemscanning med en anstændig anti-malware, såsom FortectIntego.

DNS Unlocker adware

Hvordan kan DNS Unlocker hijacke min computer?

Som nævnt ovenfor er infiltration fra DNS Unlocker tæt knyttet til softwarepakker. Dens udviklere benytter sig af 'bundling' distributionsmetoden, som er en vildledende måde at distribuere adwares, browser hijackers og andre PUP til uvidende mennesker på.

Normalt begynder DNS Unlockers annoncer at komme op, lige efter installation af sådanne populære apps som download-managers eller video-streaming software. Vær forsigtig, da software bundter normalt består af mere end to programmer, så det er meget sandsynligt, at DNS Unlocker er ledsaget af andre PUP'er, som for eksempel, YoutubeAdBlocker, Junk Cleaner, CouponScanner, og mange andre. Hvis du ønsker at undgå, at installere sådanne og lignende softwarepakker, bør du begynde at installere gratis programmer mere omhyggeligt. Husk altid at vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation, som er udvidet i forhold til Hurtig eller Basic.

Derudover vil du få mulighed for, at se og fravælge alle “valgfrie downloads”. For at gøre dette, skal du gå igennem hele installationsprocessen, trin-for-trin, og fjerne markeringen af afkrydsningsfelter, som der allerede på forhånd er sat flueben ved.

DNS Unlockers fjernelse anbefales, så snart du opdager at denne app er installeret på din maskine. Ellers kan du begynde at opleve forskellige omdirigeringer, nedsat ydeevne, annoncer, informationslækager og lignende problemer.

Opdatering af fjernelse af DNS Unlocker virus (1):

Det lader til, at denne adware kan ødelægge computerens DNS-indstillinger. For at fjerne DNS Unlocker helt, er du nødt til at udføre fjernelsestrinene, der er givet på næste side af dette indlæg og gendanne DNS-indstillingerne på computeren. For at gøre dette, skal du følge denne vejledning:

 1. Åbn “Kontrolpanel” på din computer og gå til “Netværk og Internet” -> “Netværks- og delingscenter” -> “Redigér Adapterindstillinger”. Du bør se din aktive internetforbindelse.
 2. Højreklik på den og vælg “Egenskaber” og find “Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)”. Tjek den og klik på “Egenskaber” igen. Når du er i vinduet Egenskaber, skal du sørge for at “Hent en IP-adresse automatisk” og “Hent DNS server adresse automatisk” er valgte. Som vi allerede har advaret dig, kan DNS Unlocker malware forsøge at ændre disse indstillinger for at forhindre dens fjernelse!
 3. Vælg “OK” for at gemme ændringerne.

Opdatering af DNS Unlocker fjernelse (2):

Det er kendt, at denne adware-type applikation allerede er blevet opdateret af flere omgange. Ifølge de seneste nyheder, kan den skjule sine filer på din computer i håbet om, at de vil forblive ubemærket. Hvis du allerede har brugt en opdateret anti-spyware til at scanne din computer for ondsindede filer eller fulgt vores manuelle DNS Unlocker fjernelsesguide og mislykkedes med dens fjernelse, bør du følge disse skridt efter det:

 1. Åbn “Kontrolpanel” og gå til “Udseende og personlige indstillinger” -> “Mappeindstillinger”
 2. Gå til “Vis” fanen og vælg “Vis skjulte filer, mapper og drev” og fjern markeringen af “Skjul filtypenavne for kendte filtyper”. Klik på “Apply” for at gemme disse ændringer.
 3. Klik nu på Windows Key og R samtidig for at starte Kør og skriv% temp%. Efter at trykke på “Enter”, bør du befinde dig i ny mappe.
 4. Vælg hver af de midlertidige filer, der kan ses her og slet dem.

Du bør også tjekke dine “Programmer” og “Program data mapper” for mistænkelige filer, der kunne hører til DNS Unlocker virus. Sørg for, at du inspicere begge dine drev, C: og D :. Endelig, hvis annoncer fra DNS Unlocker ikke stopper med at komme op på din webbrowser, bør du gå til “AppData” mappen og slette din profil til denne webbrowser.

Andre versioner af DNS Unlocker:

DNS Unlocker Version 1.3: Denne type af DNS Unlocker er den samme type som sin forfader. Den hævder at være i stand til at tillade forbindelse til en mangfoldig DNS-server, hvilket der som en konsekvens, bør give folk adgang til blokerede domæner. Men ligesom sin forgænger, er den ad-støttet og søger kun at generere indtægter fra reklamer i første omgang.

Den kan komme ind i PC'er via softwarepakker og derefter vise sponsorerede pop-ups, forårsage omdirigeringer af browsere, installere cookies, indsamle/dele data, misbruge pc'ens ressourcer, korrumpere browserens indstillinger, blokere forsøg på at fjerne den og andre usagte aktiviteter.

DNS Unlocker Version 1.4: Kort efter fremkomsten af DNS Unlocker version 1.3, er en anden opdatering af DNS Unlocker opstået. Den kan findes under navnet DNS Unlocker version 1.4. Trods nogle opdateringer vedrørende den tekniske side, er princippet for denne app bare det samme – at kapre webbrowsere og vise sponsorerede reklamer.

Den er programmeret på en sådan måde, at den generere webtrafik til sponsorerede hjemmesider og øger rangen for tredjeparts-domæner. For ikke at nævne, at den også er indstillet til at indsamle personligt ikke-identificerbare oplysninger, uden at kræve tilladelse og kan have en negativ indflydelse webbrowseres præstation.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel DNS Unlocker adware fjernelsesguide

Fjern DNS Unlocker fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér DNS Unlocker og relaterede programmer
  Se her efter DNS Unlocker eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern DNS Unlocker fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter DNS Unlocker eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern DNS Unlocker adware fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal DNS Unlocker fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern DNS Unlocker fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her DNS Unlocker og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut DNS Unlocker fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern DNS Unlocker fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her DNS Unlocker og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre DNS Unlocker fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern DNS Unlocker fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter DNS Unlocker eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre DNS Unlocker fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med DNS Unlocker spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog