Fjern [email protected] virus (Forbedret Guide) - Gendannelsesinstruktioner Inkluderet

[email protected] virus fjernelsesguide

Hvad er [email protected] ransomware virus?

Ting du bør vide, hvis dine filer er blevet krypteret af [email protected] ransomware

[email protected] virus er endnu en ransomware, som Dharma udviklerne har føjet til deres malwarefamilie. Ligesom andre Dharma virusser, er den blevet skabt til at virke som et afpresningsværktøj, der krypterer offerets filer og kræver en løsesum i bytte for en dekrypteringsnøgle , som er nødvendig for datagendannelsesproceduren. Dharma ransomware gruppen er meget lig Crysis malware, fordi den altid markerer de krypterede filer på en bestemt måde. [email protected] ransomware tilføjer en .[[email protected]].dharma filudvidelse til de krypterede filer.; vi mener, at ransomwareskaberne på denne måde ønskede at fremhæve denne e-mailadresse, og sørge for, at offeret opdager den. Dharma malware er kendt for at være en stærk virus, men når vi taler om disse @ india.com ransomware virusser, så sker der mærkelige ting. De seneste begivenheder får os til at tænke på TeslaCrypt og Crysis scenarierne, når hemmelige dekrypteringsnøgler er blevet lækket (sandsynligvis af folk, der er involveret i ransomwareudvikling). Nu er Dharma ransomware dekrypteringsnøgler blevet frigivet , og dekrypteringsværktøjet af Kaspersky er blevet opdateret igen. Vi anbefaler dig at fjerne [email protected] malware fra computeren med malware fjernelsesværktøjer (FortectIntego eller Malwarebytes fungerer godt) og prøv et dekrypteringsværktøj. Det er meget sandsynligt, at du vil være i stand til at gendanne dine filer gratis.

oron@india.com virusDette er hvordan filerne ser ud, efter at [email protected] ransomware har krypteret dem. [email protected] virus er kendt for at være en version af Dharma ransomware, så filerne får også .dharma udvidelsen.

Udviklerne af [email protected] virus ønsker, at offeret betaler en løsesum, og hævder, at dette er den eneste måde at gendanne de krypterede data på. Vi antager imidlertid, at dette ikke er sandt, og at denne virus indeholder et par bugs. For nylig har en besøgende lagt en kommentar på UdenVirus.dk sitet , der siger, at han har formået at udtrække krypterede zip-filer med 7-Zip, selvom de havde .[[email protected]] .dharma filudvidelser. Før du prøver denne datagendannelsesmetode, så prøv at gendanne dine filer ved hjælp af førnævnte dekrypteringsværktøj. Indlede herefter [email protected] virus fjernelsen.

Hvordan klarede jeg at blive smittet med Dharma ransomware?

Computerbrugere installerer ofte malware på deres computere af sig selv. Svindlere bruger social engineering angreb, for at overbevise intetanende ofre til at åbne skadelige vedhæftede e-mails, installere unødvendige opdateringer, og udføre andre handlinger, uden at tænke sig om. Men i mange tilfælde benytter hackerne deres kodningsfærdigheder og spredning af ransomware ved hjælp af exploit kits, kompromitteret annoncenetværk og andre malware distributionsforanstaltninger. Det er muligt at holde sig væk fra ondsindede e-mails, men det er meget sværere at undgå exploit kits. For at beskytte din pc, skal du benytte anti-malware-programmer, have en data-backup og afstå fra at klikke på enhver iøjnefaldende annonce eller link online.

Måder at fjerne [email protected] ransomware på

Hvis dine filer er blevet krypteret, så følg [email protected] fjernelsesguiden nedenfor. Du bliver nødt til at slette virussebs filer automatisk – vi anbefale dig på det kraftigste at overlade [email protected] fjernelsesopgaven til et automatisk anti-malware program, fordi det er farligt at forsøge at slette en ransomware-virus manuelt. Sådanne virusser har en tendens til at skjule deres filer, ændre registreringsdatabasenøgler og foretage andre konfigurationer i systemet, og det kan være svært at spore dem alle, for at fjerne [email protected] virus og rette op på den skade, den har forvoldtcomputer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel [email protected] virus fjernelsesguide

Fjern [email protected] ved hjælp af Safe Mode with Networking

Fjern [email protected] ransomware virus i henhold til disse instruktioner.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne [email protected]

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør [email protected] fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern [email protected] ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra [email protected]. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at [email protected] fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne [email protected] fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Der er flere muligheder for, hvad du kan gøre nu for at gendanne dine filer.

1. Betal en enorm løsesum til de cyberkriminelle (ANBEFALES IKKE!);

2. Fjern virussen og benyt et dekrypteringsværktøj (det kunne virke, og måske gør det ikke, men det er absolut værd at prøve det);

3. Brug en backup til at gendanne dine filer;

4. Brug alternativ datagendannelsesmetoder.

Hvis dine filer er krypteret af [email protected], kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Gendan dine filer ved hjælp af Rakhni decrypter

Når en del af Dharma dekrypteringsnøglerne er blevet lækket online, har Kaspersky opdateret sit Rakhni dekrypteringsværktøj. Du kan downloade Dharma Decrypter her.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra [email protected] og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog