Hvordan man afinstallere Combo Cleaner

Af Gabriel E. Hall - -

Kundesupport for Combo Cleaner

Combo Cleaner er effektiv værktøj i kampen mod browser hacking, adware  og andre uønskede applikationer som samler sig på Mac'en og gør den langsommere. Derudover, Mac malware, hvilket har været mere fremme på det sidste,  kan stoppes med hjælp af dette værktøj. Udover den stærke anti-virus beskyttelse, tilbyder Combo Cleaner også en variation af system optimerings funktioner, såsom, Duplicates Finder, Privacy Scanner og mange andre.

Combo Cleaner er kompatibel med Yosemite, El Capitan og Sierra styresystemer, og kan downloades på deres officielle hjemmeside, eller på App Store.  Applikationen er gratis at downloade, og indeholder en prøveversion som har begrænset funktionalitet – den kan finde malware, men fjerner det ikke for dig. For at den skal gøre dette, skal brugeren købe et Combo Cleaner abonnement.

Et betalt licens er tilgængeligt for USD 44.95 for én computer, men brugere kan også vælge at købe et abonnement til 5 computere – dette koster $88.95.  Abonnementet bliver fornyet hver 6. måned, så dem der ønsker at afinstallere Combo Cleaner burde enten annullere abonnementet i My Account, eller kontakte kundesupport før den næste betaling falder. Vær opmærksom på at, brugere skal annullere deres abonnement mindst 30 dage før det udløber, ellers vil kredit kortet man har brugt, blive opkrævet for de næste 6 måneder.

For at finde ud af mere om applikationen og dets egenskaber, anbefaler vi at man læser vores anmeldelse. Dem som er utilfredse med købet, og ønsker at afinstallere Combo Cleaner burde tjekke vores instruktioner nedenfor ud. Udover dette, skal du ikke lade din maskine være ubeskyttet efter du har afinstalleret Combo Cleaner. Vær sikker på at du installere et andet anti-virus værktøj så hurtigt som muligt, da det ikke er smart at ligge al sin lid til dit operativsystemsbeskyttelse.

Combo Cleaners Refunderings Politik

Vær person der har købt en fuld licens af Combo Cleaner, er berettiget til en 30-dage pengene tilbage garanti. Indenfor de første 30 dage, kan brugere blot anmode om en annullering, og modtage 100% refundering. 

Dog kan der være visse vilkår der indår hvis Combo Cleaner er købt igennem App Store og kan derfor være under Apples refunderings politiker. 

For at man kan anmode om en refundering, skal man udfylde support formen på deres officielle hjemmeside, eller emaile deres kundesupport på [email protected]

Combo Cleaner Afinstallerings Guide

Combo Cleaner er et software designed til MacOS. Følg denne guide, hvis du ønsker at afinstallere Combo Cleaner fra din enhed: 

  • Højre-klik på Combo Cleaners ikon, og vælg Quit
  • Gå til Finder og vælg ApplikationerGo to Finder
  • Højre-klik på Combo Cleaner ikonet og vælg Flyt til SkraldespandenMove to Traash
  • Skriv dit brugernavn og kodeord for endefuldt at afinstallere Combo CleanerConfirm the removal
Tilbud
Gør det nu!
Download
Combo Cleaner Tilfredsheds
Garanti
Download
Combo Cleaner Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Combo Cleaner, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Combo Cleaner har en gratis begrænset scanner. Combo Cleaner tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.

Anmeldelser på andre sprog

Filer
Software
Sammenlign