Fjern Arena virus (Fjernelsesguide) - okt 2017 opdatering

Arena virus fjernelsesguide

Hvad er Arena ransomware virus?

Arena malware fremkommer igen i en ny form

Arena ransomware note FILES ENCRYPTED.txt

Arena ransomware fungerer som en ny ondsindet fil-krypteringsvirus. Dens tekniske detaljer fører direkte til Dharma ransomware kategorien. Efter at have infiltreret offerets computer, koder den alle filer med kryptering af militærkvalitet og markerer hver af filerne med .id-[ID][email protected]] .arena filtypenavnet. Når virussen er færdig med at scanne systemet og beskadige data, opretter den et FILES ENCRYPTED.txt dokument.

Dokumentet, der er nævnt ovenfor, kaldes “løsesumsnoten”. Denne fil er oprettet af ransomware-type virusser, for at informere ofrene om datakrypteringen og kun give én data dekrypteringsmulighed – at betale løsepenge .

Arena virusskaberne vil naturligvis have offeret til at købe Bitcoins og overføre dem til deres Bitcoin-wallet-adresse. Den fulde tekst i løsesumsnoten er angivet nedenfor:

all your data has been locked us
You want to return?
write email [email protected]

Svindlerne lover at levere dekrypteringsnøglen og værktøjerne til at bruge den, så snart betalingen når deres Bitcoin-tegnebog . Desværre siger Zondervirus.nl-teamet , at de kriminelle ikke er til at stole på, så efter at du har betalt løsepengene, kan du blive efterladt med bunker af krypterede .arena-filer og ingen måder at redde dem på.

I stedet for at betale løsepenge, skal du koncentrere dig om at fjerne Arena malware fra computeren. Vi anbefaler på det kraftigste at benytte anti-malware-værktøjer til at fuldføre opgaven, da dette er den nemmeste og sikreste måde at fjerne ransomware på.

Ransomware-fjernelse er en kompliceret opgave, der kun kan udføres af avancerede it-eksperter og malware-analytikere, så du bør ikke forsøge at fjerne Arena-filudvidelsesvirus selv.

Ellers kan sådanne forsøg forårsage endnu mere skade på din computer eller konvertere dine data til ubrugelige junk, der ikke gør andet end at optage plads på din enhed. For at fjerne virussen skal du forberede din pc, ved at genstarte den til Sikker Tilstand med Netværk (se instruktionerne nedenfor) og bruge en software som FortectIntego eller Malwarebytes til at identificere og eliminere truslen.

Arena ransomware virusArena ransomware er en ondsindet software, der krypterer data på computeren, så cyberkriminelle kan kræve en løsesum fra offeret i bytte for et datagendannelsesværktøj (dekrypteringsnøglen).

CryptoMix Arena malware forbindes med Crysis virus-familien

Begyndelsen af det nye akademiske år medførte formentlig ny inspiration for malware-udviklerne. Interessant nok har udviklerne af to kendte familier af malware – Crysis/Dharma og CryptoMix denne gang fremlagt noget af en gåde for it-researcherne.

De introducerede de to seneste versioner af deres root virus. Men begge tilføjer .arena filtypenavnet. Ikke desto mindre er det, på trods af denne funktion, muligt at kende forskel på dem. Crysis-varianten vil vedhæfte .id-[id].[email].arena form for vedhæftning. CryptoMix-versionen omdøber filen med en hexadecimal streng, der indeholder .arena-udvidelsen.

Kontaktoplysningerne er også forskellige. Crysis-varianten angiver [email protected] og [email protected] e-mailadresser i kontaktoplysningerne, mens CryptoMix Arena præsenterer [email protected]. Desuden er den seneste version også meget mere generende end de tidligere udgaver. Det er programmeret til at slette Shadow Volume Copies.

Udover brugerens grænseflade kører Crysis-varianten også FILES ENCRYPTED.txt-fil med et kort notat til at kontakte gerningsmanden. Den rivaliserende version bruger _HELP_INSTRUCTION.TXT-fil til at give den løsesumskrævende besked. I øjeblikket er der ikke nogen dekryptering til rådighed til nogen af versionerne. Du kan gendanne dataene ved hjælp af sikkerhedskopier. Uanset om du er inficeret med Dharma-varianten eller CryptoMix Arena, skal du fjerne virussen og kun derefter fortsætte til datagendannelsesproceduren.

Transmissionsegenskaber hos Dharma varianter

Den berygtede ransomware-familie er kendt for at blive distribueret via ondsindede e-mails, der leverer bedrageriske meddelelser med en fil, der er knyttet til dem. Når offeret åbner den inficerede fil, rooter Dharma ind i computersystemet og ødelægger offerets filer ved hjælp af en sofistikeret kryptering.

Denne procedure kan desværre kun vendes ved hjælp af en dekrypteringsnøgle. Uden dekrypteringsnøglen kan du ikke gendanne filer.

Du bør ikke bebrejde cybersikkerhedseksperter for ikke at oprette et dekrypteringsværktøj. Kryptering er en yderst sikker metode til beskyttelse af filer, så det er ikke underligt, at det bliver anvendt til at holde militærhemmeligheder private. Normalt er den, der krypterer filer, den eneste der ved, hvordan man dekrypterer dem igen.

Imidlertid kan varianter af Dharma som Arena ransomware infiltrere dit system sammen med ulovlige downloads, såsom cracked software eller ved hjælp af exploit kits, der er placeret på kompromitterede hjemmesider.

For at beskytte din pc skal du benytte anti-malware-software, oprette en backup og ikke glemme at få disse softwareopdateringer til tiden. Du bør ikke forsinke Windows-opdateringer, uanset hvor irriterende de måske virker for dig.

Eliminer Arena Ransomware

Vi har udarbejdet en guide til, hvordan du fjerner Arena virus sikkert. Den første ting, du skal gøre, er at vælge en software, du skal bruge til fjernelse af virussen. Hvis du allerede har en sikkerhedssoftware installeret på din computer, skal du genstarte din pc til sikker tilstand med netværk, installere opdateringer til dit antivirus- eller anti-malware-værktøj, og lade det scanne dit computersystem grundigt.

Hvis du endnu ikke har en sikkerhedssoftware, kan du downloade den fra internettet, efter at du har genstartet din pc i fejlsikret tilstand. Brug venligst en troværdig software til fjernelse af Arena ransomware.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Arena virus fjernelsesguide

Fjern Arena ved hjælp af Safe Mode with Networking

Fjern Arena ransomware – følg de tips, der leveres af sikkerhedseksperter.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Arena

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Arena fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Arena ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Arena. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Arena fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Arena fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Arena, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Gendan fra Volume Shadow Copies

Brug en software som ShadowExplorer til at gendanne .arena filer. Hvis virussen ikke fjernede Volume Shadow Copies fra din pc, kan du gendanne dem ved hjælp af denne software. Men hvis malwaren succesfuldt fjernede disse fra dit system, vil dette værktøj ikke være effektivt.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Ingen værktøjer er endnu til rådighed til dekryptering af .arena filudvidelsesfiler

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Arena og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog