Bliv udgivet på UdenVirus.dk

Opdateret

Har du noget at dele med et online-fællesskab? Få din artikel udgivet på UdenVirus.dk!

UdenVirus er et respektabelt teknologi-nyhedswebsted, der primært fokuserer på emnerne cybersikkerhed, privatliv samt de nyeste malware tendenser og trends. Vores væsentlige mål er at holde internettet opdateret med de mange udfordringer, som den virtuelle verden præsenterer dagligt. Vi bifalder gerne indlæg, der berører disse emner.

Det er vigtigt at bemærke, at UdenVirus ikke bruger formatet på et socialt nyhedswebsted, så alt brugergenererede indhold, som vi modtager, bliver gennemgået af vores redaktion. Vores personale forbeholder sig retten til at ændre, formatere, redigere, supplere eller forkorte indsendelserne i henhold til de interne regler og retningslinjer.

Vores krav til din artikel

Submit an article

Der er et par retningslinjer, som ansøgerne skal følge med hensyn til indholdet af indsendelsen, tekstkvaliteten, artikelstrukturen og billederne.

1. Valg af dit emne

Det er ansøgerens ansvar at kontrollere legitimiteten af deres kilder. Undgå falske nyheder, da sådanne poster vil blive afvist. Desuden skal du, før du sender dit indlæg, sørge for, at en artikel, der dækker det samme problem, ikke allerede er offentliggjort på vores hjemmeside.

Indsendelsen kan kun udvikle et fremhævet emne, hvis det supplerer det med nogle nye og relevante oplysninger. Hvis du indtaster de relaterede søgeord via webstedets interne søgemaskine, vises oplysninger, som vi allerede har på vores websted.

VIGTIGT: Vi accepterer kun originalt indhold:

  • Vi vil afvise plagierede artikler eller tekster, der er manipuleret på andre måder.
  • Hvis du henviser til andre værker, skal du medtage eksplicitte referencer til forfatterne og titlerne på dine citerede værker (inkluder mindst 5).
  • Den samme artikel skal ikke indsendes eller vises i andre tidsskrifter.
  • Vi tillader kun follow links i artikler af højeste kvalitet. Plagieret indhold kan blokeres på ubestemt tid.

2. At forberede teksten

Artiklerne skal udgøre mindst 500 ord. Sørg for at formulere en flydende, læservenlig tekst, der svarer til de grammatiske, syntaktiske og semantiske sprogregler. Brug det formelle register og forbliv ensartet i hele teksten.

Mindre fejl er acceptabelt, men vi anbefaler, at du bruger stavekontrolsværktøjer til at forbedre kvaliteten og læsbarheden af dit indlæg så meget som muligt.

3. Strukturering af artiklen

Hold dig til en grundlæggende artikelstruktur:

  • introduktion,
  • brødtekst
  • konklusioner.

Med andre ord, gør din tekst både sammenfattet og sammenhængende. Afsnit vil gøre det nemmere for dig at fremsætte dine ideer og resultater, samt forkorte varigheden af indgangsevalueringen i vores ende.

4. Tilføjelse af billeder

Illustrerende indsendelser med billeder opfordres. Billederne skal være originale og skaleres til billedformat på 16:9. Ophavsretligt krænkende billeder accepteres ikke.

Bemærk: Vi accepterer også infographics, hvis du ønsker at formidle dine resultater i et mere visuelt medium.

Generelle regler og hvordan man sender en artikel

Alle bidrag skal sendes til [email protected]. Afhængigt af brugeraktiviteten tager det os typisk op til 10 arbejdsdage for at gennemgå artiklerne. Hvis indsendelsen er valgt til udgivelse, sender vi en bekræftelsesemail til adressen, hvorfra den blev sendt. Hvis du ikke har hørt fra os efter fristen på to uger, er du velkommen til at offentliggøre din artikel i andre tidsskrifter.

VIGTIGT: Vi har en streng follow/nofollow link politik. Hvis du vil have os til at tilføje follow links til dine ressourcer, skal du være en aktiv forfatter og indsende mindst 2 artikler om måneden. Efter en måneds inaktivitet vil de følgende links automatisk skifte til nofollow. Vi bør understrege, at vi også kan udføre denne procedure manuelt, hvis vi finder tilbagevendende plagiering i dine ressourcer.

Vi forventer også, at du er et aktivt medlem af UdenVirus-fællesskabet, dvs.: opret en brugerprofil med et billede af dig selv, dit rigtige navn og en kort biografi. Vi tager sikkerhed meget alvorligt, så vi vil sikre os, at vores bidragsydere også gøt det.

Filer
Software
Sammenlign